Horoscop pe 2 săptămâni. În sfârşit apar roadele muncii noastre! Iar dragostea pluteşte în aer

1 shutterstock 2092172554 jpg jpeg

Februarie este considerată luna iubirii, a întineririi şi a revenirii la noi înşine. Ce ne pregătesc astrele pentru perioada cuprinsă între 4 şi 17 februarie, citeşte în următoarele rânduri. Pe scurt, prima jumătate a lunii ne încarcă de energie productivă şi începe să ne umple conturile.

Planeta Mercur, care guvernează comunicarea, ideile şi intelectul, a intrat în mers direct şi străbate semnul zodiacal Capricorn, unde Venus a fost retrogradă luna trecută. Ce înseamnă acest lucru? Orice proiect, iniţiavă sau plan de viitor, care poate aduce rezultate şi care a debutat în sezonul lui Venus retrograd, va fi în prim-planul agendei zilnice şi în februarie. Iar asta pentru că nativii aflaţi sub protecţia semnului Capricorn sunt dependenţi de muncă. Cel mai probabil, consecinţele care vor apărea la toate zodiile vor fi legate de activitatea profesională. Pentru mulţi, va fi despre creşteri salariale, despre promovări, bonusuri ori chiar despre schimbarea locului de muncă, unul care aduce venituri pe măsura aşteptărilor. Următoarea perioadă este despre clarificarea unor aspecte profesionale, despre setarea unor limite şi despre afirmare.

Odată cu Luna plină în zodia Leu, pe 16 februarie, multe decizii şi acţiuni vor avea finaluri fericite, dacă lăsăm intuiţia să ne călăuzească paşii. În jurul acestei date, este recomandat să ne ascultăm vocea interioară atunci când semnăm acte, luăm hotărâri importante.

Berbec

Posibil că se vor relua probleme vechi cu una dintre rude sau se pot întâmpla multe din punct de vedere profesional. Puteţi avea opiniile voastre cu privire la unele chestiuni importante, iar rudele au ideile lor, astfel încât conflictele devin inevitabile. Sau relaţiile cu şefii vor fi pline de neprevăzut şi îndeamnă la revoltă. În relaţiile cu copiii, probabil că este mai bine să fiţi mai îngăduitoare, iar acest sfat face referire mai ales la subiecte legate de bani şi de ceea ce le puteţi cumpăra cu ei.

Taur

În următoarele două săptămâni, în relaţie, norii apar brusc la orizont şi parcă nu vedeţi azuriul frumos al cerului. Atât voi, cât şi perechea voastră puteţi greşi cu o emoţionalitate excesivă şi cu o judecată părtinitoare. Poate că peste toate acestea mai vin şi unele dezacorduri referitoare la planul financiar. Aşadar, astrologul Lorina este sigur că în această perioadă nu vă plictisiţi, ba mai mult, aveţi parte de teste şi provocări.

Gemeni

Ieşiţi din rutină prin schimburi de opinii şi vă sunt favorabile întâlnirile cu prietenii sau cu rudele aflate la drum scurt de voi. Financiar, modificări de situaţie bănească pot întoarce lucrurile în favoarea voastră, dar numai dacă veţi şti să profitaţi de conjunctură. Altfel, mai mult consum decât câştig. Poate ceva noroc de partener care să vă reţină din cheltuielile voastre (o va face lipsit de tact!). Pot veni rezultate frumoase profesionale, cu condiţia să lucraţi benefic în echipă.

Rac

E nevoie să comunicaţi cu cei care vă împărtăşesc interesele sau să participaţi la proiecte comune. Prin opiniile altor persoane vă va fi mai uşor să vă stabiliţi propria poziţie şi să dezvoltaţi un punct de vedere asupra schimbărilor care au loc, deoarece va dura destul timp pentru adaptare.

Faza Lunii obligă la reconsiderarea multor lucruri din viaţă. Încredeţi-vă în Îngerul Păzitor! Multe lucruri din viaţă se vor schimba, inclusiv cele pe care nu le-aţi planificat şi nu le-aţi putea anticipa.

Leu

În următoarea perioadă, este timpul să vă luaţi la revedere de la iluzii dacă vreţi ca multe dintre planuri să fie realizate. Favorabile vor fi circumstanţele externe, când se pare că totul merge bine. Merită să folosiţi aceste oportunităţi pentru a rezolva cele mai grandioase sarcini ale acestei perioade din viaţa voastră. Poate fi o schimbare de loc de muncă, o nouă etapă de studii, de avansare socială sau o altă decizie intenţionată.

Fecioară

Vă puteţi trezi în mijlocul unei mari intrigi şi va trebui să vă confruntaţi cu mulţi oameni din mediul vostru. În urma confruntării, puteţi decide cine vă este prieten, cine este inamic şi cine nu este nici prieten, nici duşman. Tot acum aveţi întâlniri şi călătorii importante care pot schimba viaţa. Este necesar să se stabilească obiective şi să vă implicaţi în afaceri, în cercetare, în activitatea curentă şi în planuri noi.

Balanţă

O schimbare a circumstanţelor vă poate forţa să vă amânaţi concediul sau o călătorie. Faptul că în următoarea perioadă se vor da peste cap planurile personale, va fi cam supărător. În adâncul sufletului vostru va exista dorinţa de a distruge tot ce vă restrânge libertatea, de a vă elibera de toate obligaţiile. Aveţi grijă să nu vărsaţi nerăbdarea în familie, în special în relaţia cu partenerii, deoarece o să ajungeţi să vă certaţi din orice fleac!

Scorpion

În această perioadă veţi primi sprijin din partea unor rude, a părinţilor, în special a mamei. Cu toate astea, voi ar trebui să fiţi aceia care să îi ajutaţi pe alţii. Nu ezitaţi să vă implicaţi dacă aveţi posibilitatea, măcar cu un sfat pertinent. Grijă la bârfe! Profesional, disputele privind erori vor reveni, dar şefii şi superiorii vor avea înţelepciune şi înţelegere. Pentru a nu pierde poziţia finală, căutaţi un punct de plecare în acţiunile necesare, luaţi deciziile corecte şi nu acuzaţii nefondat pe alţii.

Săgetător

Este indicat să acordaţi grijă deosebită modului în care vă comportaţi, aspectului şi vestimentaţiei cu care vă prezentaţi în societate, dar şi limbajului corpului, căci lumea va fi cu ochii aţintiţi spre voi. Dacă primiţi aviz bun, creşte stima de sine. Continuaţi să faceţi planuri financiare, unele din umbră, ori continuaţi să vă temeţi de duşmani nevăzuţi din trecut. Faceţi şi desfaceţi alianţe cu scopul de a vă susţine în urcarea pe treapta dorită, în avansarea pe scară salarială.

Capricorn

Veţi întâlni obstacole în calea schimbării, pentru că întâi vine vremea soluţionării problemelor presante, fie că este vorba despre recalcularea utilităţilor, de obţinerea unei vize sau de o călătorie simplă. De asemenea, veţi fi în opoziţie cu opinia multora. Cine dintre voi are dreptate, va judeca timpul. Deocamdată, fiţi politicoase şi perseverente în respectarea interesele voastre. Nu cedaţi uşor la influenţele externe şi luptaţi hotărât şi curajos. Încercaţi să găsiţi pe calea intuitivă ce vor alţii de fapt să spună!

Vărsător

Probleme vor apărea în mod neaşteptat şi vor necesita atenţia şi controlul vigilent. Ţineţi în frâu pulsul evenimentelor! Se poate vorbi despre dificultăţi în chestiuni personale. Fiţi vigilente la drumuri, în mulţime şi faceţi ordine în familie, eventual curăţenie în casă! Dacă plecaţi în călătorie, pentru a nu intra într-o situaţie dificilă, fiţi mai atente, mai ales cu noile cunoştinţe. Este posibil să existe confuzie cu documente, bilete, transfer de zboruri sau rezervare de camere de hotel.

Peşti

Sunteţi ocupaţi de probleme importante din punct de vedere social, de relaţii, de carieră şi de bani. În paralel cu aceste probleme, anumiţi prieteni vor veni ca salvatori, iar sprijinul lor va fi de nepreţuit. Activitatea însă va scădea puţin faţă de săptămânile precedente, iar senzaţia de anxietate rămâne. Nu aveţi nevoie să vă grăbiţi oriunde şi nici să exercitaţi eforturi excesive pentru a vă atinge dorinţele. Cu Jupiter în domiciliu, se pot lămuri nişte probleme, chiar şi în cazuri de parteneriat.

@shutterstockRecente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!