Horoscop. Fă-ţi planuri măreţe de viitor! În sezonul Săgetătorului sunt şanse mari să se materializeze

1 shutterstock 1181293525 jpg jpeg

Luna plină din zodia Taur (19 noiembrie) a deschis uşile spre tărâmul senzualităţii şi al romantismului. Vin zile în care creşte nevoia de a avea grijă de noi, de a ne răsfăţa, şi sunt recomandate planurile de viitor îndrăzneţe. Doar planurile de pe urma cărora îţi poate creşte nivelul de confort se vor materializa, pentru că semnul astrologic Taur simbolizează luxul şi bunurile materiale. În plan amoros, perioada următoare este benefică pentru începuturi, pentru risc şi abordări diferite pe plan profesional şi social.

Sezonul nativilor născuţi în semnul zodiacal Săgetător începe pe 21 noiembrie, dată când simţim cu toţii un moral mai ridicat şi o dorinţă semnificativă de a sărbători. Aceste vibraţii pozitive se vor amplifica pe 24, când Mercur se va alătura Soarelui în acest semn astral iubitor de atmosfera festivă. Un aspect important pentru următoarea perioadă este legat de comunicare şi de modul cum te vei face auzit, dar şi ce lucruri vei transmite celor din jur. De departe, vine cu viteză un nor de zvonuri şi bârfe menit să facă rău, aşa că fereşte-te de informaţii pe care nu le poţi proba şi de oameni curioşi! Vestea bună este că ne aşteaptă zile când vom simţi că debordăm de energie, graţie influenţei zodiei Săgetător.

După sezonul Scorpionului, când am fost atraşi în tenebre, am fost provocaţi să luptăm cu traumele, să vindecăm şi să închidem situaţii toxice, începem să ne adaptăm la astmosfera festivă care urmează.  

Semnul zodiacal Săgetător simbolizează legătura dintre recolta de toamnă şi câmpurile pustii ale iernii, indicând o abordare orientată spre înainte. E bine ca acum să fii recunoscător pentru ceea ce a fost şi să priveşti cu optimism spre viitor. Condus de planeta Jupiter, cea care „aruncă‟ zarurile, este iubitoare de viaţă şi aduce noroc, Săgetătorul ne influenţează pe toţi să ne asumăm de riscuri, pentru a culege roade frumoase în viitor.

Ca semn de Foc, Săgetătorul urmează adagiul latin, care spune că „Norocul îi favorizează pe cei îndrăzneţi‟. Preferând acţiunea în loc de ezitare şi tumultul lumii în detrimentul misterului, este clar că sezonul Săgetătorului ne cheamă spre aventură, trăire pasională şi cucerirea de noi orizonturi.

Luna nouă, ultima din acest an, care se manifestă pe 4 decembrie, coincide cu o eclipsă solară. Pregăteşte-te să fii mai emoţional, mai cu toane şi repezit în luarea deciziilor şi în a da replica! Luna şi Soarele ne vor face să trecem de la argumente pro la motive contra în multe aspecte ale vieţii de zi cu zi. Din fericire, lucrurile se reglează în câteva zile şi ne revenin la starea de pregătire pentru festivităţi.

@shutterstock