Rezoluţiile anului 2012 în modă

1 71204 original jpg jpeg

Începe cu începutul şi fă din noul an unul productiv, atât din punct de vedere stilistic, cât şi financiar. Renunţă la sesiunile lungi şi neproductive de shopping în favoarea celor făcute cu cap! O sa fii şi tu mândră de tine!

Curăţenia generală a dulapului tăuDa! Se poate! Şi cu cât îţi păstrezi un dulap mai bine organizat şi pus la punct,cu atât vei reduce din timpul alocat contruirii de ţinute. Asta ca să nu-ţi mai spun ce spaţios îţi va părea acesta,o dată ce scapi de toate articolele nepurtate de atâta timp!  Donează tot ceea ce nu foloseşti sau fă schimburi cu prietenele tale! În plus,din punct de vedere feng shui,este bine să începi un an nou fără lucruri din trecut (pe care oricum nu le porţi),pentru că astfel,cureţi locul de energiile negative stocate degeaba la tine în dulap! Eu am încercat şi chiar funcţionează!

Deşi este tentant să cumperi oferte de trei articole la preţ de unul,pentru că ieşi mai ieftin,gândeşte-te că acestea se vor rupe sau decolora numaidecât,pentru că sunt ieftine calitativ. Anul acesta învaţă să rezişti acestei tentaţii! În schimb,cumpără un singur produs,dar bun! Produsele de bună calitate sunt atemporale,aşa că nu mai sta pe gânduri. Investeşte în pantaloni pe comandă,fuste creion,blazere sau cardigane cu detalii speciale). Ele vor fi coloana vertebrală a garderobei tale şi cu ajutorul lor vei putea construi ţinute corecte şi elegante.

Un dulap plin de haine negre,gri,bleumarin şi bej e ok,însă anul acesta du un pic mai departe cromatica pieselor tale vestimentare. Mai adaugă şi obiecte verzi (verde pădurar sau smarald),galben muştar,somon şi roşu bordeaux. Culoarea este o modalitate foarte bună de a injecta hainelor tale o doză de optimism,iar asta se va reflecta şi asupra vieţii tale cotidiene! Condimentează!

Ai fobie de cabina de probă? Obişnuieşti să cumperi haine fără să le probezi? Asta înseamnă că atunci când mergi la cumpărături să fii perfect odihnită şi relaxată şi în nici un caz pe fugă. Ai răbdare cu tine,pentru a nu ajunge din nou acasă cu o pungă de haine care nu ţi se potrivesc nici măcar ca stil. Pentru a găsi perechea potrivită de jeanşi,de exemplu,este nevoie de timp şi de o raită prin mai multe magazine! Doar o minune va face să-i găseşti din prima.



Recente

Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg