Forma ochilor trădează personalitatea

1 65358 original jpg jpeg

Ochii sunt oglinda sufletului, spune un proverb vechi. Ce-i drept forma ochilor spune foarte multe despre personalitatea unei persoane. Află ce tip de persoanlitate ai, în funcţie de forma ochilor tăi.

Ochii mici şi apropiaţi

Persoanele care au ochii mici şi apropiaţi sunt considerate a fi încrezătoare şi independente. De asemenea,ochii apropiaţi indică şi faptul că persoana respectivă se bazează deseori pe ajutorul celor din jur. Alte două trăsături ale persoanelor cu ochi mici şi apropiaţi sunt încăpăţânarea şi egoismul. Mai mult,aceste persoane par de cele mai multe ori misterioase,dar versatile,care pot face faţă cu uşurinţă momentelor stresante.

Ochii depărtaţi

Cei care au ochii depărtaţi îşi concentrează atenţia,în special,asupra imaginii de ansamblu,detalii nefăcând parte din viaţa lor. Ochii depărtaţi sunt semn a unei perspective mai largi şi vizează o atitudine deschisă asupra lucrurilor din jur. Aşadar,persoanele care au o astfel de formă a ochilor nu au nicio dificulate în a refuza un stil de viaţă cu picioarele pe pământ în favoarea unei vieţi pline de fantezii şi posibilităţi infinite. Una dintre cele mai atractive trăsături de caracter ale persoanelor cu ochi depărtaţi este simţul libertin de care dau dovadă.

Ochii mari

Persoanele cu ochii mari nu au cum să nu iasă în evidenţă,deoarece astfel de ochi se disting atât prin formă,cât şi prin structură. De accea,succesul lor în societate este garantat,datorită contactului vizual puternic. Acesti oameni sunt dornici să cunoască noi persoane şi să se familiarizeze cât mai repede cu lucrurile noi,dar pun preţ şi pe relaţiile cu prietenii lor sau cu colegii de muncă.

Ochii oblici

Există două tipuri de ochi oblici. Prima formă în care linia ascendentă începe de la nas (ochi de pisică) şi cea de-a doua formă,atunci când linia ochiului este descendentă de la nas.

În ceea ce priveşte ochii de pisică,persoanele cu o astfel de formă a ochilor sunt încrezătoare,optimiste şi le place să fie în competiţie cu cei din jur. Îşi construiesc foarte uşor relaţii,deoarece au un caracter jovial.

Pe de altă parte,persoanele care au linia ochilor descendentă de la nas sunt puţin autocritice şi foarte compasionale. De asemenea,refuzul nu este punctul lor forte.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg