Gwyneth Paltrow şi-a întrecut tatăl! Ele sunt vedetele care au câştigat mai multe premii decât părinţii lor

1 gwyneth paltrow jpg jpeg

Părinţii fac tot ce pot pentru a-şi ajuta copiii să crească şi să evolueze profesional. Acest lucru a fost valabil şi în cazul celebrităţilor, care s-au ambiţionat ca fii lor să îi depăşească şi să ajungă mari vedete.

În viaţă, există profesii care sunt transmise de la părinte la copil. Acest lucru este valabil şi la Hollywood, printre vedetele de film, de renume mondial. În timp ce unii copii rămân în umbra părinţilor celebri şi se bucură de o viaţă confortabilă, există şi excepţii - copiii care au muncit mai mult decât părinţii lor, au devenit mai cunoscuţi şi au câştigat mai mulţi bani şi mai multe premii. Cine sunt ei? Află din rândurile de mai jos!

Gwyneth Paltrow

Modelul american, Gwyneth Paltrow, provine dintr-o familie în care ambii părinţi erau cunoscuţi în anii ’90. Mama lui Gwyneth, actriţa Blythe Danner, este câştigătoarea unui Glob de Aur, iar tată ei, regretatul producător şi scriitor Bruce Paltrow, a fost nominalizat la 9 Primetime Emmy şi s-a bucurat de 2 victorii. Însă Gwyneth a fost nominalizată la 52 de premii, dintre care a câştigat 22. Printre acestea se află şi un Oscar, pentru „cea mai bună actriţă în rol principal‟. De asemenea, pe lângă succesul său premiat, ea este şi autorul unei cărţi şi are un site web despre stil de viaţă sănătos.

Citeşte şi: Au devenit faimoşi peste noapte! Artişti care au prins rolul potrivit în filme cu încasări uriaşe 

Michael Douglas

stanga
dreapta
6 bruce si gwyneth paltrow jpg jpeg
5 michael douglas si kirk douglas jpg jpeg
3 billy ray cyrus si miley cyrus jpg jpeg
4 john aniston si jennifer aniston jpg jpeg
2 jery stiller si ben stiller jpg jpeg

Legendarul şi regretatul Kirk Douglas (actor, director de film, producător şi scriitor) a primit un Oscar pentru rolul lui Spartacus şi s-a bucurat, de asemenea, de alte 11 premii şi nominalizări. Fiul său, Michael, a filmat 60 de filme, a câştigat peste 20 de premii şi are o avere impresionantă de peste 300 de milioane de dolari. De asemenea, poate că nu este un premiu, dar Michael are una dintre cele mai frumoase soţii, din lume, Catherine Zeta-Jones.

Miley Cyrus

În anii ’90, Billy Ray Cyrus era un star faimos şi cunoscut datorită piesei „Achy Breaky Heart‟, însă odată ce Miley s-a născut, totul s-a schimbat în viaţa lui. Miley a câştigat inimile fiecărui adolescent, odată cu apariţia sa în serialul pentru copii „Hannah Montana‟. După ce şi-a lansat primele piese, ea a devenit şi mai populară, iar în 2009 a fost nominalizată la Globul de Aur. Până acum, Miley are în portofoliu peste 20 de premii, peste 60 de nominalizări şi o avere de peste 160 de milioane de dolari. 

Citeşte şi: Astăzi sunt vedete mari, dar au copilărit la ţară. Miley Cyrus: „Cred că de accea îmi place atât de mult să nu pot haine”

Jennifer Aniston

Actriţa Jennifer Aniston a moştenit talentul tatălui său, John Aniston, actor cunoscut pentru rolul lui Victor Kiriakis, din „Zilele vieţii noastre‟ / „Days of Our Lives‟. Însă Jennifer a fost mai ambiţioasă ca tatăl ei şi s-a remarcat în mai multe producţii, precum: „Friends‟. Până acum, Jennifer Aniston a câştigat 4 Globuri de Aur, alte 42 de premii şi a fost nominalizată de peste 80 de ori. De asemenea, se estimează că Jennifer are o avere de peste 150 de milioane de dolari.

Ben Stiller

Actorul şi regretatul Jery Stiller a jucat două dintre cele mai cunoscute roluri din lume, unul este cel al lui Arthur Spooner în „The King of Queens‟, iar al doilea este interpretarea lui Frank Costanza în „Seinfeld‟. Însă fiul său, Ben Stiller, i-a întrecut performanţele actoriceşti. Ben Stiller are 10 victorii importante, peste 60 de nominalizări şi o avere de peste 200 de milioane dolari.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg