Astrele îţi spun cum stai cu viaţa amoroasă

1 69201 original jpg jpeg

Relaţiile tale amoroase au întotdeauna un final nefericit, încât ai ajuns să crezi că poate nu-ţi este scris să-ţi găseşti sufletul pereche. Află cât de adevărat este acest lucru şi cât de blânde sunt astrele cu tine!

Berbec

Adevărul este că până acum chiar ai avut ghinion în dragoste. Întotdeauna ai ales parteneri care nu s-au ridicat la aşteptările tale şi bineînţeles că relaţiile nu au avut finalul aşteptat. Este cazul să-ţi revizuieşti aşteptările şi să-ţi acorzi timp pentru a cunoaşte eventualul partener.

Taur

Îţi place să ai lângă tine parteneri hotărâţi şi care să te poată proteja în caz de nevoie. Din fericire,firea ta optimistă şi sociabilă îţi scoate în cale bărbaţi independenţi aşa că tot ce trebuie să faci este să te uiţi mai atentă,deoarece bărbatul aşteptat poate fi chiar lângă tine.

Gemeni

Ai fost la un pas să-ţi găseşti alesul,dar soarta vrut să mai amâne puţin momentul. Trebuie doar să mai ai puţină răbdare,deoarece când nu te aştepţi cel sortit ţie va apărea în calea ta.

Rac

În cazul tău,faptul că eşti încă singură poate fi clasat la categoria defect profesional. Eşti atât de concentrată pe carieră încât uneori uiţi că ar cam fi cazul să începi să te preocupi şi de viaţa ta personală.

Leu

Ţi-ar plăcea să găseşti pe cineva pe care să te bazezi în orice situaţie,dar astfel de parteneri sunt tot mai rari în ziua de azi. Totuşi nu este cazul să te panichezi. Fii mai consecventă şi nu începe o relaţie dacă-i observi doar defectele eventualului partener deoarece în final amândoi veţi suferi.

Fecioară

Ghinionul s-a ţinut scai de tine până acum,dar este timpul să-ţi schimbi atitudinea şi să priveşti încrezătoare în viitor deoarece lucrurile sunt pe cale sa se schimbe. Astrele vor fi mai îngăduitoare cu tine şi cel sortit nu este departe.

Balanţă

Cele din această zodie sunt detstul de greu de mulţumit,aşa că cu grei vor găsi un bărbat care să le intre în graţii. Totuşi,pentru oricine există un suflet perecehe aşa că nu abandona căutările.

Scorpion

Persoanelor născute în această zodie le este scris să se descurce foarte bine pe picioare proprii. Sunt firi tari care nu au neapărată nevoie ca un partener să le ofere o senzaţie de împlinire. Din acest motiv relaţiile pasagere funcţionează cel mai bine în cazul lor.

Citeşte şi:

Cucereşte-l în funcţie de zodie!

Aşa ştii că nu te iubeşte,în funcţie de zodie!

Săgetător

Nu eşti ghinionistă în dragoste,dar astrele au dorit ca tu să fii îndeajuns de matură pentru a începe o relaţie serioasă. Dacă încă îţi mai place să copilăreşti,atunci acesta este motivul pentru care sortitul tău se lasă aşteptat.

Capricorn

Deşi ai avut câteva relaţii până acum,dragostea adevărată nu s-a ivit încă. Te-ai gândit că poate cel ales poate fi peste mări şi ţări? Nu ar strica să-ţi lărgeşti orizonturile de căutare,iar internetul poate deveni un bun prieten în acest sens.

Vărsător

Nu prea ai timp de iubire,dar ar trebui să-ţi faci. Astrele nu vor mai fi îngăduitoare cu tine multă vreme şi rişti să rămâi singură.

Peşti

Este timpul să-ţi faci ordine la priorităţi şi să-ţi cauţi un partener adevărat chiar dacă nu este Făt-Frumos din poveste. Important este să te iubească,nu-i aşa?Recente

Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg