Hannelore de la ”Insula Iubirii” şi-a pus silicoane după ce s-a împăcat cu Bogdan! Cum arată în costum de baie

6 img 1 jpg jpeg

Hannelore, fosta concurentă de la ”Insula Iubirii”, care a fost în centrul atenţiei din cauza scandalului cu Bogdan a luat o decizie drastică la câteva luni bune de la încheierea show-ului şi şi-a pus silicoane.

Participarea la ”Insula Iubirii” i-a schimbat viaţa complet lui Hannelore. S-a bucurat din plin de aprecierea fanilor, în timp ce alţii au pus-o la punct, însă acest lucru a ajutat-o să-şi dezvolte afacerile şi să câştige bani. Ba mai mult, la scurt timp după ce a divorţat de Bogdan, ea a decis să-şi schimbe aspectul fizic, aşa că şi-a pus silicoane. Acum, însă, ea nu ezită să-şi etaleze trupul perfect, iar pozele în care apare în costum de baie au adunat mii de aprecieri din partea fanilor. 

, au comentat fanii săi.

1 652754513630650177356173263979831322214400n jpg jpeg

Hannelore a participat la ”Insula Iubirii” alături de Bogdan Ionescu, partenerul ei de viaţă de ani de zile. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp, iar ulterior, la câteva luni s-au despărţit. În urmă cu câteva săptămâni, însă, în presă au apărut informaţii potrivit cărora cei doi s-ar fi împăcat, fiind plecaţi într-o vacanţă împreună. 

Hannelore Ulrich, una dintre fostele concurente de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, s-a făcut remarcată în timpul show-ului de la Antena 1 şi datorită trupului său de zeiţă, sculptat în sala de antrenamente a şcolii de dans pe care o deţine în Timişoara. După încheierea filmărilor din Thailanda, ea a creat mai multe rochii de mireasă, iar în cadrul unui târg, a fost vizitată de una dintre fostele participante ale emisiunii de la Antena 1. 



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg