Horoscop de Paşte. Leii au parte de o nouă dragoste

Horoscop de Paşte Leii au parte de o nouă dragoste jpeg

Paştele aduce familia şi prietenii laolaltă. Este o perioadă liniştită, în care vă puteţi pune ordine în minte, dar şi să culegeţi roadele muncii voastre. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie de Paşte.

Berbec

Aveţi tendinţa de a merge, du-te vino de Paşte! Rezistaţi nevoii de a vă supraîncărca, în schimb, permiteţi lucrurilor să se întâmple pur şi simplu. Trebuie să aveţi grijă. Dacă aveţi nevoie de vindecare şi de un nou început, faceţi ca acest lucru să se întâmple. Amintiţi-vă că sunteţi eroul povestii voastre, aşa că începeţi să vă trataţi ca atare. 

Taurul

Participă la maratonul tău interior, Taure. E vorba de rezistenţă acum. Împingeţi-vă îndoielile şi continuaţi să vă atingeţi obiectivele. Fii pregătit să pivotezi şi să faci un control asupra daunelor în weekendul de Paşte. Rămâi puternic şi motivat. 

Gemeni

Fiţi atenţi la compania pe care o aveţi. Înconjuraţi-vă cu oameni care vă sprijină şi vă ajută să creşteţi şi nu uitaţi să-l returnaţi. Relaţiile - romantice şi altfel - sunt o stradă cu două sensuri; primeşti ceea ce oferi.

Rac

Aveţi deja tot cea ce vă doriţi, dragi Raci. Continuaţi să vă dezvolţi abilităţile, iar recunoaşterea şi lauda pentru munca ta grea vor veni la timp. Îţi îngrijeşti grădina, aşa că udă seminţele şi ai grijă de ele; în curând, veţi avea o abundenţă de flori. 

Leu

Crede-ţi intuiţia şi fii încrezător în deciziile tale, Leule. Creează noi căi dacă este nevoie şi fii sigur că tot ceea ce faci acum este o experienţă de învăţare. Cu cât înveţi mai mult, cu atat vei fi mai puternic. S-ar putea să întâlneşti o nouă dragoste sau un bun prieten.

Fecioară

Fii creativ, Fecioară. Luaţi în seamă ceea ce aveţi şi exersaţi, pentru că totul trebuie luat ca atare. Cunoaşte-ţi punctele tari şi câştigă totul de Paşte. S-ar putea să primiţi nişte veşti financiare.

Citeşte şi: Horoscop de Paşte. Leii au parte de o nouă dragoste

Balanţa

Vei culegeţi ceea ce semănaţi. Efortul pe care l-aţi pus în realizarea obiectivelor dvs. va fi satisfăcut cu o mare răsplată. A doua lună plină la rând este în semnul tău de Balanţă, aşa că va fi extra importantă. Un proiect sau o idee importantă la care aţi lucrat poate să se realizeze sau să ajungă la o concluzie puternică care s-ar putea simţi destul de turbulentă sau copleşitoare. Respiră adânc şi foloseşte echilibrul tău de Balanţă.

Scorpion

Luna aprilie a fost cu totul despre evacuare şi flux pentru tine. Trebuie să renunţaţi şi să vă încredinţaţi instinctelor. Renunţaţi la cea ce nu vă mai serveşte intereselor. Spuneţi la revedere şi încercaţi să slăbiţi presiunea. S-ar putea să vă simţiţi mai obosit în acest weekend de Paşte Nu uitaţi de importanţa îngrijirii de sine.

Săgetătorul

Paştele va fi probabil o perioadă foarte socială pentru aceşti nativi. Folosiţi-vă energia creativă şi exploraţi idei noi. Unele dintre ele vor ieşi la îndeplinire, iar altele nu vor face acest lucru şi este în regulă. Curiozitatea este prietenul tău. Asumă-ţi riscuri; chiar dacă nu se află în planul lor, nativii vor duce la bun sfârşit idei noi şi mai bune şi vor găsi căi mai productive.

Capricorn

Nu trebuie să fii tu cel mai bun la toate, Capricornule. Concentrează-te asupra a ceea ce te face fericit de Paşte. Lăsaţi să strălucească totul în jurul vostru fără a pune prea multă presiune pentru a reuşi. Nu luaţi decizii sau angajamente pripite; în schimb, faceţi-vă timp să vă bucuraţi de Paşte.

Citeşte şi: Cele mai sincere zodii din horoscop. Spun adevărul chiar şi atunci când acesta este dureros

Vărsător

Permiteti-va sa va odihniti si sa reflectati de Paste. Oferiţi-vă spaţiu pentru a vă imagina, a crea şi a explora. De această dată, vă veţi hrăni spiritul. Pur şi simplu nativii trebuie să fie prezenti şi să se bucuraţe de acest moment. Jupiter, planeta norocului, se află în a 11-a casă de prieteni, aşa că s-ar putea să te simţi mai socibil decât de obicei. Conectarea cu ceilalţi şi crearea de reţele poate fi în mod special fortuită în acest moment.

Peşti

Banii s-au concentrat probabil în această lună. Obţineţi informaţii practice şi evaluaţi circumstanţele. Ce puteţi face în mod realist cu privire la situaţia şi obiectivele dvs.? Nu treceţi de voi înşivă. Luaţi totul cu paşi mici şi învăţaţi pe drum. Luna plină ar putea aduce nişte cheltuieli neaşteptate sau ştiri financiare. Acest weekend nu este unul pentru a fi frivol cu banii.

Sursă: romaniatv.netRecente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg