Ce îşi doresc femeile de la partener în funcţie de zodie!

1 75638 original jpg jpeg

Toate femeile doresc să aibă un partener de viaţă perfect. Acesta este un lucru obişnuit, dar ai realizat că aceste dorinţe sunt uneori legate de semnele noastre zodiacale? Fiecare zodie defineşte această trăsătură a femeii şi cunoaşterea a ceea ce doreşte ea poate fi mai uşoară.

Berbec

Nativa Berbec îşi doreşte un un iubit în adevăratul sens al cuvântului, care să fie confidentul ei, să fie întotdeauna în preajma ei şi să discute despre orice cu el. Ei îi place să-i atragă atenţia şi acest lucru poate părea foarte copilăresc pentru el, dar se bucură de prezenţa ei în orice moment.

Taur

Femeia născută în zodia Taur iubeşte să-şi împărtăşească viaţa cu cei din jur şi de aceea este foarte activă pe toate reţelele sociale. În plus, îi place să arate că relaţia ei de cuplu este perfectă, că este fericită şi vrea ca lumea să ştie acest lucru. Şi, desigur, se asigură că şi partenerul se bucură de toată atenţia.

Gemeni

Nativa Gemeni este cunoscută pentru naturaleţea şi pasiunea sa pentru anumite lucruri. Însă, există momente în care ar vrea să fugă de tot şi de toate. Şi chiar dacă vrea ca partenerul să-i acorde suficientă atenţie, el trebuie să fie suficient de interesant pentru ea.

Rac

Femeia Rac caută încrederea de la partenerul ei. Nu se aşteaptă ca el să-i împărtăşească toate secretele, dar poate că în timp o va face. În plus, este reticientă şi are nevoie de timp până se încrede într-un bărbat.

Leu

Credinţa şi loialitatea sunt calităţile pe care le caută la un bărbat nativa Leu. Ea are nevoie de cineva care este loial în relaţia de cuplu. Ei nu îi pasă de ce cred ceilalţi despre ea, ci vrea doar să se simtă protejată şi iubită.

Fecioara

Femeia Fecioară iubeşte şi vrea ca totul să fie perfect în jurul său. Îi plac să menţină o relaţie cu cineva care îi poate provoca şi recunoaşte realizările în acelaşi timp.

Balanţă

Nativele Balanţă sunt fermecătoare şi atrăgătoare prin natură şi de aceea sunt întotdeauna înconjurate de admiratori. Iar când se îndrăgostesc, totul se rezumă la vin, trandafiri, lumânări şi cine romantice. Ele au întotdeauna o plăcere pentru lucruri frumoase şi nu ezită să-şi exprime dragostea şi afecţiunea, deoarece acestea sunt mulţumite de complimentele pe care le primesc.

Scorpion

Femeia Scorpion vrea mereu mai mult, şi dezvăluie lucruri importante despre viaţa ei când se îndrăgosteşte. Adoră sexul şi intimitatea, dar, în acelaşi timp, gelozia şi posesivitatea sunt trăsăturile caracteristice ale acestei native romantice.

Săgetător

Considerate spirite libertine, nativele Săgetător se tem de obligaţii şi responsabilităţi. Chiar dacă este în căutarea unui partener de viaşă, îi este frică să nu fie rănită. De aceea caută pe cineva care îi seamănă foarte mult, adică să vrea să se distreze şi să aibă spirit aventurier.

Capricorn

Reprezentantele acestui semn zodiacal îşi iau viaţa în serios, munceşte foarte mult şi este foarte ambiţioasă. Nu este interesată de relaţii de scurtă durată, ci caută un partener cu care să-şi petreacă întreaga viaţă.

Vărsător

Femeile Vărsător sunt inteligente şi creative, sunt în căutare de cât mai multă libertate şi nu vor pe cineva care nu apreciază calităţile sale artistice. Ele vor să aibă o viaţă pasională şi să facă lucrurile pe care nu le-au mai făcut niciodată.

Peşti

Nativele Peşti se iubesc mai mult pe ele decât pe ceilalţi şi trăiesc de cele mai multe ori într-o lume imaginară. Cu toate acestea, ele îşi motivează şi inspiră întotdeauna partenerul şi îl ajută de fiecare dată când se află în impas.

Credit foto: www.thetalko.com