FOTO: Cum reuşeşte Brigitte Macron să se menţină în formă la 67 de ani

3 main jpg jpeg

Fosta profesoară de franceză şi de actorie a atras toate privirile asupra sa în momentul în care a devenit Prima Doamnă a Franţei. Este cu 25 de ani mai mare decât celebrul ei soţ, Emmanuel Macron, dar reuşeşte să arate mai tânără decât multe femei la vârsta ei.

La 67 de ani, Brigitte Macron este într-o formă de invidiat. Prima Doamnă a Franţei are un stil de viaţă disciplinat, care include mişcarea şi alimentaţia sănătoasă.

Mizează pe fructe şi legume

Secretul dietei sale a fost dezvăluit de bucătarul de la Palatul Elysee, Guillaume Gomez. Potrivit acestuia, Brigitte consumă 10 fructe şi legume zilnic. Printre preparatele preferate de ea se numără cele care au printre ingrediente multe vegetale. Unul dintre ele este blanquette de viţel, care cuprinde cel puţin 5 legume. „Doamna Macron vrea să consume cel puţin 10 fructe şi legume pe zi. Aşa că uneori îi fac o salată de fructe sau de legume negătite. Chiar şi un blanquette de viţel conţine până la 5 legume diferite. Încercăm să ne adaptăm gusturilor prezidenţiale”, a povestit Guillame.

Secretul picioarelor subţiri

stanga
dreapta
2 shutterstock 714627094 jpg jpeg
4 shutterstock 1206271894 jpg jpeg
4 shutterstock 1232034079 jpg jpeg
5 shutterstock 1353030566 jpg jpeg

Prima Doamnă a Franţei ştie că alimentaţia sănătoasă trebuie completată şi de mişcare pentru a avea silueta dorită. De aceea, Brigitte Macron este activă fizic destul de des. Potrivit spuselor celor din anturajul ei, are o bicicletă fitness pe care o ţine în apartamentul prezidenţial şi pe care o foloseşte cu regularitate. Acesta pare a fi secretul gambelor perfecte şi al picioarelor tonifiate.  

Truc pentru a părea mai tânără

Indiferent de eveniment sau de vestimentaţie, Brigitte Macron nu a fost văzută cu ruj de buze în culori foarte aprinse sau cu lac de unghii colorat. Motivul pentru care recurge la acest gest este să pară mai tânără. De asemenea, pentru a-şi acoperi ridurile şi petele de roşeaţă aplică pe ten o bază corectoare. Totodată, mai foloseşte anticearcăn, pudră autobronzantă şi un produs iluminator. Pentru buze foloseşte un ruj cu nuanţe pale.  

Are un stil impecabil

Moda vine şi revine, dar stilul rămâne, iar Brigitte Macron ştie acest lucru şi îl demonstrează cu fiecare apariţie publică. De foarte multe ori, ea a câştigat „duelul” vestimentar în momentul în care şi-a făcut apariţia alături de alte soţii de preşedinţi. Brigitte este una dintre cele mai stilate Prime Doamne ale Franţei, iar cu acest lucru sunt de acord şi criticii de modă.