Ce fantasme erotice ai, în funcţie de zodie

1 72953 original jpg jpeg

Imaginarul erotic variază în funcţie de zodie. Fiecare semn al zodiacului are temperamentul său şi fantasmele sale legate de viaţa sexuală.

Berbec

Pe cât eşti de senzuală,eşti şi nerăbdătoare şi nu suporţi amânări– caz în care erotismul tău se transformă în furie. Jumătatea ta trebuie să fie gata să-ţi satisfacă dorinţele şi să te aducă rapid în al nouălea cer. Eşti capabilă să faci dragoste doar pentru plăcerea jocului,fără să te implici sentimental. Te foloseşti cu abilitate de partener,ai capacitate de a-l ghida astfel încât să ajungeţi amândoi pe culmile plăcerii. În visele tale,o partidă reuşită începe cu îmbrăţişări lungi şi pasionale.

Taur

Eşti de o senzualitateexplozivă – pe care partenerul o poate deştepta fără prea mare efort. Îţi plac preludiile lungi,iar noaptea nu e suficient de lungă pentru a-ţi satisface apetitul sexual. Toate jocurile erotice îţi sunt la îndemână,nu te sperie nimic,nu te dai în lături de la nimic. Îţi place să te pierzi în vâltoarea trupurilor înlănţuite,până la uitare de sine.

Gemeni

Eşti delicată,atentă,răbdătoare în arta de a aduce plăcere partenerului. La tine,dragostea e mai mult o noţiune legată de timp decât de plăcere imediată. Pentru tine,cele mai bune preliminarii sunt cele care durează:masaj thailandez,masaj cu uleiuri esenţiale,săruturi şi mângâieri,atingeri fine în crescendo... totul,într-o combinaţie hipnotică. Eşti lipsită de inhibiţii şi dispusă să încerci,pe îndelete,cele mai ciudate capitole din Kâma-Sûtra.

Rac

Sexualitate şi tandreţe sunt atuurile tale. La tine,spiritul şi inima se confundă. Amorul fizic te poate lăsa indiferentă,în favoarea dragostei platonice. Când însă găseşti partenerul ideal,dragoste voastră e ca un taifun care mătură totul în cale. Eşti capabilă de a explora căi necunoscute care duc către plăcere – cu condiţia ca chimia ta cu partenerul să fie perfectă. Eşti sensibilă la aspectul fizic al iubitului,la igiena ireproşabilă,dar şi la cuvintele pe care le rosteşte în momentele de tandreţe.

Leu

Femeie fatală dar şi femeie-copil,eşti dotată cu unul din cele mai puterncie temperamente sexuale şi cu un libido de invidiat. Poţi practica amorul fizic sub toate formele lui,la orice oră din zi şi din noapte – fie ca pe un joc,fie din dragoste. Bărbatul devine un obiect în mâinile tale experte,iar mizanscena e foarte importantă pentru tine:locul,lumina,muzica,parfumul,culorile – toate joacă un rol important în arsenalul seducţiei. Dominantă prin definiţie,visezi să fii dominată. Bărbatul viselor tale este cel care,având o ţinută impecabilă şi o igientă perfectă,ştie să te subjuge şi să te domine.

Fecioară

Eşti cerebrală şi te lansezi într-o aventură sexuală doar după reflecţii îndelungate. Nu faci sex de dragul sexului. Bărbatul ideal este cel care reuşeşte să combine,în proporţii egale,romantismul şi inteligenţa. Odată ce l-ai găsit,dai dovadă de un erotism intens. Nu contează aparenţele pentru tine ci gesturile delicate,muzica clasică,lectura romantică. Totul trebuie să respire bun gust şi frumuseţe interioară.

Amazoană a timpurilor moderne,cu tine sexul devine ştiinţă.

Balanţă

Eşti unul din semnele cele mai atrăgătoare ale zodiacului. Pentru tine,o relaţie înseamnă în primul rând încredere şi respect. Partenerul care va şti să-ţi inspire încredere va fi răsplătit însutit. Cu tine,orice partener devine învăţăcel – fiindcă nu te opreşte niciun tabu. Orice metodă e bună atâta timp cât îţi poţi satisface partenerul.

Scorpion

Faci parte din semnele cele mai active pe plan sexual. Ai o fascinaţie pentru fantasmele de orice tip,eşti voyeuristă şi dornică de senzaţii tari. Amorul în lift,în locuri unde rişti să fii văzută – toate acestea şi multe altele îţi aprind imaginaţia. Partenerul ideal este cel care îţi împărtăşeşte gustul pentru inedit,pentru mister şi pentru aventuri sexuale,dar şi care dă dovadă de vaste cunoştinţe în mai multe domenii. El este cel care îţi pune în practică cele mai ascunse dorinţe,cel care face din fiecare obiect o unealtă a plăcerii.

Săgetător

Intensitatea sentimentelor tale este printre cele mai puternice din tot zodiacul. Te lupţi ca o fiară pentru bărbatul iubit – iar dragostele tale sunt alambicate,complicate,chinuite. Nu-ţi plac lucrurile facile,partenerul tău ideal are o personalitate complexă şi este un expert în arta de a aduce plăcere. Accepţi să fii ghidată pentru a descoperi plăcerea simţurilor,cu condiţia ca iubitul tău să te iubească până la idolatrie. Trebuie să te simţi stăpână pe simţurile lui pentru a te bucura de iubirea pe care ţi-o dă. În fatasmele tale,tu joci rolul cele supuse – cu cătuşe legate de pat şi tot tacâmul.

Capricorn

Eşti dependentă de sex,dar ca să-ţi cucerească trupul,partenerul trebuie să-ţi câştige mai întâi inima. Ai nevoie de cineva care dă mai mult decât cere:mângâieri,săruturi,atingeri senzuale care culminează cu un sex sălbatic,neînfrânat. Te visezi adesea ca pe o odaliscă legată,abuzată până la pierderea suflului.

Vărsător

Nu eşti agresivă în dragoste,te atrage mai mult calitatea sexului decât cantitatea. Îţi place să dăruieşti,să te dăruieşti total cu pasiune şi tandreţe,unei persoane în care ai deplină încredere. Baierile inimii tale pot fi desfăcute cu greu,e nevoie de insistenţă şi de multă pasiune,dar perseverenţa îşi afară,în final,roadele. Îţi place să experimentezi,eşti maleabilă la dorinţele partenerului,atâta timp cât există o perfectă armonie la nivel spiritual.

              

Peşti

Radiezi senzualitate mai mult decât orice alt semn al zodiacului,ai o putere afectivă neegalată,nebănuită sub aparenţa uneori distantă. La tine,gheaţa ascunde un temperament de foc. Ai spirit ludic,eşti generoasă şi fără constrângeri sexuale,fără complexe. La tine dragostea trebuie să coexiste cu sentimentul – dar poţi să te bucuri de plăcere şi fără a fi îndrăgostită. Disociezi clar dragostea de sex. În fantasmele tale,apare întotdeauna un personaj viril,cu comportament şi igienă impecabile,gata să te transforme în zeiţă a sexului.

              Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg