Ce poziţie sexuală preferi în funcţie de zodie

1 73320 original jpg jpeg

Te ghidezi după semnul tău zodiacal pentru a-ţi alege culoarea pe care să o porţi sau piatra preţioasă. Îţi cunoşti însă şi personalitatea sexuală în funcţie de zodie? Găseşte-ţi poziţia sexuală care te caracterizează în funcţie de semnul zodiacal pentru a-ţi condimenta viaţa intimă.

Berbec

Acest semn zodiacalextrem de aventurier este pasionat de sex şi tocmai sexul îţi trezeşte fiorul pasiunii. Partenerul trebuie să fie flexibil în pat să-l îmbrăţişeze şi chiar să-şi încolăcească mâinile în jurul corpului. Dacă vorbim despre femeia Berbec,atunci aceasta poate să-şi pune picioarele pe umerii partenerului pentru ca jocul erotic să fie cât mai mlădios.

Taur

Poziţia foarfecă este cea care-i caracterizează pe nativii din zodia Taur. Bărbatul stă culcat pe spate,cu picioarele îndepărtate,iar femeia se poziţionează între picioarele partenerului,astfel încât picioarele ei să fie la capul lui.

Gemeni

Poziţia „dans în poală” permite femeii să preia controlul,în timp ce partenerul stă în poziţia şezut pe canapea (pe scări,pe marginea căzii),cu picioarele depărtate. Femeia stă cu spatele la bărbat,în braţele lui,doar cu picioarele apropiate.  

Rac

Sensibilul,timidul şi uneori nesigurul Rac are nevoie de protecţie chiar şi în dormitor. Femeia stă în genunchi,iar bărbatul vine pe la spatele ei şi o îmbrăţişează. În felul acesta se poate evita contactul vizual pentru ca plăcerea să fie deplină,fără urme de timiditate.

Citeşte şi:

Ce profil sexual ai în funcţie de zodie

Secrete de seducţie pentru fiecare zodie

Leu

Regele zodiacalare nevoie de mult răsfăţ,dar şi de dominare atunci când vine vorba de sex. Prin urmare,bărbatul stă în şezut pe canapea,se sprijină cu mâinile de marginile acesteia,iar picioarele le are întinse pe un scaun în prelungirea canapelei. Femeia stă pe picioarele lui,ţinându-şi mâinile de umerii lui.

Fecioară

Poziţia faţă-n faţă este ideală pentru conservatoarea Fecioară. Ambii parteneri stau în genunchi în pat şi se îmbrăţişează. Această poziţie promite multă intimitate.

Balanţă

Ambii parteneri stau întinşi pe o parte,cu faţa unul spre celălalt. Bărbatul îşi încolăceşte braţele în jurul corpului femeii,iar femeia îşi aduce piciorul peste coapsa opusă a bărbatului.

Scorpion

Femeia stă culcată pe burtă,cu mâinile sub frunte şi cu picioarele uşor desfăcute. Bărbatul vine peste femeie,o cuprinde şi o penetrează pe la spate.

Săgetător

Această poziţie presupune flexibilitate,dar este şi extrem de incitantă. Femeia stă pe spate,apoi îşi ridică partea de sus o corpului şi o răsuceşte spre dreapta sau spre stânga,sprijinindu-se pe palme. Bărbatul îngenuchează în faţa ei şi o susţine de coapse.

Capricorn

În poziţia „deasupra” femeia domină. Bărbatul stă întins pe spate,cu picioarele uşor desfăcute,iar femeia este deasupra,în poziţia şezut.

Vărsător

Bărbatul stă pe şezut,ca şi cum ar sta pe fotoliu sau,ca şi cum el ar fi fotoliu pentru femeie. Ea vine peste el,îl priveşte în ochi,iar bărbatul o îmbrăţişează.

Peşti

Femeia stă culcată pe spate,cu genunchii îndoiţi. Bărbatul stă în faţa ei,în genunchi,şi se sprijină de coapsele ei.Recente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg