Horoscop weekend 16-18 noiembrie 2019. Berbeci au parte de conflicte în relaţia de cuplu

1 horoscop octombrie berbec jpg jpeg

Sfârşitul acestei săptămâni aduce conflicte în cuplu pentru Berbeci, care tânjesc după supremaţie în relaţie.

Care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, află mai jos:

Horoscop weekend. Zodia Berbec Dicuţii, discuţii şi iarăşi discuţii, de asta vei avea parte în aceast weekend. Miza? Cine este la cârma relaţiei tale. Dacă până acum te-ai lăsat condus, în relaţie, de partenerul tău de viaţă, se pare că vrei să schimbi acest lucru şi să preiei conducerea. Acest lucru va genera multiple onflicte.

Acum este unul din acele momente în care trebuie să ai, pur şi simplu, încredere în propria ta autoritate. Dacă cineva are o informaţie care ar ajută la luarea unei decizii mai clare, persoană nu pare a-ţi livra informaţia în timp util.

Citeşte şi: Horoscop complet pentru 2020. Cum îţi merge în dragoste? Balanţa, cea mai cuceritoare zodie

Cu cât ştii mai bine ce gândesc persoanele de lângă tine, cu atât te simţi mai încrezător în viitor şi vei căpăta răspunsurile dorite într-un timp scurt. În acest weekend îţi vei aminti de problemele şi dezamăgirile trecutului, aceste gânduri te vor ajuta să îţi conturezi dorinţe mai clare pentru viitor.

Uneori, tot ce poţi face este să îţi asumi riscuri şi să ai încredere în propria ta autoritate. Nu e niciodată momentul perfect lipsit de niciun risc pentru a acţiona spre ce îţi doreşti. De fapt, tu îl faci perfect atunci când îţi aduni încrederea de a da viaţă lucrurilor.

Este doar o chestiune de timp să te simţi suficient de confortabil să îţi pui sufletul pe tavă în faţă cuiva. Menţine lucrurile simple în aceste zile. Evita să devii prea serios şi să faci ceva din obligaţie. Ai rabdare cu tine, nu îţi forţa sentimentele.

Dacă acum eşti într-o etapă bună financiar, să ştii că nu mereu va fi la fel, deci mai întâi bucură-te la gândul că îţi vei lua ceva drag ţie, şi apoi mergi la cumpărături. Energia cu care o faci contează cel mai mult. În altă ordine de idei, o discuţie cu partenerul ar putea deveni cam ciudată.

Pune pauză pe lucrurile pe care nu vrei să le faci şi transformă acest weekend într-unul dedicat grijei pentru sine. Răsfaţă-te cu un masaj, o vizită la salon sau cu o carte sau film bun. Acordă timp şi relaţiei tale, persoana iubită are nevoie de atenţia ta.

Citeşte şi: Cum să scapi de durerea de cap în zece secunde - sfaturile unui fizioterapeut de care să ţii cont

Nu te certă pe teme de bani şi nu strică o întâlnire erotică pentru că se pot deteriora lucruri greu de reparat ulterior. De fapt, cea mai bună mişcare acum este să nu faci deloc nicio mişcare din propria ta iniţiativa ci să laşi viaţă să curgă în direcţia să naturală.

O minciună sau o promisiune falsă, în special unui membru de familie sau prieten drag, te poate bantui săptămâni la rând, deci nu o face. Cel mai bine este să spui adevărul, sau dacă nu ai această posibilitate poţi alege să nu vorbeşti despre acel subiect, scrie a1.ro.

Dacă ai îngrijorări despre anumite subiecte ce ţin de familia ta sau casă, să ştii că s-ar părea că nu sunt întemeiate. S-ar putea să îţi faci tu prea multe griji şi să oferi prea multă protecţie celor din jur. Puţină relaxare ţi-ar prinde cel mai bine.

Află care sunt previziunile pentru celelalte zodii, aici!Recente

minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg