Predicţiile în sănătate pentru fiecare zodie

1 73804 original jpg jpeg

Semnele zodiacale sunt responsabile de caracterul fiecăruia, de starea de spirit, dar şi de afecţiunile medicale pe care le putem suferi de-a lungul vieţii.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Din punct de vedere medical,berbecii se confruntă cu probleme craniene. Astfel,persoanele născute în această zodie au perioade lungi în care au dureri de cap,au suferit în trecut comoţii sau răni în zona capului. De asemenea,Berbecii trebuie să fie precauţi deoarece sunt predispuşi la hipertensiune,iar un control medical anual este obligatoriu.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Persoanele născute sub acest semn sunt deosebit de gurmande,iar problemele medicale încep tocmai din acest motiv. Creşterea în greutate reprezintă o sensibilitate în rândul Taurilor. De asemenea,aceştia au probleme cu pielea uscată,căderea părului,oboseala şi scăderea tensiunii.

Taurii sunt predispuşi la răceli care declanşează dureri în gât şi răguşeli.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Din cauza stresului,Gemenii ajung să sufere de probleme ale sistemului nervos. De asemenea,braţele,umerii şi plămânii reprezintă zone sensibile ale acestei zodii.

Un avantaj al celor născuţi în Gemeni este că se refac foarte repede după boală. Exerciţiile de yoga sunt benifice nativilor din Gemeni deoarece îi ajută să ţină departe de ei bronşita şi pneumonia.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Persoanele din zodia Rac au simţurile extrem de dezvoltate,mai ales atunci când vine vorba de gustul alimentelor. Aşadar,stomacul este zona sensibilă a celor născuţi în Rac. De multe ori ei se pot confrunta cu probleme digestive,iar cauza acestora sunt emoţiile. De aceea,orice trăiri trebuie ţinute sub control pentru că pot declanşa probleme de sănătate.

Leu (23 iulie-22 august)

Leul este un semn fix ceea ce denotă că are opinii clare şi idei bine stabilite. Orice dezechilibru emoţional îi poate provoca probleme de sănătate,în special în zona inimii. Nu este de mirare că foarte multe persoane născute în această zodie au suferit atacuri de cord.

Leii au nevoie de aer curat şi plimbări pentru a-şi menţine sănătatea sistemului sanguin.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Probabil cea mai conştiincioasă zodie,Fecioara are mare grijă atunci când vine vorba de igienă. De aceea,persoanele născute sub această zodie au făcut o obsesie în a se spăla pe mâini pentru a nu lua vreo boală.

Cele mai sensibile zone ale zodiei Fecioarei sunt pancreasul şi ficatul,iar apariţia indigestiilor este un lucru frecvent în rândul acestora.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţele au,în general,o frumuseţe aparte,atât pe interior,cât şi pe exterior. Cu toate acestea,se pot confrunta cu probleme de piele,cum ar fi acneea,deshidratarea,eczemele sau psoriazisul. Durerile de cap uşoare şi oboseala sunt probleme medicale care mai pot apărea în viaţa Balanţelor.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scoprionul este cea mai puternică zodie. Însă atunci când se confruntă cu emoţiile,persoanele născute sub acest semn se confruntă cu indigestia şi constipaţia. De aceea,consumul de apă le poate rezolva aceste probleme de sănătate.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este cea mai sănătoasă zodie din cele douăsprezece semne. La ei răceala durează câteva ore. Există,însă,şi pentru Săgetători zone sensibile:şoldurile şi coapsele. De obicei,persoanele născute sub acest semn pot suferi leziuni,vânătăi sau mici zgârieturi în aceste părţi ale corpului.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Emoţiile sunt cauza esenţială a apariţiei problemelor de sănătate pentru această zodie. Stresul provocat de expunerea în public şi atenţia la detalii pot declanşa inflamaţii biliare. De asemenea,Capricornii au genunchii sensibili,de aceea trebuie evitate înotul şi călăriile.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Cartofii,pâinea,pastele,brânzeturile sunt alimentele indispensabile din viaţa unui Vărsător. Acestea trebuie consumate cu moderaţie deoarece abuzul poate provoca creşteri în greutate. În general,persoanele născute sub acest semn nu au probleme grave de sănătate.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Peştii se confruntă adesea cu răceală şi gripă,dar şi cu probleme locomotorii. De multe ori se întâmplă ca persoanele din această zodie să aibă intervenţii chirurgicale în zona picioarele,leziuni ori entorse. Mediul lor propice este apa,de aceea înotul este esenţial pentru Peşti.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg