Inspiră-te din stilul Simonei Halep! Cum să porţi pantofii sport şi să arăţi bine

1 64951 original jpg jpeg

Odată, cu victoriile cu care şi-a îngenunchiat unele dintre cele mai puternice jucătoare din lumea tenisului, Simona Halep a devenit un exemplu demn de urmat, de la firea să modestă, mereu atentă cu fanii ei, până la stilul său vestimentar.

 Este recunoscută şi apreciată deopotrivă pentru look-urile sale discrete,din care nu lipsesc aproape niciodată pantofii sport.Acest stil a devenit tot mai popular în ultimii an. Iar pantofii de alergat purtaţi la o fustă sau o rochie nu mai stârnesc priviri ciudate,ba dimpotrivă,marii designeri dau aprobator din cap.  Pentru 2015,tendinţele aduc un omagiu confortului,ceea ce face ca stilul sport să-şi păstreze locul în atenţia noastră,iar pantofii sport se vor regăsi în cele mai neaşteptate combinaţii.

cf8faa017b02b3c7a5e5cf57742e70c5 jpg jpeg

Un look all black este imposibil de trecut cu vederea. Dacă piesele sunt alese cu mare atenţie,poţi obţine un outfit ce va surprinde prin simplitatea lui. Un pulover pe gât oversized şi o pereche de skinny jeanşi fac ţinuta bună cu o pereche de tenişi coloraţi. Rupe monotonia zilelor geroase de iarnă şi asigura-te că nicio zi nu este lipsită de stil.

7bf3f292c8b6087452f7432cef8a7f04 jpg jpeg

Pantofii sport au depăşit de mult barierele stilului şi zilele în care ei îşi găseau locul pe terenul de alergat au apus de mult. Acum,o pereche sport poate acompania cu succes un outfit office. De ce să nu profiţi de acest trend şi să te bucuri mai mult că oricând de comfort? Adaugă o astfel de pereche într-o paletă cromatică ce inspiră profesionalism,aşa că optează pentru piese în nuanţe de gri,bej,argintiu şi alb.

Jeanşii boyfriend style rămân în garderoba noastră şi în acest an,iar uşurinţa cu care pot fi purtaţi cu o pereche de tenişi ar trebui să fie un motiv suficient pentru a te convinge să ai şi tu măcar o pereche de dulap. Pentru că rezultatul să fie flawless nu există decât o regulă pe care trebuie să o respecţi:tivul trebuie uşor răsucit. Asta va spori stilul casual.

6674b5b7ae11a1f265f8a9d8d0fda273 jpg jpeg

Combinaţia care nu a putut să lase pe nimeni indiferent este de departe cea sport cu elegant sau sexy. Pantofii cu toc şi-au găsit un înlocuitor în cei sport,iar astfel un nou trend a luat naştere:casual-chic. Fustele sau rochiile pot fi acum purtate cu tenişi şi oricine poate adopta acest look. Cele mai inpirate alegeri sunt fustele midi,stil creion,şi cele scurte,ce se opresc deasupra genunchiului. Nici rochiile nu ar trebui ignorate dintr-un asemenea mix. Se poate opta pentru o rochie maxi sau stil cămaşă.

0c76e12ee112f8373b9645aaa8398a79 jpg jpeg

Pantofi sport,Deichmann,preţ 89 leiRecente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg