Specialistul în chirurgie estetică a analizat o imagine de-a Deliei. Adina Alberts a lăudat-o pe vedetă pentru că, la cei 36 de ani ai săi, se îngrijeşte bine. Delia şi-a operat nasul şi şi-a aranjat buzele.

”Delia mi se pare o fată frumoasă. Are ochi mari, albaştri, trăsături frumoase, feminine, armonioase, echilibrate. Are un mic retuş la nivelul nasului care este foarte bine făcut. Bravo ei ca şi l-a făcut. Buzele sunt foarte puţin aranjate că mai mult nu pot să spun, chiar aranjate. Corporal nu îmi amintesc, nu ştiu dacă are implanturi.

Delia este un exemplu de reuşită pe toate planurile. Am cunoscut-o acum câţiva ani, nu era atât de sus cum e acum. Dar era ca acum o fată drăguţă, delicioasă, prietenoasă. Are grijă de ea, comunică prin outfiturile pe care şi le alege.

Ar fi putut avea acid hialuronic, o împrospătare la nas, lucruri care sunt oricum la ordinea zilei la vârsta pe care o are, dar nu are operaţii importante. Injecţiile nu sunt operaţii. Doar retuşul de la nas a fost operat, dar e de mică anvergură”, a mărturisit esteticianul Adina Alberts pentru Viva.ro.