Tunsorile pixie, perfecte în sezonul cald. Cum să porţi părul scurt cu stil

1 shutterstock 124285258 jpg jpeg

Clasica tunsoare pixie are parte de o reîmprospătare vara aceasta. Tunoarea aceea scurtă, drăguţă şi populară vara este binevenită anul acesta dacă vrei o schimbare radicală de stil. Sunt la modă tunsorile pixie scurte şi medii, precum şi culorile îndrăzneţe ca rozul platiniu şi turcoazul. Pe scurt, pixie a evoluat dintr-o singură tunsoare distinctă într-o familie de tunsori, făcând din ea o alegere potrivită dacă vrei o coafură uşor de întreţinut.

Dacă ţi s-a pus pata pe tunsorile scurte, băieţeşti, acum este momentul să treci la acţinune! Şi ai la îndemână mai multe justificări care să îţi motiveze alegerea. Tipul de tunsoare pixie este ideală în zilele toride de vară, însă este extrem de la modă. Să ne reamintim că şi celebrităţi precum Katy Perry şi Cara Delvingne se numără printre cele care au renunţat la părul lung în favoarea tunsorilor scurte. Ba chiar şi Kylie Jenner şi modelul Gigi Hadid se joacă uneori cu nişte peruci scurte pentru apariţiile lor în faţa camerelor.

Cum ştii care ţi se potriveşte pixie?

Nu există niciun dubiu că tunsorile pixie sunt super stylish, dar cum îţi dai seama dacă ţi se va potrivi o astfel de tunsoare? Este simplu. Fă-ţi o programare la cel mai apropiat stilist Wella Professionals şi sfătuiţi-vă împreună. Specialistul se va uita atent la forma feţei tale, la direcţia de creştere a părului şi îţi va studia rutina zilnică de îngrijire. Toate acestea înainte să îţi recomande cât de scurt ar trebui să te tunzi sau cât de mare să fie schimbarea.

Scurt şi versatil

„Din fericire, tunsorile pixie sunt super versatile şi, crede-ne pe cuvânt că vei avea multe opţiuni pentru a te coafa‟, spune Lucian Busuioc, stilist Wella Professionals. „Când vorbim de pixie, alegerile sunt nelimitate şi poţi experimenta oricât de mult îţi doreşti chiar, şi cu un păr scurt. Cel puţin, dimineaţa când te trezeşti nu mai stai cu grija părului, cum arată, cum îl coafezi. Tot ce ai nevoie este o perie, două mâini dibace, un strop de ceară de coafat sau EIMI Just Brilliant Shine Pomade pentru un plus de efect‟, adaugă specialistul Wella Professionals.

FOTO: Shutterstock



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg