Rezoluţiile anului 2012 în modă

1 71204 original jpg jpeg

Începe cu începutul şi fă din noul an unul productiv, atât din punct de vedere stilistic, cât şi financiar. Renunţă la sesiunile lungi şi neproductive de shopping în favoarea celor făcute cu cap! O sa fii şi tu mândră de tine!

Curăţenia generală a dulapului tăuDa! Se poate! Şi cu cât îţi păstrezi un dulap mai bine organizat şi pus la punct,cu atât vei reduce din timpul alocat contruirii de ţinute. Asta ca să nu-ţi mai spun ce spaţios îţi va părea acesta,o dată ce scapi de toate articolele nepurtate de atâta timp!  Donează tot ceea ce nu foloseşti sau fă schimburi cu prietenele tale! În plus,din punct de vedere feng shui,este bine să începi un an nou fără lucruri din trecut (pe care oricum nu le porţi),pentru că astfel,cureţi locul de energiile negative stocate degeaba la tine în dulap! Eu am încercat şi chiar funcţionează!

Deşi este tentant să cumperi oferte de trei articole la preţ de unul,pentru că ieşi mai ieftin,gândeşte-te că acestea se vor rupe sau decolora numaidecât,pentru că sunt ieftine calitativ. Anul acesta învaţă să rezişti acestei tentaţii! În schimb,cumpără un singur produs,dar bun! Produsele de bună calitate sunt atemporale,aşa că nu mai sta pe gânduri. Investeşte în pantaloni pe comandă,fuste creion,blazere sau cardigane cu detalii speciale). Ele vor fi coloana vertebrală a garderobei tale şi cu ajutorul lor vei putea construi ţinute corecte şi elegante.

Un dulap plin de haine negre,gri,bleumarin şi bej e ok,însă anul acesta du un pic mai departe cromatica pieselor tale vestimentare. Mai adaugă şi obiecte verzi (verde pădurar sau smarald),galben muştar,somon şi roşu bordeaux. Culoarea este o modalitate foarte bună de a injecta hainelor tale o doză de optimism,iar asta se va reflecta şi asupra vieţii tale cotidiene! Condimentează!

Ai fobie de cabina de probă? Obişnuieşti să cumperi haine fără să le probezi? Asta înseamnă că atunci când mergi la cumpărături să fii perfect odihnită şi relaxată şi în nici un caz pe fugă. Ai răbdare cu tine,pentru a nu ajunge din nou acasă cu o pungă de haine care nu ţi se potrivesc nici măcar ca stil. Pentru a găsi perechea potrivită de jeanşi,de exemplu,este nevoie de timp şi de o raită prin mai multe magazine! Doar o minune va face să-i găseşti din prima.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg