Horoscop dragoste. Cerere în căsătorie, poate chiar nuntă în 2020 pentru aceste zodii

1 zodii care se casatoresc in 2020 jpg jpeg

Anul cu cele mai multe eclipse, 6 la număr şi cu decizii radicale în mai multe aspecte ale vieţii, precum carieră sau familie, aduce veşti excelente pentru 3 zodii. În casa dragostei, aceşti nativi au parte de noroc şi de o aliniere perfectă a astrelor spre o oficializare a relaţiei.

Iată care sunt cele trei zodii care îşi vor lega destinele sau vor avea parte de o cerere în căsătorie în anul bisect 2020:

Taur

Contextul astral îi va determina pe cei născuţi în zodia Taur să grăbească puţin ritmul în care evoluează lucrurile în plan amoros, scrie avantaje.ro. Nu îşi vor mai dori să aştepte, nu vor mai avea nevoie de alte confirmări, ci evenimentele care se vor produce în viaţa lor îi vor convinge că au găsit persoana alături de care să trăiască tot restul vieţii. Dacă nu au încă o relaţie, Taurii pot întâlni o persoană specială, nu vor mai sta pe gânduri şi vor considera că a venit momentul să facă pasul cel mare.

Citeşte şi: 4 zodii predispuse la a se îmbogăţi. Planeta Venus îî va face pe Tauri să trăiască în lux

Fecioară

Fecioarele sunt obişnuite să analizeze totul în detaliu şi să nu se grăbească, mai ales atunci când în joc este viitorul lor, mai scrie sursa citată. Din acest motiv, doar nativii Fecioară care au relaţii de lungă durată au şanse mari să ajungă în faţa altarului în 2020. Persoanele născute în această zodie vor ajunge la concluzia că relaţia lor de cuplu este una cât se poate de stabilă şi că merită să se transforme într-o căsnicie.

Citeşte şi: Cele mai nefericite zodii în luna februarie. Aceşti nativi ar putea să rămână singuri de Ziua Îndrăgostiţilor

Peşti

Peştii pun mare preţ pe romantism, iar din punct de vedere sentimental, 2020 va fi un an memorabil pentru ei. Cei născuţi în această zodie vor realiza că sunt norocoşi să aibă o relaţie solidă şi care evoluează frumos, lucru care îi va determina să se gândească la căsătorie. Pentru cei singuri, surprizele se vor ţine lanţ pe plan amoros şi nu este exclus să îşi găsească jumătatea în mod întâmplător.Recente

olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG