Horoscop februarie 2022. Dragoste şi bani, pe cerul celei mai scurte luni din an

2 shutterstock 1053193988 jpg jpeg

Cea de-a doua lună a anului începe optimist, cu Luna nouă aliniată în zodia Vărsător, chiar la 1 februarie. Această lunaţie promite noi oportunităţi de a visa, de a planifica şi de a adapta proiectele la cerinţele viitorului. Odată cu încheierea mişcării retrograde a planetei Mercur, în zodia Capricorn, pe 3 februarie, ne revenim pe drumul cel bun.

Se scot la lumină soluţiile pentru erorile apărute în ianuarie, apar rezolvările după daunele produse de comunicarea defectuoasă, influenţată de Mercur retrograd. Mai mult decât atât, mulţi nativi îşi recapătă încrederea în forţele proprii, în sistemul de valori, în intuiţie, analiză şi creativitate, şi prind curaj să îşi asume riscuri. Fie că e vorba despre investiţii financiare, de demisii, de cererea drepturilor, de relocare în altă ţară. Până pe 14 februarie, ne încărcăm de dorinţa de a face schimbări radicale şi benefice în viaţă, iar odată cu această dată, când Mercur este în mers direct în zodia Vărsător, apar idei inovatoare şi o crescută efervescenţă socială. Cea mai bună zi a lunii pare să fie 16 februarie, momentul perfect pentru finaluri creative şi lansări de proiect la care aţi lucrat ceva timp. Luna plină din zodia Leu trasează concluzii interesante şi ne plasează pe mulţi dintre noi în centrul atenţiei. Soarele va traversa semnul zodiacal Peşti pe 18 februarie, iniţiind un sezon nou, plin de vise şi empatie. Literatura, muzica şi fanteziile în dragoste îi vor ajuta pe mulţi să scape de presiunile care au pus stăpânirea pe viaţa de zi cu zi.

Berbec

Concentraţi-vă pe proiectele de grup în această lună şi folosiţi-vă pasiunea pentru a inspira şi motiva oamenii. Acesta este momentul perfect pentru a vă conduce echipa, prietenii sau comunitatea către succes. Contribuţia voastră vă va ajuta să câştigaţi mai târziu bani şi aplauze, pe măsură.

Taur

Aveţi o lună cu multe oportunităţi în faţă, iar voi trebuie să le prioritizaţi. Canalizeazăţi-vă timpul, concentrarea şi energia pentru ca visele să devină realitate, oricât de îndrăzneţe sau de inaccesibile ar părea.

Gemeni

Puteţi învăţa ceva nou luna aceasta sau puteţi primi sfaturi de la cineva care îţi vor zgudui lumea. Amintiţi-vă că în viaţă e bine să învăţăm continuu. Păstraţi-vă interesul asupra lucrurilor care contează pentru voi, rămâneţi cu mintea deschisă şi să vă fie teamă să puneţi întrebări. Doar aşa veţi evolua enorm.

Rac

Veţi fi concentrat pe formarea de conexiuni profunde cu ceilalţi. Aveţi grijă când proiectaţi judecăţi rigide asupra oamenilor pe care tocmai i-aţi întâlnit. Oferiţi-le oamenilor şansa de a vă surprinde şi evitaţi să intraţi în noi prietenii cu probleme vechi de încredere.

Leu

Ziua Îndrăgostiţilor va fi foarte specială pentru voi luna aceasta. Veţi duce relaţia la următorul nivel şi veţi lua angajamente serioase în cuplu. Deşi este grozav să ai oameni care te susţin şi vor să te vadă reuşind, încearcă să nu te bazezi prea mult pe ceilalţi, ci mai mult pe tine. Amintiţi-vă că ceea ce credeţi despre voi este întotdeauna mai important decât părerile altora despre voi.

Fecioară

Luna aceasta vă oferă oportunitatea perfectă pentru a vă reinventa stilul de viaţă zilnic. Încercaţi un nou antrenament, includeţi alimente mai sănătoase în meniu, oferiţi o mână de ajutor celor care au nevoie şi veţi descoperi că starea de bine şi energia pozitivă vor fi de partea voastră şi vor aduce succes în depăşirea provocărilor.

Balanţă

Uneori, oamenii care au nevoie de sprijin sau de motivaţie nu ştiu cum să le ceară. Oferă-le prietenilor şi comunităţii ajutorul de care au nevoie. În acelaşi timp, veţi emana creativitate, frumuseţe şi inteligenţă în orice aspect al vieţii. Fiţi pregătiţi pentru că oamenii vor intra şi vor ieşi din viaţa voastră, dar acesta este doar un indiciu că toţi aţi învăţat ce a fost de învăţat unii de la alţii.

Scorpion

Pentru ascensiune în viaţa profesională, trebuie să aveţi o bază stabilă şi sănătoasă în viaţa personală. Este timpul să eliminaţi dezordinea şi energia negativă din casă, care ţi-au pus sub presiune emoţiile şi mentalitatea. Faceţi-vă ca prioritate pentru luna februarie să vă simţiţi mai bine cu voi înşiş, să aveţi mai mult timp pentru plăcerile tale.

Săgetător

Viaţa socială ar putea deveni mult mai aglomerată, deoarece oamenii se vor simţi atraşi de voi şi de ideile voastre. Perspectiva voastră iluminatoare şi conversaţiile revigorante vă vor plasa în poziţii de conducere.

Capricorn

Mergeţi înainte cu ideile despre cum puteţi aduce un venit suplimentar în această lună. Găsiţi echilibrul potrivit între luarea unor decizii inteligente, fără să rataţi oportunităţi neaşteptate. Poate apărea o cale surprinzătoare de a vă achita datoriile şi de a vă construi confortul financiar.

Vărsător

Reconectaţi-vă la activităţile care vă fac să vă simţiţi mai bine. Fiţi autentici! Veţi fi provocat să găsiţi echilibrul perfect între concentrarea asupra relaţiilor voastre, fără a vă sacrifica independenţa. Amintiţi-vă acele visuri din copilărie şi faceţi demersuri să le împliniţi.

Peşti

Veţi fi admiraţi pentru capacitatea de a-i susţine pe ceilalţii, dar dacă nu sunteţi atenţi, s-ar putea să vă pierdeţi sentimentul de libertate. Sunt necesare graniţe personale mai puternice pentru a vă ajuta să menţineţi echilibrul potrivit între lumea voastră mentală şi cea fizică.

@shutterstockRecente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg