Horoscop pe 2 săptămâni. Închidem, limităm, blocăm, scoatem din viaţa noastră lucruri care vin din anul 2020!

1 shutterstock 762538618 jpg jpeg

Luna nouă în Scorpion, de pe 4 noiembrie, vine să zguduie sistemul. Luna este în opoziţie cu Uranus, planeta şocului şi admiraţiei. Cu toţii vom avea parte de şocuri, care produc disconfort şi reverberaţii plăcute în acelaşi timp. Este ca o explozie de energie, care îndeamnă la schimbare, transformare profundă. Ieşim din relaţii toxice, schimbăm locuri de muncă, rezolvăm probleme de sănătate, schimbăm domicilii. Să nu te surprindă dacă sentimentele tale despre ceva serios se schimbă brusc!

„Luna noiembrie nu va fi una simplă şi ar fi bine să ne pregătim pentru tot felul de surprize care vizează relaţia cu instituţiile statului, indiferent dacă eşti în România sau în oricare altă ţară‟, spune astrologul Alexandra Coman. Se întrevăd aşteptări nerealiste la nivel înalt, cauzate de tranziţia planetei Uranus prin zodia Taur, şi se aplică politica struţului, considerându-se că problemele nu sunt atât de mari precum par, dar ele sunt cu mult mai mari. În ceea ce priveşte felul în care ne raportăm la viaţa de zi cu zi, va apărea o atenţie şi o responsabilitate mult mai mare legată de felul în care ne cheltuim banii. Se întrevăd momente de cotitură, de transformare, care vin şi repercutează din 2020 încoace. Acum, în această perioadă, putem închide lucruri care au rămas deschise de anul trecut. Putem închide, limita, bloca, scoate din viaţa noastră lucruri care vin din anul 2020. Luna nouă şi Luna plină din noiembrie 2020 impactează Luna nouă în Scorpion, de pe 4 noiembrie, şi Luna plină a lunii noiembrie 2021, în zodia Taur, de pe 19 noiembrie. „Este un eveniment rar!‟, subliniază astrologul, iar toate acestea, în luna noiembrie, lună sub influenţa zodiei Scorpion, care reprezintă moartea, renaşterea şi transformarea.

Previziunile pentru următoarele două săptămâni, pentru fiecare zodie în parte, sunt oferite de Lorina, astrologul Click!:

Berbec

Financiar, puteţi merge la cealaltă extremă, rupând un acord, finalizând un credit ori o afacere comună poate deveni oficială acum. Se vor reflecta, de asemenea, investiţiile, resursele comune şi bogăţia pe termen lung, şi bine-ar fi să vă examinaţi planurile cu ajutorul unui consultant financiar. O chestiune imobiliară poate obţine acord sau puteţi găsi modalităţi de a vă creşte suma din cont prin fluxuri de venituri pasive.

Taur

Relaţiile ţin reflecţia la fazele Lunii atunci când ea activează cea de-a şaptea casă a parteneriatelor angajate. S-ar putea să decideţi să mergeţi mai departe cu o alianţă romantică sau de afaceri ori veţi avea o direcţie cu totul nouă. Aceste zile pot fi unele de control perfect pentru cele mai strânse legături, dar pot ridica şi semne de întrebare – Există o ofertă echilibrată? Se simte toată lumea bine în parteneriat? Astfel, puteţi face ajustările necesare.

Gemeni

Sănătatea şi modul în care vă achitaţi de sarcinile cotidiene vor ocupa prima pagină a preocupărilor voastre. Animalele de companie şi activităţile dedicate lor sunt de asemenea ţintă pentru voi. Colegii vor fi o companie plăcută şi, alături de ei puteţi forma o echipă bună cu care să lucraţi la un proiect pe termen mediu. Medical, este cel mai bun timp pentru a începe o dietă, evitând excesul în alimentaţie. Sunt posibile şi venituri suplimentare la locul de munca.

Rac

Lumina reflectoarelor va fi în următoarea perioadă pe o casă a iubirii şi creativităţii, a copiilor şi a pasiunilor. Veţi emite sau veţi auzi o declaraţie de dragoste sau pur şi simplu veţi încheia o legătură sentimentală care nu mai funcţionează. Izbucnirile emoţionale vă pot tulbura sau se pot da pe acest sector lupte de Ego. Cât despre copii, n-ar fi exclus să traversaţi alături de ei încheiere de cicluri de şcoală sau de probleme, activităţi de care s-au preocupat până acum.

Leu

Perioada vine cu schimbări de domiciliu, cu afaceri imobiliare încheiate sau cu redecorarea casei. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implică un credit ipotecar, un contract de închiriere sau un contract de leasing. Doriţi să faceţi în aşa fel încât, acasă, voi să vă restabiliţi echilibrul. Iar dacă nu se întâmplă aşa, deveniţi nervoase şi tracasate. Relaţiile cu mama sau cu o altă femeie din familie vor fi puse şi ele în prim-plan.

Fecioară

Aţi putea avea schimburi de idei sau puteţi primi veşti mult-aşteptate. Un proiect, unul care a început în ultimele şase luni, ar putea trece de la faza de idei la cea execuţie. Sunt posibile drumuri scurte ori evenimente în apropierea voastră, a rudelor, vecinilor, amicilor cu care vă vizitaţi mai des, ar putea avea loc, iar ele ar putea să vă implice mai mult decât vă aşteptaţi. Se pune în discuţie relaţia dintre tine şi un frate sau o soră.

Balanţă

Puteţi culege roadele unui plan de economii, a valorificării unui talent şi poate fi o victorie sau poate fi un eşec. Este posibil să pierdeţi un loc de muncă, dar să găsiţi şi noi modalităţi de a face bani, este posibil să aveţi probleme cu banii imprumutaţi, să munciţi din greu pentru bani, să faceţi cheltuieli neprevăzute care să vă destabilizeze din punct de vedere financiar. Din toate aceste considerente, starea de spirit se va schimba destul de rapid.

Scorpion

Soarele şi Marte luminează prima voastră casă şi vă aduce forţe proaspete, oferindu-vă o explozie uriaşă de curaj. Preluaţi iniţiativa şi rulaţi mingea care e în curtea voastră. Exprimaţi-vă dorinţele şi susţineţi ceea ce vreţi pe mai departe. Un proiect gândit sau la care lucraţi de la ultima voastră zi de naştere ar putea ajunge acum la un punct de cotitură important. Sau ceva se finalizează, pentru a face loc unui alt ciclu, iar această Lună Plină vă ajută să îl susţineţi.

Săgetător

Nu veţi fi doar un spectator la ceea ce se întâmplă în jurul vostru, ci veţi participa activ la toate activităţile. Sunteţi dornice de succes, hotărâte şi nu rataţi şansa de a vă demonstra abilităţile şi talentele. Vă sfătuiesc să fiţi atente să nu faceţi greşeli şi să nu vă faceţi duşmani. Dacă aveţi planuri de rezervă, atunci este necesar să le puneţi în aplicare în siguranţă şi să le păstraţi în secret faţă de colege şi de superiorii voştri.

Capricorn

Chiar dacă în viaţă există dificultăţi şi obstacole, voi nu vă pierdeţi calmul şi rămâneţi dedicaţi principiilor de viaţă. Arătaţi-vă emoţiile şi sentimentele, astfel încât oamenii să poată vedea în faţa lor nu un robot, ci o persoană sinceră şi sentimentală. Manifestaţi-vă latura echilibrată, deoarece, dacă vă arătaţi reţinute, veţi părea arogante. Cele singure trebuie să fie atente în faţa cui se lasă descoperite sau chiar să nu alerge după mai mulţi iepuri.

Vărsător

Veţi dori să scăpaţi de toate, să vă retrageţi şi să vă gândiţi la acţiuni ulterioare. Toţi cei din jur vă presează moral şi încercaţi să vă impuneţi părerea. Vă recomand să vă axaţi mai puţin pe trecut, pentru că oricum nu există nicio posibilitate de a schimba ceva sau de a-l reedita. Cât priveşte prezentul, el nu trebuie să vă fie atât de indiferent după cum credeţi. Imaginea este clară-comportamentul vostru şi chiar cuvintele voastre nu provoacă simpatie sexului opus.

Peşti

Trebuie să vă concentraţi, nu atât pe starea fizică, ci mai curând pe dezvoltarea spirituală. Odată cu întărirea psihicului, puteţi deveni mai încrezătoare în voi însevă, mai rezistente şi mai sănătoase. La urma urmei, totul este interconectat. Aduceţi ceva nou şi interesant în viaţă, şi atunci o să zăriţi culorile. Lectura, scrisul, literatura, yoga, meditaţia-toate acestea sunt recomandate. Dacă aveţi deja un hobby, puteţi face din el o afacere profitabilă.

@shutterstockRecente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg