5 zodii cu noroc în dragoste la sfârşitul lui martie

1 80490 original jpg jpeg

Dacă te tot întrebai de ce nu îţi vine rândul să te îndrăgosteşti, află că la sfârşitul lui martie există şanse pentru unele dintre zodii. S-ar putea să te numeri printre cele care vor simţi din nou fiorii iubirii, exact când se aşteaptă mai puţin. 

Berbec

Dragostea va veni ca o furtună în viaţa ta şi îţi va da totul peste cap. Fire impulsivă cum eşti de fel, nu vei sta pe gânduri şi te vei arunca în furtună fără nicio reţinere. Te vei detaşa de celelalte lucruri şi îţi vei trăi povestea la cote maxime. Lasă-ţi partenerul să vibreze alături de tine şi să te cunoască din toate punctele de vedere.

Leu

Dacă ai deja pe cineva în viaţa ta, la sfârşitul lunii te vei bucura de tot sprijinul partenerului tău şi de toată încrederea sa. Te va încuraja să încerci lucruri noi, fără să îţi mai fie teamă şi nu te va mai critica când greşeşti. Cu alte cuvinte, te poţi considera o norocoasă! Încearcă să lucrezi mai mult la starea ta emoţională!

Fecioară

Deşi nu te îndrăgosteşti repede, ci treci prin filtrul gândirii fiecare emoţie şi fiecare sentiment, de data asta ţi se va întâmpla ceva ciudat, un lucru în faţa căruia nu vei şti cum să reacţionezi. Cunoşti o persoană nouă, care îţi este dragă, pe care o placi, dar alături de care nu poţi să vezi nimic mai mult în viitor. Mai lasă timpul să treacă!

Scorpion

Luna martie este neaşteptat de bună pentru tine, mai ales la capitolul dragoste. De ceva timp, ai întâlnit pe cineva care îţi înseninează fiecare zi şi te face să te simţi apreciată. Pentru tine, acest lucru contează foarte mult, întrucât de multe ori ai probleme legate de stima de sine. Bucură-te de prezent şi nu te gândi prea mult la viitor!

Vărsător

Îţi place să începi mereu lucruri noi, de aceea poate îţi este mai greu să ai o relaţie stabilă. Vei întâlni pe cineva nou, care te va acapara cu personalitatea sa şi te va supune unor provocări intelectuale, mai pe scurt, exact ceea ce cauţi tu. La sfârşitul acestei luni, s-ar putea să ai un comportament mai diferit faţă de restul zilelor, asta pentru că te vei afla sub impulsul instinctului.

Sursă foto: www.weheartit.comRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg