Horoscop chinezesc 2019. Ce ţi-au pregătit astrele pentru luna aprilie

1 85498 original jpg jpeg

Dacă eşti pasionat de zodiacul chinezesc, acum poţi afla ce îţi rezervă astrele în luna aprilie 2019. 

În folclorul chinezesc există o legendă care explică apariţia zodicului chinezesc. Buddha, înainte să părăsească această lume, a convocat toate animalele de pe pământ, dar numai douăsprezece au venit pentru a-şi lua rămas bun. Pentru a le răsplăti pe cele care s-au prezentat înaintea lui, Buddha a hotărât ca fiecare an din calendar să poarte numele unuia dintre ele, în ordinea sosirii lor.

Astrologia chinezească are 9 energii sau 9 stele zburătoare. Acestea au influenţe negative sau pozitive asupra zodiilor. 

Dacă nu ştii ce semn zodiacal eşti, verifică tabelul de mai jos:

image

Iată ce spune horoscopul chinezesc pentru luna aprilie 2019:

Şobolan

Aceltia au parte de o penalizare! Trebuie să aibă grijă mare la sănătatea lor, care este cea mai importantă. Din nefericire, există posibilitatea de câteva accidente, nimic grav.

Bivol

Din păcate, luna aprilie nu este una bună pentru tine. Aveţti grijă la cum sunteţi tratat de alţii şi la cum pteţi fi păcălit de aceştia.

Tigru

Luna aprilie trebuie să fie bazată pe economii. Nu trebuie să investeşti nimic şi nici să ai aşteptări pre mai pe plan financiar. NU lua decizii importante!

Citeşte şi: Horoscop chinezesc. Ce numere norocoase joacă zodiile, la LOTO

Iepure

Ai putea primi o veste tristă cu privire la sănătatea ta. Ai şi zile bune, dar unele sunt cuprinse de insomnii profunde.

Dragon

Ai noroc pe plan financiar în luna aprilie, dar ai parte şi de câteva certuri. Unele zile sunt acaparate de discuţii cu superiorii.

Şarpe

Aveţi o pozziţie înaltă în luna aprilie doar din prisma banilor. Staţi foarte bine la capitolul dragoste, bucuraţi-vă de asta.

Cal

Sunteţi pe val pe toate planurile!În dragoste staţi bine, la fel şi pe partea financiară, dar trebuie să aveţi grijă să nu aveţi discuţii.

Oaie

Luna aprilie este pentru voi luna de maximum succes. Vi se cere un sfat pentur că sunteţi în stare să fiţi realist şi să vă folosiţi bine de cuvinte.

Maimuţă

Aveţi mare grijă în trafic în luna aprilie! Nu vi se indică să vă enervaţi pentru că lucrurile se vor derula într-un mod în care nu v-aţi gândi.

Cocoş

Luna aprilie trebuie să fie luna în care aveţi o mai mare grijă la sănătatea voastră. Din fericire, nu aveţi niciun fel de problemă cu banii.

Câine

Anul 2019 este anul vostru! Se arată mici probele la muncă, dar dacă sunteţi calm şi analizaţi totul, veţi reuşi să treceţi peste. Trebuie să fiţi ceva mai vocal.

Mistreţ

Luna aprilie arată faptul că înncă nu ţi-ai găsit drumul, lucru ce nu-ţi aduce prea multă pozitivitate şi gânduri de viitor.

Sursă: fanatik.roRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg