Horoscop: Luna Nouă în Berbec. Trei zodii vor trăi un coşmar

1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg

Alinierea astrelor nu este benefică în această perioadă. Horoscop: Luna Nouă în Berbec nu e benefică pentru toate zodiile. Vom afla, în cele ce urmează, ce este Luna Nouă în Berbec şi cum afectează ea toate zodiile.

Horoscop: Luna Nouă în Berbec

Berbec e primul semn al zodiacului. Se rezumă la iniţiativă. Când vrea să avanseze, nu se uită în urmă. Dar când Luna plină intră în contact cu el, lucrurile se încing. Luna Nouă va evidenşia negativitatea Berbecului, furia, agresivitatea şi comportamentul tensionat.

Ce este Luna Nouă în Berbec? 

Lună nouă în Berbec înseamnă conjuncţia Soare-Lună în Capricorn. Putem reacţiona agresiv, emoţional şi fără să ne bazăm pe fapte. Putem face sau spune lucruri ce ne-ar putea da toată viaţa peste cap.

Luna Nouă în Berbec ne pune să dăm socoteală pentru reacţiile noastre impulsive şi de a ne asuma deciziile. Luna Nouă e asociată cu noi începuturi. E cel mai bun moment pentru a reflectă la ceea ce vreţi să schimbaţi.

Cum afectează Luna Nouă în Berbec zodiile

Horoscop: Luna Nouă în Berbec - Berbec

E timpul să schimbi ce vrei la tine. Obţii claritate în noile proiecte sau relaţii. Rezultatele sunt pozitive dacă ştii să te temperezi. Nu arunca vina asupra celorlalţi.

Horoscop: Luna Nouă în Berbec - Taur

Ce nu ştii sau nu vezi, nu te poate afecta. Multe secrete vor ieşi la iveală. Poţi fi tu cel care dezvăluie laturi pe care nu le ştiai că le ai. Poţi să înveţi multe despre tine, cu ocazia Luna Nouă în Berbec. Te poţi baza pe intuiţie pentru a rezolva probleme. 

Horoscop: Luna Nouă în Berbec - Gemeni

Relaţiile sunt afectate de Luna Plină în Berbec în mod pozitiv. Îţi poţi face noi prieteni, să te întâlneşti cu persoane noi sau să-ţi extinzi latura de interes. În această perioadă, Gemenii se vor redescoperi.

Horoscop: Luna Nouă în Berbec - Rac

Vei avea parte de succes neprevăzut şi neaşteptat. Este momentul să primeşti recunoaşterea meritată şi pe care alţii au încercat să ţi-o fure. Vei străluci pe toate planurile!

Horoscop: Luna Nouă în Berbec - Leu

Nu mai aştepţi lucruri, ci încerci să le faci realitate. Vrei să spargi barierele, să atingi obiective. Nu este clar dacă vei reuşi, dar merită să încerci. Dacă nu, vei trăi cu regretul că n-ai făcut cât sau ce trebuia. 

Horoscop: Luna Nouă în Berbec - Fecioară

Etapa asta te va face să vezi cât de important este timpul, dar şi oamenii. Vrei să stai alături de cei pe care îi iubeşti şi pentru care nu ai avut timp. Experienţa de viaţă dramatică a altora te va face să vezi lucrurile altflel.

Horoscop: Luna Nouă în Berbec - Balanţă 

Accentul Lunii Noi în Berbec cade pe sectorul iubirii/mariajului. În funcţie de situaţia din cuplu, acest context astral e diferit. Poate aduce încheierea unei relaţii, divorţ sau poate deschide o nouă etapă. Unii nativi pot fi ceruţi în căsătorie. 

Horoscop: Luna Nouă în Berbec - Scorpion

Ai ocazia de a încheia o etapă profesională şi a demara un nou proiect. Unii nativi pot să-şi schimbe locul de muncă sau să-şi impună la actualul job noi condiţii. E momentul să acorde mai multă atenţie sănătăţi. Sunt sfătuiţi să caute tratament. 

Horoscop: Luna Nouă în Berbec - Săgetător

Este posibil să cunoşti persoane noi, să iubeşti din nou. Dacă eşti într-o relaţie, s-ar putea să o închiei. Te simţi atras de altcineva şi dragostea nebună îţi va lua minţile.

Horoscop: Luna Nouă în Berbec - Capricorn

Capricornii se vor axa pe lucruri de siguranţă şi securitate. Vor simţi nevoia să se retragă spre familie, părinţi, rude. Se întorc la rădăcini pentru a-şi găsi drumul fericit în viaţă!

Horoscop: Luna Nouă în Berbec - Vărsător 

GRIJĂ mare! Luna plină în Berbec te poate expune la accidente de maşină. Nu te lăsa distras când eşti la volan, mai ales la drumuri lungi. 

Horoscop: Luna Nouă în Berbec - Peşti

Luna Plină în Berbec le aduce ocazia de a-şi consolida situaţia financiară. Peştii primesc bani din colaborări sau proiecte mai vechi. Pot demara noi planuri pentru îmbunătăţirea veniturilor. 

Sursa:Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg