Ce cadou să-i faci, în funcţie de zodie

1 64291 original jpg jpeg

Sigur se apropie un eveniment mai important sau chiar o zi de naştere şi pur şi simplu eşti în până idei sau nu cunoşti destul de bine persoana în cauza. Nu ar fi rău să iei în considerare şi ce au de zis astrele, în funcţie de zodie, când vine vorba de cadouri.

Cu toate acestea fiind spuse,haideţi să vedem împreună ce cadouri trebuie să faci fiecărei zodii în parte pentru a-i intra în gratii.

Berbec

Pentru el contează foarte tare câţi bani dai pe cadou. Dacă vrei să-l cucereşti definitiv alege ceva de firma,calitativ şi de ultima generaţie,dacă se poate. Acceptă şi articole vestimentare,însă extrem de rar. Adoră parfumurile. 

Taur

Celor născuţi sub acest semn zodiacal le face plăcere să primească orice,atâta timp cât metodă în care le este înmânat,îi surprinde. Cel mai potrivit cadou este cel alcătuit din obiecte pentru uzul casnic.

Gemeni

Având în vedere că Gemenii sunt persoane comunicative,suntem mai mult că siguri că deja v-au sus ce îşi doresc. Dacă nu,alegeţi ceva inovativ,ceva care să-i stimuleze,chiar şi un gadget sau diferite jocuri.

Citeşte articolul complet pe YVE.ro.