Ce îşi doresc femeile din zodiac într-o relaţie

1 ce vor femeile intr o relatie jpg jpeg

Se pot spune foarte multe lucruri despre iubire şi relaţii, însă când vine vorba despre ce îşi doresc femeile de la un bărbat totul devine mai complicat. Fiecare femeie merită să fie iubită aşa cum îşi doreşte, iar zodia în care s-a născut poate spune foarte multe lucruri despre ea.

Astrologia joacă un rol important în viaţa noastră, ceea ce înseamnă că totul ar putea fi mult mai simplu de ştiut ce îşi doresc femeile în relaţie dacă s-ar ţine cont de zodia în care s-au născut.

Berbec

Femeile născute în zodia Berbec îşi doresc să încerce mereu lucruri noi şi urăsc monotonia. Atunci când se îndrăgostesc, ele se dedică complet relaţiei, însă, în acelaşi timp, au nevoie de libertate. Îşi doresc un bărbat puternic, independent, care să le iubească cu adevărat şi care să le ofere încredere.

Taur

Femeile născute în zodia Taur sunt capabile să ofere foarte multă iubire, dar au tendinţa să devină geloase şi posesive şi au destule momente în care îşi manifestă sentimentele într-un mod mai agresiv. Îşi doresc un bărbat care să le iubească cu adevărat, pentru că sunt foarte loiale şi îşi doresc o relaţie stabilă.

Gemeni

Femeile născute în zodia Gemeni sunt ceva mai complexe, au o personalitate puternică şi sunt schimbătoare, ceea ce înseamnă că există riscul să aibă momente în care nu îşi vor exprima sentimentele faţă de persoana iubită. îşi doresc un bărbat care să fie spontan, pentru că în acest fel nu vor avea motive să se plictisească.

Rac

Casa şi familia se află pe primul loc în viaţa femeilor născute în zodia Rac. Au tendinţa să generalizeze foarte multe lucruri sau să se închidă în ele. Îşi doresc un bărbat care să le iubească cu adevărat, să le ocrotească şi să le facă să se simtă cu adevărat împlinite.

Leu

Femeile născute în zodia Leu au o personalitate puternică, reuşesc să se impună în faţa altor persoane şi ştiu ce îşi doresc în viaţă. Îşi doresc un bărbat care să le admire, aprecieze şi care să îşi asume rolul în relaţie. Totodată, aceste native au nevoie de libertate.

Fecioară

Femeile născute în zodia Fecioară sunt foarte practice, ceea ce înseamnă că viaţa lor este foarte bine organizată, până la cel mai mic detaliu. Îşi doresc un bărbat puternic, iar standardele lor sunt, uneori, destul de înalte. Se vor ataşa foarte repede de un bărbat care le oferă siguranţa emoţională şi financiară.

Balanţa

Femeile născute în zodia Balanţa au momente în care sunt mai dificile, însă au o mare capacitate de înţelegere atunci când vine vorba de relaţii. Adoră provocările şi niciodată nu se mulţumesc cu puţin. Îşi doresc să călătorească şi sunt însetate de aventură, aşa că partenerul lor trebuie să fie pasionat de sport sau activităţi în aer liber.

Scorpion

Femeile născute în zodia Scorpion sunt misterioase, au o sexualitate puternică, iar standardele lor sunt destul de înalte atunci când vine vorba de relaţii. Îşi doresc un bărbat puternic, alături de care se pot simţi în siguranţă.

Săgetător

Femeile născute în zodia Săgetător iubesc aventura şi activităţile în aer liber, aşa că îşi doresc un bărbat puternic, care să le însoţească peste tot. Deşi este destul de greu pentru cineva să ţină pasul cu ele, sunt firi foarte optimiste, iar relaţia cu ele poate fi o experienţă minunată.

Capricorn

La fel ca femeile născute în zodia Fecioară, nativele din Capricorn au standarde destul de înalte atunci când vine vorba de relaţii şi dragoste. Dacă la început sunt timide, pe parcursul relaţiei reuşesc să evoluze, iar iubirea lor nu are termen de comparaţie. Îşi doresc un bărbat deschis, cu simţul umorului, care să le ofere siguranţa emoţională şi financiară.

Vărsător

Nativele din Vărsător au o inteligenţă ieşită din comun, ceea ce înseamnă că îşi doresc un bărbat care poate să ţină pasul cu ele. Nu se vor implica în relaţii pasagere şi nu îşi vor pierde timpul cu bărbaţi care nu au un IQ suficient. Totodată, îşi doresc un bărbat sincer şi direct.

Peşti

Femeile născute în zodia Peşti sunt emotive şi sensibile, ceea ce înseamnă că au nevoie de foarte multă dragoste şi afecţiune. Îşi doresc un bărbat care să le ofere stabilitate emoţională, care să le iubească cu adevărat şi care să le ocrotească.

@unsplash



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg