3 zodii intră în „sezonul abundenței‟ în septembrie 2024

Aspectul astrologic dintre Soare și Jupiter „împinge‟ trei semne zodiacale într-o perioadă de abundență și fericire. Tranzitul Soare în careu cu Jupiter ne învață lecții importante, dar ne deschide și drumul către o energie pozitivă imensă.

image

Începând de joi, 12 septembrie, echipa formată din Soare și Jupiter pregătește o surpriză: trei semne zodiacale intră într-o perioadă de recunoștință și belșug, după cum notează astrologul Ruby Miranda, pentru yourtango.com.

1. Rac

Există un motiv bine întemeiat pentru care te descurci atât de bine cu tranzitul Soare în careu cu Jupiter: ești pregătită! Vrei să atragi vibrații pozitive în viața ta și ești gata să accepți că meriți ce este mai bun. Te simți conectată cu tot ce te înconjoară și privești viața cu optimism. În această perioadă, tranzitul îți arată că ai libertatea de a alege: va fi un sezon de abundență sau de lipsuri? Alegerea îți aparține, nativ în Rac! Tu ești cea care transformă acest sezon într-o perioadă plină de bucurie și belșug. Acum ești gata să nu mai aștepți pe altcineva să îți aducă fericirea. Ești tu cea care decide dacă vei fi fericită sau nu, și alegi dragostea și abundența?

2. Balanță

Resentimentele și vinovăția te-au însoțit prea mult timp, și acum simți că e momentul să renunți la ele. Este timpul să adopți o nouă atitudine, deoarece și tu îți dorești ceea ce vrea toată lumea: iubire și pace. Pe 12 septembrie, în timpul tranzitului Soare în careu cu Jupiter, vei înțelege că iubirea și pacea sunt posibile, dar și că trebuie să renunți la emoțiile negative. Ele te-au ținut blocată prea mult timp, iar tu ești sătulă să te simți tristă.

Datorită schimbării de atitudine, vei deschide porțile către fericire și abundență. Îți dorești iubire și afecțiune, iar zilele în care te întrebai dacă le meriți au luat sfârșit. În timpul acestui tranzit, vei vedea clar că meriți și că ești demnă de iubire.

3. Scorpion

Începând cu 12 septembrie, experimentezi o schimbare profundă, nativ în Scorpion, și accepți în sfârșit că meriți iubire. Acum este momentul să te vindeci și să accepți cine ești cu adevărat. Odată ce îmbrățișezi această idee, procesul de vindecare începe, iar odată cu o inimă și o minte vindecată, porțile iubirii și abundenței se vor deschide pentru tine. Dragostea va începe să-și îndrepte pașii către tine, iar datorită tranzitului Soare în careu cu Jupiter, vei înțelege că tu ești motivul pentru care acest lucru se întâmplă. Ești stăpâna destinului tău, iar până la finalul acestui tranzit vei decide că meriți să ai o viață frumoasă. Îți dorești fericire, și de ce nu? Ești aici pentru a trăi cât mai fericită posibil, așa că lasă sezonul abundenței să înceapă chiar acum.

@shutterstock

Editor: Raluca Toma



Recente

shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg