Femei care iubesc femei. Trei cupluri celebre de lesbiene

1 shutterstock 103697249 jpg jpeg

Homosexualitatea nu mai este de mult un subiect tabu, cel puţin nu în ţările dezvoltate, unde legile privind căsătoriile între persoanele de acelaşi sex au devenit, în ultimii ani, din în ce mai permisive. În lumea divertismentului există chiar câteva cupluri sudate de lesbiene, cum sunt Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi;Jodie Foster şi Alexandra Hedison şi Cynthia Nixon şi Christine Marinoni.

Totodată, persoanale LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali – n.red.) din industria divertismentelui, dar nu numai, au devenit din ce în ce mai vocale, militând pentru drepturile lor.

Fie că au lansat anunţul prin intermediul reţelelor sociale, a show-urilor de televiziune sau prin declaraţii în cadrul unor evenimente, nume sonore precum Ellen DeGeneres, Jodie Foster şi Cynthia Nixon au făcut-o cu mândrie.

Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi

Actriţa de comedie şi realizatoarea TV americană Ellen DeGeneres şi actriţa Portia de Rossi şi-au jurat iubire veşnică în anul 2008, într-o ceremonie privată, desfăşurată la locuinţa lor din Los Angeles şi la care au participat doar 19 persoane. Cuplul a ales să se căsătorească după ce Curtea Supremă din California a legalizat căsătoriile între persoanele de acelaşi sex. Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi formează unul dintre cele mai longevive cupluri gay de la Hollywood, relaţia lor începând în anul 2004. Deşi nu au copii, cele două actriţe au declarat, anul trecut, că-şi doresc să adopte unul.

Cynthia Nixon şi Christine Marinoni

Starul din serialul „Sex And The City/ Totul despre sex“, Cynthia Nixon, şi activista pe probleme de educaţie Christine Marinoni formează un cuplu din 2004 şi s-au căsătorit în anul 2012, la New York. Cuplul are un băieţel, pe nume Max Ellington Nixon-Marinoni, pe care Christine Marinoni l-a adus pe lume în februarie 2011. Din relaţia pe care a avut-o cu profesorul de limba engleză, din 1988 şi până în 2003, Cynthia Nixon are doi copii, Samantha, în vârstă de 18 ani, şi Charles Ezekile, în vârstă de 13 ani.

Jodie Foster şi Alexandra Hedison

Actriţa şi regizoarea Jodie Foster s-a căsătorit cu partenera sa de viaţă, fotografa Alexandra Hedison, în 2014. Cea din urmă a devenit cunoscută pentru relaţia de trei ani cu prezentatoarea Ellen DeGeneres. Actriţa Jodie Foster şi-a recunoscut sexualitatea în cadrul galei de decernare a Globului de Aur din 2013. „Am recunoscut cu o mie de ani în urmă, în Epoca de Piatră. În acele zile ciudate, când o tânără fată a vorbit deschis cu prietenii de încredere, cu familia şi colegii de muncă şi apoi, treptat şi cu mândrie, a recunoscut în faţa tuturor celor care o cunoşteau“, a declarat artista. 

Foto: Shutterstock



Recente

Dumnezeu jpg
Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger jpg
Google Bard jpg
Luna si Mercur in trigon pe 8 februarie 3 nativi egoisti in dragoste Sursa foto shutterstock 1770076130 jpg
meghan markle printul harry botez baietel jpeg
Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg