FOTO Cum arată azi actorii idolatrizaţi de adolescenţi în anii `90

12 125904350 430901054739465 6067689551974110752 n jpg jpeg

Fiecare deceniu are idolii lui pentru adolescenţi, dar când vine vorba de vedete TV, în anii '90 foarte mulţi copii au fost mai încântaţi ca niciodată de personajele create de actorii acelor timpuri.

De la Zack Morris, cel pus pe şotii din „Salvaţi de clopoţel‟, până la frumoasa Brenda din „Beverly Hills 90210‟  au existat o mulţime de personaje pe care le-am îndrăgit şi care ne-au făcut copilăria şi adolescenţa mai frumoase. Mulţi dintre actorii care le-au dat viaţă sunt încă în lumina reflectoarelor. Să ne uităm la cum arătau vedetele de televiziune preferate de adolescenţi din anii '90 şi cât de mult i-a schimbat sau nu trecerea timpului!

Mark-Paul Gosselaar

A început să joace rolul înţeleptului Zack Morris în anul 1987, când a avut loc premiera sitcomului cu un singur sezon „Bună dimineaţa, domnişoară Bliss‟. Apoi, la începutul anilor '90, când a apărut versiunea refăcută a sitcom-ului care a devenit cunoscut ca „Salvaţi de clopoţel‟,  Mark-Paul Gosselaar a dat viaţă unuia dintre cei mai populari şi amuzanţi adolescenţi. Anul acesta, Gosselaar va apărea în noul show numit tot „Salvaţi de clopoţel‟,   alături de alte câteva personaje din versiunea din anii `90. De data aceasta, personajul Zack este nici mai mult nici mai puţin decât guvernatorul Californiei.

Sarah Michelle Gellar

A ucis nenumărate creaturi ale nopţii în „Buffy, spaima vampirilor‟ care a fost difuzat începând din  anul 1997. Gellar mai face actorie ocazional, dar este, de asemenea, cunoscută pentru cartea ei de bucate şi pentru căsătoria cu pictograma adolescentă a anilor '90, Freddie Prinze Jr.

Joseph Gordon-Levitt

A apărut pe micile ecrane la sfârşitul anilor '80 şi, dacă ai crescut urmărind seriale pentru adolescenţi sigur ţi-l aminteşti din „A treia planeta de la Soare‟,  un sitcom despre un grup de extratereştri care se prefăceau a fi o familie obişnuită pe Terra. În 2020, actorul a apărut în două filme Netflix: „Project Power‟ şi „Procesul celor şapte din Chicago‟. La fel ca o mulţime de foste vedete adolescente, şi el se ocupă de scenaristică, regie şi producţie. Are şi un site creativ numit HitRecord, care promovează colaborarea dintre artişti care nu s-au întâlnit niciodată.

Shannen Doherty

Cu siguranţă, ai admirat-o în seriale precum „Căsuţa din prerie‟, unde o juca pe micuţa Jenny Wilder la numai 11 ani, şi „Beverly Hills 90210‟ în care o întruchipa pe Brenda Walsh. În 2019, Doherty s-a alăturat vechilor săi prieteni în noua serie „Beverly Hills 90210‟. Ajunsă la 49 de ani, actriţa a fost afectată vizibil de lupta pe care a dus-o cu cancerul la sân. După ce în anul 2017 s-a bucurat că a terminat cu bine tratamentul de chimioterapie şi a simţit că renaşte, la 3 ani distanţă a fost diagnosticată cu o nouă formă agresivă de cancer.

Keri Russell

Primul rol important al lui Keri Russell a fost în „Dragă, am mărit copilul‟ din anul 1992, dar i-a cucerit pe adolescenţi când a apărut în serialul de televiziune „Felicity‟ lansat în 1998. Interpreta rolul unei tinere care pleacă să studieze la New York pentru a fi aproape de iubitul ei şi care întâmpină o mulţime de situaţii neprevăzute în marele oraş american. Acum 2 ani, Keri Russell a apărut în drama de spionaj „The Americans‟, iar anul trecut, a apărut în cel mai recent film al seriei „Războiul stelelor‟ - „Ascensiunea lui Skywalker‟.

FOTO: Shutterstock, Instagram



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg