Cele mai empatice semne zodiacale. Te poți baza oricând pe ele!

Există unele persoane pe care te poți baza în orice moment că vor fi dispuse să îți ofere sprijinul lor. Acești oameni au un lucru în comun, și anume - semnul zodiacal sub care s-au născut. Așadar, iată care sunt cele mai empatice zodii din horoscop!

image

În clasamentul celor mai empatice semne zodiacale din horoscop se află pe locul șase zodia Rac. Aceste persoane „extrem de sensibile‟ sunt înzestrate cu abilitatea de a-i înțelege pe ceilalți, ținând cont întotdeauna de nevoile lor. În plus, Racii fac eforturi suplimentare pentru a-i face fericiți pe cei dragi, scrie „Best Life‟. 

Pești

Pe locul cinci este zodia Pești, cunoscută pentru latura sa empatică. Cei născuți sub acest semn sunt extrem de atenți la nevoile celor din jur: „Sunt capabili să se pună în locul altcuiva. Astfel, ei își alină suferința proprie‟, a spus astrologul Bella Nguen. 

Fecioară

Cunoscută pentru firea analitică, zodia Fecioară știe să descifreze foarte bine problemele prin care trec oamenii din jurul ei. Aceste persoane pun preț pe detalii și adesea anticipează nevoile celorlalți, fără să aibă nevoie de multe îndrumări. 

Citește și: Zodia în care te-ai născut îți spune ce te face fericit. Succesul profesional, familia sau libertatea? 

Taur

Pe locul trei în clasamet se află zodia Taur, un alt semn de pământ, precum Fecioara. Aceste persoane sunt apreciate pentru loialitatea lor de neclintit și pentru sprijinul constant pe care îl oferă. Cei născuți sub semnul Taurului sunt prieteni adevărați pe care te poți baza în perioadele grele. 

Scorpion

Un alt semn zodiacal grijuliu este Scorpionul. Are o intuiție profundă, este locial și face orice pentru a-i proteja pe cei dragi. De asemenea, aceste persoane sunt înzestrate cu abilitatea de a simți emoțiile și dorințele profunde ale celor din jur.

Balanță

Cea mai empatică zodie din horoscop este Balanța. Spre deosebire de celalalte semne zodiacale din clasament, ea este corectă și înzestrată cu abilitatea de „a se lupta” cu alții în numele prieteniei.

Îi place să aibă relații sănătoase și adesea spune ceea ce gândește, dar fără să îi deranjeze pe cei din jurul ei. „Vede situația din mai multe perspective și ia decii corecte, totul în scopul de a benficia de relații armonioase‟, spune astrologul.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg