Horoscop weekend 29 - 31 martie. Vin zile bune şi pline de împliniri

1 horoscop weekend jpg jpeg

Weekendul 29-31 martie 2019 este guvernat de trecerea lui Venus în Peşti şi aduce compasiune şi gratie divină. A-l accepta pe celalalt aşa cum este, a-i crea spaţiul să se manifeste oricum îşi doreşte fără a-l judeca, a considera ca e o prioritate ajutorul oferit cuiva drag, iată aşa se exprimă şi respiră prin noi Venus în Peşti.;

Venus in Peşti, ce are loc între 26 martie şi 20 aprilie 2019, dizolva şi extinde orice cadru, limitele dispar sau devin nesemnificative. De aceea, in perioada tranzitului lui Venus prin Peşti, e posibil să fim surprinşi de capaciteatea noastră de a trece peste o multime de lucruri, detalii de altfel, care altă dată erau importante. E posibil să nu ne mai cramponăm de acel set de reguli şi norme morale duse la extrem. Suntem mai flexibili, mai concesivi şi înţelegători.

E o perioadă excelentă pentru vindecarea unor relatii, prin iertare, compasiune şi generozitate. Este o perioadă extrem de bogata în revelaţii, experienţe care depăşesc planul lumesc, mesaje subtile, premoniţii, intuiţii puternice, sincronicităţi. Putem aduce ceva Magie în viaţa noastră. Şi iubire în forme noi, diferite, mai cuprinzătoare.

Citeşte şi: De ce nu vrea Cosmina Păsărin un copil

Horoscop weekend 29 -31 martie: Berbec

Sunt zile dedicate rezoluţiilor financiare şi finalizării anumitor proiecte. Fie că eşţi bine plătit fie că nu, eşti pe cale să înveţi ceva nou despre valorizarea de sine pe care trebuie să ti-o construieşti. Nu te mulţumi cu mai puţin din ce ştii că înseamnă experienţă şi expertiză ta. 

Horoscop weekend 29 -31 martie: Taur

Ştii acel prieten care ştie ce gândeşti chiar dacă nu scoţi un sunet? Zilele acestea vei trăi multă satisfacţie din conectarea cu cineva care îţi da iubire necondiţionată. Oricum, dacă această persoană tinde să fie cot la cot cu nebuniile tale când de fapt ai avea nevoie de o abordare realistă, poate să nu îţi fie de prea mare folos. 

Citeşte şi: Beneficiile consumului de conopidă

Horoscop weekend 29 -31 martie: Gemeni

Ai fost într-un tipar de a ţine cu dintîi de ceva în ultimul timp, însă înainte să se termine weekendul vei fi cu toate pânzele sus din nou tot înainte. Este uşor să faci multe alegeri greşite dacă nu eşti liber să faci lucrurile aşa cum vrei tu. Trebuie să ai grijă să nu faci o mişcare ghidată greşit în carieră. Cineva îţi poate da informaţie falsă sau îţi poate întreţine speranţe deşarte.

Horoscop weekend 29 -31 martie: Rac

Visezi spre locuri îndepărtate şi frumoase, dragă Rac. Unde cauţi şi unde te aşteaptă iubirea? Este departe, în vacanţă, unde iarbă este mai verde, departe de rutină ta de zi cu zi. Iubirea vorbeşte cu accent străîn. Este un timp minunat să îţi planifici acea călătorie de vis pe care ai tot dorit să o faci sau să mergi undeva unde poţi intră în contact cu partea ta spirituală. Călătoria, in special deplasările la lungă distanţă sunt sub aspecte favorabile. 

Citeşte continuarea AICI

Sursă: astrocafe.ro, sfatulparintilor.ro