24 martie, Lună Nouă în Berbec. Astrele favorizează din plin zodia Peşti, în special în casa banilor

1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg

Pe 24 martie, Luna Nouă a intrat în Berbec, iar acest aspect astrologic vine să întărească norocul anumitor zodii în casa banilor. Astfel, Peştii par favorizaţi în următoarea perioadă, pentru ei preconizându-se câştiguri mari. Şi zodiile de foc au parte de surprize plăcute.

O Luna Nouă în Berbec este una din cele mai bune pentru manifestare, pentru setare de intenţii şi pentru plantat seminţe noi. Berbecul este primul semn al zodiacului iar Lunile Noi semnalează startul unui nou ciclu lunar, deci există o puternică energie pentru noi începuturi şi starturi proaspete, scrie sfatulparintilor.ro.

Ca prim semn zodiacal, Berbecul – zodie de foc, este cel ce da marele start

În astrologie, prima zi din sezonul Berbec marchează începutul noului an astrologic şi nouă călătorie prin cele 12 zodii pentru Soare – deci avem de-a face cu o Luna Nouă mai mult decât obişnuită : este prima lunatie majoră a noului an astrologic 2020.

Ele sunt cele mai sarcastice zodii. Taurul îţi va spune întotdeauna adevărul în glumă

Luna Nouă în Berbec pentru BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Singură Luna Nouă din acest an în zodia ta îţi sugerează să faci un start proaspăt într-un domeniu cheie al vieţii tale. Există multă energie ce se mişcă rapid în jurul acestei lunatii dar nu trebuie să te epuizezi că să profiţi la maxim de ea. Cele două săptămâni ce urmează Lunii Noi sunt perioada de manifestare, deci ai tot timpul să gândeşţi lucrurile pe îndelete şi nu impulsiv aşa cum îţi stă în fire. Într-un fel sau altul, acest eveniment îţi va creşte spiritul de a face şi a putea face orice şi te va ajută să revizuieşţi o situaţie care nu te prea încânta. Pentru beneficiul tău, focusează-te mai mult pe călătorie decât pe destinaţie şi ţine sub control impulsul de competiţie. Nu e cazul acum pentru el. Nu mai este acum doar despre ţine şi cu cât înţelegi că este despre toată lumea cu atât mai multă putere personală vei avea la picioarele tale.

Luna Nouă în Berbec pentru TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Singură Luna Nouă în Berbec a acestui an îţi activează sectorul de intuiţie, introspecţie şi misticism. Următoarele două săptămâni sunt ideale să te îndrepţi spre ţine şi să îţi simţi drumul prin situaţii în loc să tot încerci să găseşţi logică din ele. Curată-ţi agenda pentru tot restul săptămânii şi fă-ti timp să te conectezi la muza ta interioară, să scrii în jurnal, să faci o planşă cu imagini ce ţîn de viziunea ta viitoare de viaţă şi să asculţi meditaţii ghidate.

Nu trebuie să ai musai o ţintă ci doar să permiţi lucrurilor să vină de la sine fără să împingi sau să controlezi, ceea ce este o practică importantă în sine. Dacă ai aşteptat o ocazie să te scufunzi într-un proiect creativ sau să ai mai mult timp în bucătărie, acesta este momentul. Poţi să închizi telefonul şi să deschizi conexiunea cu divinul. Ce poţi pierde ? Poate că nu eşti aşa de familiarizat cu anumite noi comportamente şi obiceiuri dar este un proces natural când se da la o parte vechiul pentru a se îmbrăţişa noul.

Ce trebuie să ştii înainte să începi o relaţie cu o zodie de aer. Balanţele nu se opresc din vorbit

Luna Nouă în Berbec pentru GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Singură Luna Nouă în Berbec a anului îţi activează sectorul de tehnologie şi de muncă în echipa. La orice ai munci, această lunatie te poate inspiră să avansezi în abilităţile tale digitale. Învaţă un nou program sau du-l la următorul nivel. Devino bun la o aplicaţie şi foloseşte următoarele două săptămâni care oferă un timp ideal în acest sens. Poţi să înveţi un nou program grafic, poţi să devii foarte bun la poveştile tale pe Instagram.

Învaţă să editezi poze că un profesionist şi dacă eşţi singur pune-ti una din cele mai bune poze pe aplicaţii de profil. În sectorul muncii de echipa, stai în legătură cu colegii şi clienţii chiar dacă nu ai întâlniri faţă în faţă. Există telefoane, mesaje, video conferinţe care va pot ajută să cooperati în acord. Dacă cineva poate face asta cu succes acum, acela eşti tu, Geamanule. Dacă ai o abilitate să predai ceva sau să produci ceva, youtube poate să devină noul tău prieten foarte bun. Inclusiv asta poţi să înveţi.

Luna Nouă în Berbec pentru RAC (21 iunie – 22 iulie)

Singură Luna Nouă în Berbec a anului îţi electrizează sectorul profesional şi îţi super încarcă obiectivele de carieră. Dacă nu ai avut claritate pentru o decizie mare sau eşţi nesigur care sunt paşii următori, această lunatie puternică te va ajută să îţi activezi inspiraţia. Dacă ai unele idei bune, pune efort în ele câte una pe rând şi vezi ce fel de păreri primeşti pentru ele. Ar trebui să simţi deja încotro te pot duce speranţele tale în următoarele două săptămâni.

Una din ele se poate dezvoltă frumos în următoarele şase luni până la Luna plină în Berbec din octombrie când vei culege roade. Energia Berbecului poate să fie ceva mai nerăbdătoare dar zodia ta are puterea de a avea răbdare deci bazează-te pe asta. Dacă nu ai nici cea mai mică idee, acum e timpul potrivit să lucrezi cu cineva care să te ajute să îţi scoţi ideile din cap, să le pui pe o direcţie şi apoi să te ţii de un plan de acţiune.

Citeşte continuarea şi pentru celelalte zodii aiciRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg