Ce copac te reprezinta?

1 68115 original jpg jpeg

În esenţa sa, zodiacul arboricol propune noi abordări ale caracterului uman. El interpretează trăsăturile de personalitate şi de comportament nu la nivel de lună, ci la decadă. Acesta cuprinde 21 de copaci, în 39 de perioade.

ALUNUL (22-31 martie,24 septembrie-3 octombrie)

Aceste persoane îi fascinează pe cei din jur cu magnetismul lor irezistibil. Nu sunt deloc pretenţioase şi dovedesc o mare putere de adaptare la orice fel de trai sau situaţie. Cei reprezentaţi de alun sunt inteligenţi,subtili,cu o bună intuiţie şi o mare capacitate de a învăţa.Latura sentimentală: Dacă îşi pun în gând să cucerească pe cineva,au toate şansele să reuşească,purtându-şi partenerul de la agonie la extaz şi invers. Trăsătura definitorie: Farmecul.

ARŢARUL (11-20 aprilie,14-23 octombrie)

Cei reprezentaţi de arţar sunt persoane foarte rezistente,fac faţă cu succes eforturilor prelungite. Bine organizate şi îngrijite,acestea îşi compensează în permanenţă toate lipsurile,dovedindu-se competente în orice domeniu. Le place să aibă numeroase contacte cu oamenii,să fie lăudate şi să se vorbească de ele,chiar şi de rău.

: Sunt persoane închise în sine,chiar şi faţă de persoana pe care o iubesc.

: Inteligenţa.

BRADUL (5-14 iulie, 2-11 ianuarie)

Cei născuţi sub acest semn sunt egoişti şi tăcuţi,nu vor să lase nimic de la eli şi fac mereu calcule despre cum ar putea obţine maximum de profit cu minimum de mijloace. Devin adesea inflexibili în atitudinile lor şi se izolează. Le plac atmosferele romantice şi stranii,bijuteriile şi parfumurile. Sunt persoane inteligente şi cu o mare capacitate pentru studiu.

: Este singurul domeniu în care uită de sine, ies din ritmul lor obişnuit de viaţă şi se agită neîncetat, perpelite de focul iubirii.

: Sunt nişte visătoare.

CARPENUL (4-13 iunie,2-11 decembrie)

Persoanele născute între aceste perioade au simţul estetic foarte dezvoltat,punând foarte mult accent pe felul cum arată. Demn de remarcat este „gustul” lor pentru diplome, titluri etc. Inteligente şi idealiste, îşi aleg cu grijă metodele de lucru, astfel încât să se încadreze în tiparele tradiţionale. Speriate de tot ceea ce e nou, preferă să adopte o atitudine conservatoare.

: Deşi adesea superficiale,sunt foarte credincioase partenerului şi pun mare preţ pe reciprocitate.

: Simţul estetic.Recente

Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg
horoscopul anului 2023 shutterstock 2205832943 jpg
Placido Domingo foto  shutterstock 95153170 jpg
Bonnie Bartlett sursa  shutterstock 110390534 jpg