Inspiră-te din stilul Simonei Halep! Cum să porţi pantofii sport şi să arăţi bine

1 64951 original jpg jpeg

Odată, cu victoriile cu care şi-a îngenunchiat unele dintre cele mai puternice jucătoare din lumea tenisului, Simona Halep a devenit un exemplu demn de urmat, de la firea să modestă, mereu atentă cu fanii ei, până la stilul său vestimentar.

 Este recunoscută şi apreciată deopotrivă pentru look-urile sale discrete,din care nu lipsesc aproape niciodată pantofii sport.Acest stil a devenit tot mai popular în ultimii an. Iar pantofii de alergat purtaţi la o fustă sau o rochie nu mai stârnesc priviri ciudate,ba dimpotrivă,marii designeri dau aprobator din cap.  Pentru 2015,tendinţele aduc un omagiu confortului,ceea ce face ca stilul sport să-şi păstreze locul în atenţia noastră,iar pantofii sport se vor regăsi în cele mai neaşteptate combinaţii.

cf8faa017b02b3c7a5e5cf57742e70c5 jpg jpeg

Un look all black este imposibil de trecut cu vederea. Dacă piesele sunt alese cu mare atenţie,poţi obţine un outfit ce va surprinde prin simplitatea lui. Un pulover pe gât oversized şi o pereche de skinny jeanşi fac ţinuta bună cu o pereche de tenişi coloraţi. Rupe monotonia zilelor geroase de iarnă şi asigura-te că nicio zi nu este lipsită de stil.

7bf3f292c8b6087452f7432cef8a7f04 jpg jpeg

Pantofii sport au depăşit de mult barierele stilului şi zilele în care ei îşi găseau locul pe terenul de alergat au apus de mult. Acum,o pereche sport poate acompania cu succes un outfit office. De ce să nu profiţi de acest trend şi să te bucuri mai mult că oricând de comfort? Adaugă o astfel de pereche într-o paletă cromatică ce inspiră profesionalism,aşa că optează pentru piese în nuanţe de gri,bej,argintiu şi alb.

Jeanşii boyfriend style rămân în garderoba noastră şi în acest an,iar uşurinţa cu care pot fi purtaţi cu o pereche de tenişi ar trebui să fie un motiv suficient pentru a te convinge să ai şi tu măcar o pereche de dulap. Pentru că rezultatul să fie flawless nu există decât o regulă pe care trebuie să o respecţi:tivul trebuie uşor răsucit. Asta va spori stilul casual.

6674b5b7ae11a1f265f8a9d8d0fda273 jpg jpeg

Combinaţia care nu a putut să lase pe nimeni indiferent este de departe cea sport cu elegant sau sexy. Pantofii cu toc şi-au găsit un înlocuitor în cei sport,iar astfel un nou trend a luat naştere:casual-chic. Fustele sau rochiile pot fi acum purtate cu tenişi şi oricine poate adopta acest look. Cele mai inpirate alegeri sunt fustele midi,stil creion,şi cele scurte,ce se opresc deasupra genunchiului. Nici rochiile nu ar trebui ignorate dintr-un asemenea mix. Se poate opta pentru o rochie maxi sau stil cămaşă.

0c76e12ee112f8373b9645aaa8398a79 jpg jpeg

Pantofi sport,Deichmann,preţ 89 lei



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg