„M-am născut fără vagin!” Cum a reușit să aibă relații intime?

Ally Hensley era adolescentă când medicii i-au spus că s-a născut fără vagin. Ani de zile, femeia de 42 de ani a crezut că „anomalia” ei o definea. Într-o bună zi, situația s-a schimbat radical!

image

Multă vreme s-a temut că lumea va descoperi adevărul despre ea și că va fi dezbrăcată din priviri de toți cei de lângă ea. Întrebată neîntrerupt dacă „arăt ca Barbie acolo jos”, Ally a dezvăluit, în podcastul Xposed cu Samantha X, că ea arată „la fel ca orice altă femeie în exterior”.

Tulburarea de care suferă blonda din Marea Britanie se numește Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser, dar diagnosticul ei presupune că s-a născut și fără uter, ceea ce înseamnă că n-a putut face copii niciodată.  

„Mi-am petrecut ani din viață simțindu-mă că mi-era rușine cu corpul meu, că nu eram normală și că nu voi putea avea niciodată copii”, a declarat femeia fără vagin. „Nu mă simțeam ca o femeie obișnuită, lucru care mi-a afectat relația cu bărbații. N-aveam încredere în mine și mă întrebam tot timpul dacă sunt cumva destul de femeie pentru ei”, a declarat Ally.

Ciudat e că Hensley s-a născut cu ovare, așadar nivelul estrogenului în organismul ei e la fel ca al oricărei alte femei. De asemenea, ea are sâni, șolduri și nimeni n-ar spune, doar uitându-te la ea, că n-are… vagin.

„Mă simțeam ca o ciudățenie a naturii. Singurătatea și rușinea pe care le simțeau erau aproape palpabile. Sufeream crunt, mă simțeam că nu sunt suficientă pentru nimeni”, a încercat să explice cum se simțea.

Pe măsură ce a înaintat în vârstă, s-a pus în discuție un subiect delicat – sexul. Singura posibilitate de-a avea relații intime era să se opereze ca să-și schimbe anatomia, sau să se… dilateze. Iar ea a ales dilatarea. Ce înseamnă asta? Să-și facă singură vaginul cu dilatatori medicali.

„«Buricul» meu vaginal era… cât un buric. A trebuit să-l lărgesc cât… un vagin”, a declarat Ally. Când prietenele ei ieșeau la întâlniri amoroase, bucurându-se de o viață sexuală sănătoasă, ea stătea închisă în dormitorul ei și folosea dilatatorul. Întreaga operațiune a durat nouă luni.  

image

„A fost agonie pură! Mă simțeam dezgustată și rușinată”, a continuat să povestească. După care a primit OK-ul să poată avea sex prin penetrație. „După ce mi-am făcut singură vaginul, de-abia așteptam să-l folosesc, așa că am devenit promiscuă, eram înnebunită să-mi dovedesc feminintatea”, a conchis ea.

După 25 de ani petrecuți ca orice altă femeie de pe acest pământ, cu vagin, Ally a ales să-și spună povestea pe Instagram, iar reacția femeilor cu probleme asemănătoare a fost incredibilă. Scopul ei în viață a devenit ajutarea altor femei.

foto - Instagram



Recente

Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg