Horoscop chinezesc 2019. Ce ţi-au pregătit astrele pentru luna aprilie

1 85498 original jpg jpeg

Dacă eşti pasionat de zodiacul chinezesc, acum poţi afla ce îţi rezervă astrele în luna aprilie 2019. 

În folclorul chinezesc există o legendă care explică apariţia zodicului chinezesc. Buddha, înainte să părăsească această lume, a convocat toate animalele de pe pământ, dar numai douăsprezece au venit pentru a-şi lua rămas bun. Pentru a le răsplăti pe cele care s-au prezentat înaintea lui, Buddha a hotărât ca fiecare an din calendar să poarte numele unuia dintre ele, în ordinea sosirii lor.

Astrologia chinezească are 9 energii sau 9 stele zburătoare. Acestea au influenţe negative sau pozitive asupra zodiilor. 

Dacă nu ştii ce semn zodiacal eşti, verifică tabelul de mai jos:

image

Iată ce spune horoscopul chinezesc pentru luna aprilie 2019:

Şobolan

Aceltia au parte de o penalizare! Trebuie să aibă grijă mare la sănătatea lor, care este cea mai importantă. Din nefericire, există posibilitatea de câteva accidente, nimic grav.

Bivol

Din păcate, luna aprilie nu este una bună pentru tine. Aveţti grijă la cum sunteţi tratat de alţii şi la cum pteţi fi păcălit de aceştia.

Tigru

Luna aprilie trebuie să fie bazată pe economii. Nu trebuie să investeşti nimic şi nici să ai aşteptări pre mai pe plan financiar. NU lua decizii importante!

Citeşte şi: Horoscop chinezesc. Ce numere norocoase joacă zodiile, la LOTO

Iepure

Ai putea primi o veste tristă cu privire la sănătatea ta. Ai şi zile bune, dar unele sunt cuprinse de insomnii profunde.

Dragon

Ai noroc pe plan financiar în luna aprilie, dar ai parte şi de câteva certuri. Unele zile sunt acaparate de discuţii cu superiorii.

Şarpe

Aveţi o pozziţie înaltă în luna aprilie doar din prisma banilor. Staţi foarte bine la capitolul dragoste, bucuraţi-vă de asta.

Cal

Sunteţi pe val pe toate planurile!În dragoste staţi bine, la fel şi pe partea financiară, dar trebuie să aveţi grijă să nu aveţi discuţii.

Oaie

Luna aprilie este pentru voi luna de maximum succes. Vi se cere un sfat pentur că sunteţi în stare să fiţi realist şi să vă folosiţi bine de cuvinte.

Maimuţă

Aveţi mare grijă în trafic în luna aprilie! Nu vi se indică să vă enervaţi pentru că lucrurile se vor derula într-un mod în care nu v-aţi gândi.

Cocoş

Luna aprilie trebuie să fie luna în care aveţi o mai mare grijă la sănătatea voastră. Din fericire, nu aveţi niciun fel de problemă cu banii.

Câine

Anul 2019 este anul vostru! Se arată mici probele la muncă, dar dacă sunteţi calm şi analizaţi totul, veţi reuşi să treceţi peste. Trebuie să fiţi ceva mai vocal.

Mistreţ

Luna aprilie arată faptul că înncă nu ţi-ai găsit drumul, lucru ce nu-ţi aduce prea multă pozitivitate şi gânduri de viitor.

Sursă: fanatik.roRecente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg