Forme de posterior: cele 5 tipuri. Tu din categorie faci parte?

forme de posterior jpeg

Oricât de bine ţi-ai cunoaşte posteriorul, probabil nu te-ai gândit la el până acum decât ca fiind prea mare sau prea mic, prea bombat sau lăsat, dar niciodată la ce formă are. Iată care sunt cele 5 forme de posterior.

Matthew Schulman,chirurg plastician,a evaluat,de-a lungul carierei sale,aproximativ 50.000 de funduri din 35 de ţări şi a mărit personal mai mult de 2.000 dintre ele. Acesta spune că forma posteriorului este determinată de plasarea pelvisului şi a oaselor bazinului,cantitatea de grăsime de pe şolduri şi dimensiunea muşchilor gluteali.

Şi,dacă o bună cunoaştere a formei sânilor te ajută la alegerea sutienului potrivit pentru tine,forma posteriorului dictează ce lenjerie de corp este optimă pentru confortul tău. Din acest motiv e bine să ştii ce forme de posterior există.

Care sunt cele 5 forme de posterior:

1. Fund pătrat

În cazul în care linia dintre oasele şoldului şi cele ale coapselor sunt perpendiculare pe sol,ai un fund pătrat,potrivit clasificării făcute de Dr. Schulman.

În timp ce lenjeriile intime concepute pentru a se ridica pe coapse te pot jena sau îţi pot părea prea strâmte,pantalonii scurţi – băieţeşti,bikini şi tanga pot fi confortabili şi chiar sexy pentru femeile cu fundul plat,pătrat.

2. Forme de posterior - Fundul în formă de V

În cazul în care linia dintre pelvis şi unghiul format de oasele interioare ale şoldului formează un V,atunci aparţii acestei categorii. Această formă este comună în rândul femeilor cu umeri laţi şi şolduri foarte înguste.

Cele mai bune lenjerii intime pentru tine sunt pantalonii scurţi,boxerii sau bikinii cu bandă lată. Totuşi,dacă ai fesele lăsate,optează pentru o pereche de chiloţi care să le acopere complet. După ce te-ai îmbrăcat,ridică cu mâinile fesele,ca atunci când îţi aşezi sânii în sutien.

3. Fund în formă de A

Femeile care au corpul în formă de pară tind să se încadreze în această categorie,dat fiind că au talia mică şi sunt late în şolduri,potrivit doctorului Schulman.

Pentru tine cea mai buna lenjerie este aceea care acoperă complet fesele şi coapsele. De altfel,merg şi tanga,boxerii sau bikinii din dantelă sau fără cusături şi elastic,pentru a nu sugruma şoldurile şi a crea un aspect inestetic de piele atârnată.

4. Forme de posterior - Fund rotund

Kim Kardashian şi J Lo au fundurile rotunde,aşa că este imposibil să nu recunoşti unul atunci când îl vezi. Dacă vrei un fund mai bombat –  cum îşi doresc cele mai multe femei – poţi încerca să faci exerciţii de tonifiere,pentru a evita bisturiul.

Ai nevoie de lenjerie care să acopere complet fundul,altfel chiloţii te vor jena,intrând mereu între fese. Nu este un sentiment care să îţi fie necunoscut,nu? Boxerii sunt cel mai indicaţi în acest caz sau bikinii – cu aţă.

5. Fund în formă de inimă răsturnată

Pe lista cu forme de posterior trebuie trecut şi fundul în formă de inimă răsturnată. Această formă este sexy şi bombată fără a sfida gravitaţia. La fel ca în cazul fundului rotund,femeile din această categorie au forma şoldurilor conturată,dar un volum mai mare în partea de jos a şoldului.

În situaţia asta,majoritatea lenjeriilor nu vor acoperi foarte bine fesele, de aceea cel mai bine este să foloseşti tanga,boxeri sau bikini.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg