FOTO Cum arată nepoata Sophiei Loren. Moşteneşte trăsăturile reginei filmului italian?

1 shutterstock 1564594963 jpg jpeg

Puţine vedete au reuşit să egaleze strălucirea şi farmecul actriţei italiene Sophia Loren, cunoscută drept „simbolul frumuseţii naturale‟. Poate doar nepoata ei, Lucia Sophia Ponti, va reuşi să ajungă la nivelul actriţei.

Cariera Sophiei Loren a fost impresionantă. Munca ei a făcut-o să fie populară pe tot globul, însă frumuseţea sa a fost cea care a i-a dat pe spate pe toţi criticii. Acum, în vârstă de 86 de ani, după o pauză de 10 ani de la viaţa artistică, Sophia Loren a revenit din nou în prim-plan cu filmul „The Life Ahead‟. În timpul pauzei, ea a spus că s-a concentrat asupra familiei sale: şi anume pe cei doi fii ai săi, dar şi pe cei patru nepoţi. Dintre cei patru, nepoata ei cea mai mare, Lucia Sophia Ponti, pare că îi va călca pe urme. Lucia are 15 ani, aceeaşi vârstă pe care Loren a avut-o atunci când s-a lansat în modelling.

Lucia Ponti, părinţi celebri la Hollywood

Tatăl Luciei, fiul mai mic al Sophiei Loren, este regizorul italian Edoardo Ponti. Pe lângă regia celui mai recent film în care Sophia Loren va juca, el şi Sophia Loren au mai colaborat pentru două filme, „Between Strangers‟ şi „Human Voice‟. De asemenea, Edoardo este cunoscut pentru regia „Coming and Going‟, în care a jucat şi mama Luciei, Sasha Alexander. Alexander este o actriţă de film şi de televiziune, care s-a făcut remarcată în filme cunoscute, precum: „Yes Man‟ şi „He's Just Not That Into You‟.

2 shutterstock 376799854 jpg jpeg

Cum arată Lucia Ponti, nepoata Sophiei Loren

Deşi Lucia are doar 15 ani şi probabil are viaţa unei adolescente obişnuite, ea este ocupată totodată să îşi dezvolte propriile pasiuni. De pildă, Lucia urmează cursuri de dans, de cinci ani de zile.

Citeşte şi: Viaţa ei chiar a bătut filmul: Sophia Loren a fost rănită în război şi a fost amanta soţului său

De ziua ei, mama sa, Sasha Alexander, a postat o galerie foto pe Instagram (vezi în galerie foto!), în care se poate observa că Lucia i-a moştenit frumuseţea angelică a Sophiei Loren: „La mulţi ani, Lucia noastră! 15 ani astăzi. Eşti mai înaltă decât mine, cu siguranţă mai organizată, o bună dansatoare şi un om super amuzant. Am învăţat atât de multe lucruri de la tine. Bravo, dragostea noastră!‟, a scris Sasha Alexander.

3 115954657 873652326459601 3147008466021843549 n jpg jpeg

Sophiei Loren, secretul îmbătrânirii graţioase

În timpul unui interviu pentru Today, Sophia Loren a dezvăluit că secretul ei de frumuseţe nu este un tratament, un produs sau anumite haine pe care le poartă, ci fericirea din interior pe care i-o dă familia, în special nepoţii: „Trăiesc pentru familia mea. Am cei mai frumoşi nepoţi pe care i-am văzut vreodată în viaţa mea. Sunt fericită! Trăiesc o viaţă minunată‟.

Sursă foto: Instagram, Shutterstock Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg