FOTO Blake Lively şi-a vopsit cu ojă încălţările ca să le asorteze cu rochia. Le-a distrus?

8 1 blake lively shutterstock 1098242513 jpg jpeg

Ce nu fac vedetele ca să arate bine?! Sau ca să fie mulţumite cu felul în care arată. Una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood a recurs la un truc ieftin ca să-şi asorteze accesoriile la superba rochie de un roşu-vişiniu.

Zilele trecute, diva hollywoodiană a participat la un eveniment din New York şi şi-a dorit să arate perfect. De fapt, în timpul pregătirilor, s-a gândit că încălţările ei minunate nu au fix aceeaşi culoare cu ţinuta ei. Dar a remediat imediat această “problemă”.

Nu prea mai sunt multe evenimente acum nici măcar în Statele Unite, unde restricţiile pandemice ba sunt în vigoare, ba sunt relaxate temporar. În contextul actual, pe care-l ştim cu toţii, o ieşire pe covorul roşu trebuie savurată din plin. Cel puţin aşa s-a gândit Blake Lively în seara de 8 noiembrie, când se pregătea să meargă la Empire State Building din New York.

Vedeta de 34 de ani a ales o rochie mini superbă, ce poartă semnătura Georges Chakra, şi o pereche de Manolo Blahnik pentru eveniment, doar că, în ultimul moment, şi-a dat seama că nu erau perfect asortate. Aşa că s-a pus să schimbe puţin culoarea încălţărilor, ca să se potrivească la perfecţiune cu ţinuta ei.

Actriţa a recunoscut că cheltuise 995 de dolari pe superbele încălţări Manolo Blahnik, dar că, în ciuda preţului piperat, n-a stat pe gânduri când a fost vorba să le schimbe culoarea chiar cu oja din dotare.

În timp ce se lăuda cu ţinuta ei de la eveniment (vezi foto), Blake a început să se scuze celor de la Manolo pentru că “am pictat bijuteriile albe din picioarele mele cu oja de unghii, în timp ce ieşeam pe uşă”.

Lively a povestit totul pe pagina ei de Instagram, după care a pus un emoji cu “tăcere” şi a întrebat timit: “Să fi meritat oare?”

Vo ice spuneţi? Arată bine actriţa la evenimentul cu pricina? Şi-a distrus oare încălţările sau nici vorbă de aşa ceva?

Actriţa a participat la eveniment pentru a sărbători cu toţi locuitorii din New York ridicarea restricţiilor de călătorie în şi din Statele Unite, începând cu 8 noiembrie.

Foto - Instagram Blake Lively, ShutterstockRecente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg