Un look pentru fiecare ocazie!

1 50714 original jpg jpeg

Îţi adaptezi ţinutele vestimentare la contextele în care le porţi. Te machiezi şi te îmbraci diferit în funcţie de momentele zilei, de starea de spirit pe care o ai şi de evenimentele la care participi. Există câteva reguli, pe care le vei găsi mai jos!

Pentru o întâlnire profesională

Încearcă un look clasic,dar sofisticat. Mărgelele sau inelele elegante îţi vor completa perfect o ţinută,mai degrabă,simplă,formată dintr-un sacou şi o fustă slim,în nuanţe închise,de negru,ciocolatiu sau gri,evitând tonurile de alb,considerate neadecvate unei astfel de ocazii. Doar cămaşa poate fi într-o nuanţă deschisă,pastel sau alb. Un total look în negru e nerecomandat. În schimb,pantofii cei mai potriviţi sunt negri,cu un toc discret. Nu evita tocurile,pentru că ele subţiază silueta!

Dacă eşti slabă,poţi purta pantaloni-ţigaretă,cu o bluză delicată,din mătase,şi cercei şic.

Dacă ai părul lung,strânge-l într-o coadă de cal sau într-un coc,pentru o imagine corectă. Dacă e scurt sau mediu,foloseşte o agrafă retro pe post de accesoriu unic.

Machiajul discret e obligatoriu pentru o astfel de întâlnire!

De evitat:Evită un total look,mai ales în alb sau negru. Dacă,de exemplu,porţi un sacou negru,alege o geantă într-o nuanţă vie.

La shopping

Ai libertate totală în alegerea ţinutei pentru shopping. Dacă eşti bine-dispusă şi îţi plac culorile,alege haine lejere,în nuanţe tari. Pentru confortul tău,poţi opta pentru încălţările fără toc. Majoritatea stiliştilor spun că piesa vestimentară care nu trebuie să lipsească din ţinuta ta de shoping constă în... jeanşi. Dacă eşti minionă şi slabă,poţi combina blugii slim,cu talie înaltă,cu o cămaşă lejeră,iar dacă eşti înaltă poţi alege orice. Vrei să maschezi câteva kilograme? Alege blugii drepţi şi bleizerele lungi,până la genunchi. Părul poate fi oricât de lejer,iar pentru make-up e suficientă baza.

Tocurile prea înalte!

La restaurant

Ai o rezervare la cină într-un restaurant? Mizează pe un stil simplu,rămânând,însă,seducătoare şi accentuându-ţi atuurile. Optează pentru un decolteu (dar nu exagerat!)-dacă ai un bust generos,pentru o rochie baby-doll (scurtă,dar nu excesiv) – dacă vrei să-ţi evidenţiezi picioarele,sau pentru pantaloni lejeri,cu pense,şi o bluză din caşmir,în nuanţe închise-pentru un efect de subţiere. Tocurile sunt bine-venite,atât timp cât dimensiunea lor e una decentă. Machiajul elegant şi părul pieptănat cu grijă sau strâns cu atenţie vor completa perfect un astfel de look.

Un total look sexy. Dacă porţi o fustă scurtă,decolteul e interzis! Şi invers. Un top mulat e pentru un club,dar nu pentru un restaurant.

O ieşire într-un pub

Look-ul adoptat pentru o seară petrecută cu prietenii într-un bar ţine,mai degrabă,de personalitatea ta. Dar şi de morfologia corpului. Astfel,dacă eşti minionă şi mai plinuţă,alege jeanşi într-o culoare închisă,un top cu linii verticale şi botine cu toc,care vor crea un efect de alungire. Dacă eşti minionă şi slabă,poţi alege o fustă scurtă (sau pantaloni scurţi),cu ciorapi groşi şi cu o bluză glam. Plus o pereche de botine înalte.

Dacă ai un bust proeminent,nimic mai potrivit decât o tunică strânsă în talie cu o curea şi purtată cu colanţi şi botine. În schimb,dacă vrei să adaugi câţiva centimetri bustului tău,mizează pe  bluze ample în combinaţie cu jeanşi slim.

Bijuteriile lungi din argint sau accesoriile vintage vor da un farmec aparte ţinutei. Pentru make-up şi păr,lasă-ţi imaginaţia să decidă. Bucle,cărări asimetrice,cozi rebele,cocuri neglijente,ruj roşu,tuş din abundenţă,ojă grena. Ce preferi?

Piesele vestimentare sobre,precum sacourile sau pantalonii drepţi,din stofă.



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg