Ce pietre preţioase şi ce culori vindecă boli şi aduc bunăstare în funcţie de zodie

3 pietre pretioase jpg jpeg

Ştiai că fiecărui nativ din zodiac îi corespund una sau mai multe pietre semipretioase, adevărate talismane care îl ajută să depăşească situatii dificile şi chiar să grăbească vindecarea unor boli? Află care sunt culorile, dar şi pietrele norocoase care se potrivesc zodiei tale!

Pietrele preţioase au fost asociate de când e lumea cu puritatea, dar şi cu forţa. Păstrează-le la vedere, pe masă, la capătul patului, şi găseşte timp pentru a le ţine în palmă. Te vor încărca de energie pozitivă. Le poţi purta sub formă de pandantiv sau prinse de un şnur la încheietura mâinii.

Jasp şi roşu pentru nativii Berbec

Diamantul si jaspul sunt talismanele Berbecilor, iar culoarea norocoasă, în orice împrejurare, este roşul. Pietrele roşii sunt cele care funcţionează pe post de trifoi cu patru foi pentru aceşti nativi. Dacă diamantul îi ajută pe Berbeci să se concentreze mai bine, jaspul are rol de scut împotriva bolilor legate de cap şi de sânge.

Ametistul, aventurinul, coralul, rubinul şi carneolul sunt alte pietre semipreţioase care poartă noroc Berbecului, ultima dintre acestea aducându-i armonie în viaţă şi protejându-l de energii negative.

Cuarţul roz pentru Taur

Fiind vorba despre o zodie care iubeşte luxul în toate formele lui, inclusiv bijuteriile valoroase, era imposibil ca Taurului să nu-i poarte noroc diamantul, numit „piatra perfecţiunii“. Acesta îi ajută pe Tauri să aibă gândire pozitivă, să fie opmitisti şi să ţină la distanţă neîncrederea şi teama. O altă piatră semipreţioasă care funcţionează ca un talisman pentru Taur este safirul, aceasta având proprietăţi protectoare şi ajutându-i pe aceşti nativi să-şi îndeplinească dorinţele. Cuarţul roz îi ajută pe Tauri să fie calmi, le anulează ieşirile verbale violente, îi scapă de stres şi îi ajută să comunice mai bine.

Smarald şi galben pentru Gemeni

Agatele şi smaraldele sunt talismanele norocoase ale Gemenilor, iar culoarea care le poartă noroc este galbenul, în toate nuanţele lui. Dacă agatele au efecte benefice în cazul Gemenilor anxioşi, ajutându-i să-şi păstreze calmul şi liniştea în perioadele dificile, smaraldul este un scut împotriva energiilor negative. Mai mult, agatele îi ajută pe Gemeni să aibă echilibru interior, mai ales că aceştia sunt firi duale cărora le este greu să-şi găsească un drum de urmat.

Piatra lunii şi argintiul pentru Rac

Piatra lunii este talismanul nativilor din zodia Rac, alături de aventurin şi smarald, acestea din urmă acţionând ca un scut împotriva anxietăţii şi a depresiei. Piatra lunii anulează stările conflictuale ale Racilor, îi ajută să se calmeze, să se relaxeze şi le aduce pace interioară.

Culorile norocoase ale Racilor sunt albul şi argintiul, iar pietrele în aceste două nuanţe nu ar trebui să lipsească din cutia de bijuterii a acestor nativi.

Chihlimbar şi portocaliu pentru Leu

Culorile care le poartă noroc Leilor sunt cele de pământ: verde, galben, portocaliu, auriu, roşu, iar pietrele-talisman ale nativilor acestei zodii sunt jadul, chihlimbarul şi olivina, această ultimă piatră, numită şi peridot, calmându-le stările anxioase.

Jadul îi face pe Lei mai înţelepţi, iar chihlimbarul îi protejează împotriva afecţiunilor la urechi.

Sardonix şi verde pentru Fecioară

Carneolul şi peridotul stimulează energiile sexuale şi îmbunătăţeşte fertilitatea Fecioarelor, iar sardonixul le aduce armonie în relaţia de cuplu şi cu cei din jur.

Culorile norocoase ale nativilor din zodia Fecioară sunt verde şi maro, acestea fiind recomandat să se găsească atât în garderoba acestor nativi, cât şi în casă. Perdelele, covoarele, culoarea pereţilor, elementele de decor ar trebui să fie în aceste două nuanţe pentru a le spori norocul personal şi sporul în casă.

Opal şi albastru pentru Balanţă

Purtat de nativii zodiei Balanţă, opalul îi scapă de inhibiţii, îi ajută să se exprime mai bine, le stăpâneşte emoţiile şi le dezvoltă simţul creativ. În plus, îi energizează şi le alungă stările depresive, dar acţionează şi ca un scut împotriva energiilor negative.

Culorile verde şi albastru le poartă noroc Balanţelor, iar pietrele semipreţioase pe care ar trebui să le aibă în jur sunt coralul, rubinul, sardonixul, crisolitul şi diamantul.

Acvamarin şi roşu pentru Scorpion

Acvamarinul este piatra-talisman a Scorpionilor, aceasta având puternică influenţă asupra gândurilor, în sensul că le aduce calm, putere de muncă şi îi ajută să se concentreze. Granatul almandin este o piatră semipreţioasă care acţionează ca un al treilea ochi pentru Scorpion, ajutându-l să analizeze cu calm lucrurile şi să nu ia decizii pripite pe care le-ar putea regreta. Culoarea nocoroasă este roşu.

Perla şi albastru pentru Săgetător

Perla şi topazul sunt două dintre pietrele semipreţioase care le poartă noroc Săgetătorilor, în special în dragoste, ajutându-i să fie mai relaxaţi şi încrezători şi la locul de muncă. Totodată, pietrele albastre, ca şi culoarea albastră sunt talismanele acestor nativi, împreună cu sodalitul. Aceasta chiar este numită „piatra Săgetătorilor“, pentru că le potenţează creativitatea.

Onix şi negru pentru Capricorn

În cazul Capricornilor, norocul este potenţat de rubin, onix şi topaz, aceste trei pietre ajutându-i să ia decizii în situaţii-limită, potenţându-i din punct de vedere sexual şi conferindu-le echilibru în situaţii emoţionale instabile. Negrul este culoarea norocoasă a Capricornilor.

Ametist şi alb pentru Vărsător

Ametistul este cel mai puternic talisman al Vărsătorilor, fiind „piatra spiritualităţii“ care le echilibrează aura, le potenţează creativitatea, dinamismul şi puterea de muncă. Vărsătorii care au trecut prin situaţii traumatizante ori se confruntă cu sechele de ordin psihic ar trebui să poarte bijuterii cu obsidian, pentru că această piatră ţine depresia departe.

Azurit şi violet pentru Peşti

Azuritul este numit „piatra Raiului“ şi este în perfect acord cu energia Peştilor, stimulându-le intelectul. Peştii care poartă azurit se vor concentra mai bine, vor lua mai uşor decizii în situaţii-limită şi vor face faţă cu brio provocărilor profesionale sau amoroase. În plus, azuritul le aduce bunăstare accestor nativi şi belşug în casă, dar are şi proprietăţi vindecătoare în cazul nativilor care se confruntă cu afecţiuni ale tiroidei, sinusirilor şi splinei. Culorile norocoase ale nativilor în Peşti sunt albastru, bleumarin, violet.

@unsplashRecente

horoscop shutterstock 1913521300 jpg
vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg