Horoscop bilunar. Între 3-16 septembrie trebuie să revenim cu picioarele pe pământ şi să ne punem viaţa în ordine. Urmează o furtună cosmică!

1 shutterstock 597581840 ok jpg jpeg

Debutul lunii septembrie indică şi faptul că parcurgem zile guvernate de zodia Fecioară. Cu alte cuvinte, se reactivează puterea de muncă, de a face planuri noi, afaceri. În acelaşi timp, este mai activă şi tendinţa de a critica, dar şi cea de fi perfecţionist. Luna Nouă în zodia Fecioară, pe 6 septembrie, oferă energie necesară să revenim cu picioarele pe pământ din concedii. Este un moment bun să începem să lucrăm la ceva nou, să organizăm.

Intervalul de două săptămâni din luna septembrie, începând cu vineri, 3 septembrie, şi până pe 16 septembrie, este influenţat de dorinţa de a face mici ajustări benefice, care să adauge valoare imaginii de ansamblu. Tot pe 6 septembrie, Mercur, planeta comunicării începe deplasarea pre-retrogradă în semnul Balanţei. Asta înseamnă că urmează o perioadă de pregătire înainte de o furtună cosmică! Între timp, Soarele se alătură şi el „petrecerii‟, adăugând intensitate emoţiilor, acţiunilor şi reacţiilor noastre. Mercur retrogradează, oficial, pe 27 septembrie, până pe 17 octombrie, dar efectele mişcării retrograde se resimt până spre 3 noiembrie. Este acea perioadă a anului, din nou, când comunicarea în relaţiile familiale, colegiale, profesionale dă erori – una vorbim şi alta vrem să transmitem, iar legăturile înşelătoare din trecut pot reveni în prezent şi ne pot devia de la drumul stabilit, de la planuri şi vise.

Altfel spus, intervalul de timp care debutează pe 3 septembrie este minunat pentru a ne aşeza viaţa pe făgaş normal, de a ne întări punctele sensibile, de a ne plăti datoriile şi de a ne face planurile chiar şi până la sfârşitul anului. Avem treabă!

Citeşte şi Horoscop septembrie 2021. Nu sunt favorizate proiectele noi! Înainte şi după Mercur retrograd, dăm probe grele de rezistenţă

Berbec

Dacă abia reveniţi la muncă după o perioadă de vacanţă, nu va fi simplu deloc să vă mobilizaţi. Iar dacă vor interveni câteva mici incidente în zona carierei, ele se pot amplifica în situaţia în care voi o să daţi dovadă de nesupunere şi rebeliune la ordinele acelora aflaţi în funcţii înalte. O să aveţi impresia că vă e îngrădită libertatea. Viaţa intimă o să ocupe loc important, dar riscaţi să nu ştiţi să faceţi distincţia clară între sentiment şi atracţie fizică.

Taur

Un vis mai vechi are şansa de a fi adus în discuţie, iar ca să îl vedeţi pus în practică, aveţi nevoie de adepţi care să vă sprijine. Energia perioadei vine cu ceva agresiune dinspre parteneri sau duşmani pe care deja îi ştiţi. Poziţia astrelor indică un interes sporit pentru lupte şi competiţii, iar afacerile în sine vor fi ca un teren de sport. Aveţi de lămurit chestiuni importante cu un asociat şi nu e exclus chiar să iasă scântei din negocieri.

Gemeni

Neptun este acolo unde puteţi să vă exprimaţi cel mai vizibil şi să vă susţineţi ideile în faţa acelora care chiar vă vor asculta cu sufletul la gură. Doar că o veţi face evaziv. Oportunitaţile vin de la drumurile scurte, în apropierea casei, aşa că nu ezitaţi să plecaţi. Cei care doresc să îşi extindă cunoştinţele pentru a înainta în grad profesional, să nu ezite să se înscrie la cursuri superioare, pentru că educaţia şi sistemul informaţional sunt susţinute.

Rac

Cu trei planete în casa a IV-a continuă îndreptarea energiilor spre zona vieţii din familie, accentuând activitatea acolo. Totodată, ele fac referire şi la bani ori la bunuri materiale, aşa că e posibil sa primiţi daruri de la partener ori de la un membru apropiat al familiei. Soarele amplifică tendinţele, venind cu dinamism personal, în special în afacerile desfăşurate în zona comercială, aduce oportunităţi de a găsi finanţe, încât să puteţi achita taxele şi impozitele.

Leu

În următoarea perioadă, relaţiile de parteneriat vor avea un loc bine stabilit în traseul vostru, doriţi aprecierea altora, doriţi ca partenerul să îşi exprime sentimentele, iar pentru a obţine asta, o să vă străduiţi să vă puneţi în valoare toate talentele şi toată creativitate de care dispuneţi. Însă oricât de mult veţi solicita întreaga atenţie a partenerului de cuplu, cred că va trebui să vă mulţumiţi mai curând cu prietenia pe care acesta o oferă.

Fecioară

Vine un moment oportun pentru programele de prevenire şi de sănătate generală. Nu exageraţi cu băuturile şi consumaţi în general alte lichide în afara apei în mod moderat. În scopuri cosmetice, probabil că merită o repetare a unor procedee anterioare, despre care ştiţi că v-au priit. Financiar, în acest interval de timp, deşi nu veţi excela în câştiguri, aveţi ceva şansă, datorită practicităţii şi capacităţii de a stabili contacte cu oamenii potriviţi.

Balanţă

Veţi traversa conflicte legate de finanţe sau vin întrebări despre viitorul copiilor voştri. În orice caz, atât timp cât guvernatorul vostru e retrograd, nu este potrivită luarea deciziilor finale, ci trebuie să mai aşteptaţi. După ce planetele se vor calma, o să puteţi raţiona si acţiona în mod corespunzător. Zi cu zi veselia şi farmecul vor creşte, iar la întâlnirile cu prietenii veţi povesti despre planurile pentru viitor şi despre speranţa în succesele lor.

Scorpion

Vor fi bucurii şi beneficii, însă vor exista şi costuri ori dorinţe nerealizate. Particularitatea este că ambele sunt reprezentate în număr egal. Activitatea profesională va fi destul de ridicată, dar cu toate acestea, pe drumul spre atingerea obiectivului dorit, să vă confruntaţi cu o serie de obstacole. Va fi necesar să schimbaţi ceva în afaceri. Există risc, dacă mergeţi într-o călătorie de afaceri, să confundaţi documentele, zborurile sau hotelurile.

Săgetător

Cercul de comunicare se va extinde considerabil. Veţi găsi cu uşurinţă un limbaj comun cu reprezentanţi ai altor culturi, iar cunoştinţele voastre din diverse domenii vor fi remarcate. Veţi întâlni prieteni adevăraţi, cu care vă simţiţi uniţi nu numai prin viziunile comune asupra vieţii, ci şi prin visele comune de viitor. Aveţi grijă de voi şi preveniţi proactiv bolile vechi, cronice. În afară de aceasta, atenţie când călătoriţi şi conduceţi până pe 13 septembrie.

Capricorn

Dificultăţile şi obstacolele nu pot fi depăşite în totalitate, doar în cazul unor probleme, lucrul va fi asemănător muncii lui Sisif; este inutil să forţaţi nota, mai bine mai aşteptaţi. Situaţia de acasă va depinde de dorinţele, de starea de spirit şi de comportamentul dumneavoastră. Deşi trebuie să ieşiţi cu oamenii, să socializaţi, mult mai mare plăcere o să fie să rămâneţi acasă. Acolo aveţi tot confortul, ba chiar lucraţi mai bine aşa. Încă nu vă faceţi planuri pe termen lung.

Vărsător

Potenţialul vostru energetic este scăzut, iar atmosfera tensionată a săptămânilor nu contribuie la bunăstarea voastră. Încercaţi să vă calmaţi şi să vă amintiţi că această perioadă va trece în curând, dar că nu veţi aduce sănătatea înapoi. În următorul interval, acordaţi atenţie articulaţiilor şi sistemului osos, căci acum sunt cele mai vulnerabile. Produsele cu conţinut ridicat de calciu şi preparatele cu complexe de minerale vor avea un efect benefic.

Peşti

Sectorul profesional capătă amploare prin accentul care se pune pe parteneriate. Responsabilităţile şi sarcinile de rezolvat se adună una câte una şi e nevoie de lucru în echipă. Mai mult de atât, nu e exclus să fiţi nevoite să daţi ajutor şi unui membru al familiei. Acordaţi-vă timp şi pentru voi, pentru sănătatea organismului, respectând cu stricteţe un program riguros de masă şi odihnă. E un moment bun să porniţi o dietă detoxifiantă, un regim alimentar.Recente

minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg