E timpul să-ţi reinventezi hainele vechi!

1 61497 original jpg jpeg

Sfârşit de an. Petrecerile se ţin lanţ. Câte ţinute elegante să-ţi cumperi? Înainte, însă, de a refuza invitaţiile, analizează-ţi dressingul. Cu siguranţă vei găsi piese vestimentare mai vechi, pe care le poţi purta într-o manieră nouă!

Orice garderobă include obiecte de bază,pe care le porţi purta în aproape orice împrejurare,atât timp cât sunt într-o stare impecabilă. Elimină hainele scămoşate sau agăţate şi alege doar acele piese vestimentare care nu se demodează niciodată şi care,accesorizate adecvat,pot lăsa impresia de că au fost achiziţionate în sezonul actual.

Bluza din mătase de-acum 2 ani

Sigur ai o bluză din mătase,cumpărată acum câţiva ani,într-o nuanţă de alb sau negru. Poart-o cu încredere la un cocktail,mai ales dacă o vei combina cu o pereche de pantaloni negri,slim şi ghete până la nivelul gleznei,cu toc cui. Moda 2012 mizează pe volume,aşadar,dacă silueta îţi permite,nu evita un look cu pantaloni ampli şi pantofi-bijuterie.

Fusta creion,o marcă a eleganţei

Poate că atunci când ai cumpărat-o te gândeai că e ideală pentru ţinutele office. Află că e o alegere la fel de bună şi pentru un party glam. Dar dacă până acum o purtai cu o bluză dintr-un material subţire şi cu un machiaj simplu,din care nu trebuia să lipsească rujul roşu,acum o vei purta într-o versiune disco. Importante într-o astfel de ţinută sunt accesoriile spectaculoase,metalice,de dimensiuni mari. Lanţuri lungi,inele mari,brăţări cât cuprinde. De preferat,nu toate la aceeaşi ţinută!

Noua „little black dress”

Rochia scurtă şi neagră e o piesă deja clasică,fără de care prea puţine femei pot trăi. În 2011,s-a purtat în exces într-o formă casual,cu balerini şi colanţi opaci. Dar pentru acest sezon,rochia neagră se reinventează. Poart-o cu gulere detaşabile,încălţări înalte şi o geantă plic cât mai sofisticată. Va fi un mix între stilul cuminte al noi rochii şi îndrăzneala accesoriilor.

Sacouri cu accente masculine

Sacoul e o piesă vestimentară inspirată din garderoba bărbaţilor. Îl porţi,de obicei,atunci când vrei să adopţi un look serios sau,dimpotrivă,mult prea sexy. În 2011,tendinţele au preferat latura senzuală,promovând sacoul purtat direct pe piele şi încheiat la toţi nasturii. În acest sezon,însă,latura masculină recâştigă teren. Poartă cea mai sobră piesă vestimentară din garderoba ta în combinaţie cu o cămaşă bărbătească şi pantaloni drepţi. Seara,accentuază-ţi ţinuta cu un ceas supradimensionat şi cu un colier ultrafeminin. Pentru că în orice ţinută e binevenit un contrast!Recente

Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg