Afla ce-ti rezerva astrele in 2011

1 70968 original jpg jpeg

Vrei să ştii cum va merge relaţia ta de cuplu şi cum vei sta cu banii sau cu sănătatea în anul care vine? Din 7 ianuarie, citeşte toate acestea în „Click! Horoscop”.

Cum va fi anul 2011? Cu siguranţă,toţi vom trece prin mari schimbări,fie în viaţa de cuplu,fie pe plan financiar. Nici la serviciu nu vom avea un an tihnit,indiferent de zodie:schimbări de departament,de joburi,promovări... Cert este că noroc,mai ales la bani,vor avea cei din Peşti şi din Vărsător. Cine va avea însă mai mult noroc în dragoste? Caută revista „Click! Horoscop” la toate chioşcurile de presă din ţară şi află de la astrologul Tina Rizea previziunile complete pentru anul care vine.

Să-l seduci în funcţie de zodie? Se poate!

Tot în „Click! Horoscop”descoperă cum îţi poţi seduce partenerul în funcţie de semnul lui zodiacal. Află de ce ai şanse mari să cucereşti inima unui Geamăn dacă eşti o persoană volubilă şi glumeaţă sau ce îi gâdilă orgoliul unui Leu.

Dieta e scrisă în astre

Iar dacă ţi se pare că iarna ţi-a adus cu ea şi câteva kilograme în plus,ei bine,află că acum poţi slăbi ţinând cont de particularităţile semnului tău zodiacal. De exemplu,o dietă care dă rezultate în cazul Fecioarelor nu va funcţiona dacă eşti o Vărsătoare „convinsă”.

Caută „Click! Horoscop” la toate chioşcurile de presă din ţară şi află ce alte surprize ţi-am mai pregătit!