Horoscop 20-26 ianuarie 2020 adus de Camelia Pătrăşcanu. Unele zodii au probleme mari şi trebuie să ia decizii drastice

1 horoscop jpg jpeg

Săptămâna 20-26 ianuarie aduce discuţii tensionate pentru nativii Taur, care trebuie să ia decizii drastice. Leii, în schimb, muncesc pe rupte, dar sunt într-o formă de invidiat, potrivit horoscopului realizat de Camelia Pătrăşcanu.

Care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, află mai jos:

HOROSCOP BERBEC - au lupte de purtat, încă de luni şi marţi, când au sentimentul că nu sunt ascultaţi şi că nu li se face dreptate. Toată săptămâna încearcă să se impună şi să îşi facă dreptate. În weekend reculegere.

HOROSCOP TAUR - săptămâna aduce discuţii de luni cu un partener legate de ce nu face acesta. Pierd pe mâna altcuiva. Restul săptămânii trebuie să fie atenţi la informaţiile ce vin din străinătate ori de la persoane sus puse. Pot fi hotărâri ori acte.

HOROSCOP GEMENI - accent pus pe relaţii, ce fac ceilalţi, pot apărea dispute cu partenerul de viaţă. Calcule financiare miercuri şi joi. Simt nevoia de schimbare, de a merge pe alt drum.

4 zodii predispuse la a se îmbogăţi. Planeta Venus îî va face pe Tauri să trăiască în lux

HOROSCOP RAC - multă muncă încă de luni şi marţi. Pot apărea confruntări. Se păgubesc singuri cumva, daca nu apelează la un partener pentru ajutor.

HOROSCOP LEU - sunt în formă bună, tonus minunat, sunt cu chef de vacanţă. Sunt foarte creativi si cam dau lumea peste cap pentru că ceilalţi nu sunt în ritmul lor. Muncesc pe rupte miercuri şi joi, dau multe ordine şi nu prea stau la discuţii.

HOROSCOP FECIOARĂ - Săptămână liniştită la început. Pregătesc ceva si sunt foarte atente la gramajul interior să fie foarte fin. Miercuri şi joi strălucesc, sunt în formă maximă. îşi pun cunoştinţele în valoare. Spre finalul săptămânii fac o schimbare la serviciu.

HOROSCOP BALANŢĂ - multe întâlniri luni şi marţi. Atente la aspectele juridice, atenţie la drum. E risc de amendă sau tot felul de greşeli ce vor fi taxate. Luna nouă aduce o schimbare pentru unele balanţe care au chef de flirt.

HOROSCOP SCORPION - banii sunt ţintiţi luni şi marţi. Se fac calcule. Miercuri şi joi îşi pun la punct o strategie de abordare a unei persoane.

De unde vin dezamăgirile în dragoste, în funcţie de zodie. Taurii şi Racii, cei mai sensibili în iubire

HOROSCOP SĂGETĂTOR - sunt orgolioşi luni şi marţi. Se ceartă cu toată lumea. Simt că e momentul lor şi trebuie să se impună. Deranjeazăa destul de mult în jurul lor. Spre finalul săptămânii se liniştesc lucrurile.

HOROSCOP CAPRICORN - atenţie la sănătate luni şi marţi. Au sentimentul că nu pot controla lucrurile. Îşi revin miercuri şi joi, lucrurile încep să se regleze.

Află previziunile pentru celelalte zodii, aici! Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg