Ai grijă să nu le pui pe fugă! Top trei zodii care au nevoie de independenţă într-o relaţie

1 zodii care au nevoie de independenta jpg jpeg

Să fii îndrăgostită iremediabil înseamnă, uneori, să-ţi pierzi identitatea şi să-ţi doreşti să petreci cât mai mult timp cu partenerul de cuplu. Alte zodii, însă, nu concep acest lucru, întrucât vor cu orice preţ să fie independente.

O relaţie te poate schimba drastic, e adevărat, însă e important să conştientizezi care sunt lucrurile care te fac fericită şi care nu îţi aduc niciun pic de bucurie. Ba mai mult, trebuie să ştii că există unele zodii care au nevoie de independenţă mai mult decât orice.

Care sunt aceste zodii, află mai jos: 

Femeile Gemeni îşi doresc tot mai multă independenţă, chiar şi într-o relaţie. Pentru ele este extrem de important să se simtă tot mai sigure pe sine şi să nu aibă nevoie să apeleze la cei din jur. Au nevoie în mod constant ca partenerul să le înţeleagă aceste momente deoarece independenţa face parte din felul în care sunt ele. Spiritul liber, dar şi de aventură este ceea ce le ţine mereu în contact cu cei din jur, iar astfel ajung să aibă parte de experienţe inedite. Însă, dacă partenerul nu este total de acord cu acest fel de a fi, încearcă totuşi să îi explici că prin acest mod, tu eşti fericită.

Femeia Săgetător adoră să îşi petreacă timpul singură şi o va face ori de câte are nevoie. Nu doar că încearcă să-i insufle şi partenerului acest mod de a fi, dar pentru ea o relaţie înseamnă ca fiecare partener să aibă şi timp pentru el. O relaţie cu un partener care nu-i respectă această independenţă, nu va funcţiona pentru ea, astfel că îşi doreşte un partener pentru care aventura şi călătoriile să fie la ordinea zilei. Are nevoie de un partener cu care să împărtăşească aceste experienţe, fără a face un compromis în acest sens, potrivit

Pentru femeia Capricorn, cariera va fi cea care va ocupa mereu primul loc. Chiar şi într-o relaţie, ea tot se va concentra mai mult pe viaţa profesională decât pe cea amoroasă. Nu îi este greu să îşi facă timp pentru ea deoarece ştie că doar prin acest fel ea poate fi cu adevărat fericită. Iar doar pentru că te concentrezi prea mult asupra job-ului, asta nu înseamnă că ar trebui să te neglijezi. Găseşte o persoană care să aprecieze aceleaşi valori ca şi tine, fără să fii nevoită să faci o alegere grea şi să alegi între tine şi partener.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg