Ce bărbat preferă fiecare femeie în funcţie de zodie

1 67884 original jpg jpeg

Bărbaţii sunt un mare punct de interes pentru o femeie, iar modul în care ne abordează este apreciat diferit de fiecare dintre noi. Te-ai gândit vreodată că semnul tău zodiacal ar putea avea un cuvânt de spus în privinţa asta?

Iată ce fel de barbaţi preferăm noi femeile în funcţie de acesta.

Berbec

Directă şi greu de impresionat,femeia berbec va avea mereu o slăbiciune pentru bărbaţii siguri pe ei şi puternici. Pe lângă aceste două trăsături,un strop de curaj venit din partea bărbatului cu siguranţă oferă puţină „picanterie” în gusturile sale.

Taur

Dacă ai impresia că lumea se îmvârte doar în jurul tău,cu siguranţă nu vei fi luat în seamă de femeia taur. Nu încerca să-i câştigi atenţia prin lauda de sine. Găteşte-i,cântă-i (chiar dacă nu ai un talent înnăscut pentru asta) şi arată-i prin lucruri simple cât de mult îţi pasă de ea.

Gemeni

Stereotipul bărbatului ideal pentru femeia gemeni este mai greu de conturat. Dacă eşti totuşi genul de persoană care găseşte subiecte interesante de dicuţie,cu siguranţă ai o bulină albă. Va căuta să aibă cât mai multe lucruri în comun cu bărbatul de lângă ea şi care să nu o plictisească.

Citeşte articolul complet pe YVE.roRecente

Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
Julia Roberts, Emma Roberts jpeg
Zodii greu de impresionat jpg