Ce profil sexual ai în funcţie de zodie

1 72723 original jpg jpeg

Îndrăzneţi, timizi sau chiar lipsiţi de entuziasm. Cam aşa se prezintă oamenii când este vorba despre sex. În funcţie de zodia în care te-ai născut, află ce temperament sexual ai!

Berbec

Pasionalii Berbeci au un temperament puternic şi întotdeauna o atitudine pozitivă atunci când e vorba de sex. Indiferent de situaţie,Berbecul îşi va domina partenerul în pat.

Taur

Cei născuţi sub acest semn zodiacalapreciază decorurile romantice şi mângâierile tandre. La fel ca orice semn de pământ,Taurului nu-i place să experimenteze lucrurile noi,de aceea preferă poziţiile clasice şi locurile cunoscute pentru partide de amor.

Gemeni

Nativii din Gemeni au tendinţa de a încerca lucruri noi şi chiar sunt entuziasmaţi când primesc propuneri îndrăzneţe din partea partenerului. Lor nu le este frică să vorbească despre sex,ba chiar tratează subiectul cu mult umor.

Rac

Cei născuţi în această zodie n-au un temperament prea puternic când este vorba despre sex şi mai degrabă preferă partidele de amor ca în filme. Îi caracterizează romantismul şi pun accent mai mult pe sentimente decât pe actul sexual în sine.

Leu

Nativii din zodia Leu sunt cei care-şi domină partenerii,chiar dacă ţin cont şi de dorinţele acestora. Deoarece îşi doresc să se simtă bine în pat,preferă să intre cât mai repede în sfera intimă a partenerului.

Fecioară

Persoanele din această zodiesunt prietenoase,conservatoare,dar în acelaşi timp pasionale. Pot renunţa cu uşurinţă la partener şi chiar preferă să aibă momente de singurătate.

Citeşte şi:

Secrete de seducţie pentru fiecare zodie

Cât de pasională eşti în funcţie de zodie

Balanţă

Pentru Balanţe,dragostea şi sexul au o legătură aparte,iar lipsa intimităţii o percep ca neîncredere. Ei sunt pasionali şi perferă parteneri puternici,care le pot trezi dorinţele.

Scorpion

Viaţa sexuală a nativilor din Scorpion este extrem de importantă,iar eşecul poate să înfluenţeze negativ celelalte domenii de activitate. În pat,ei sunt partea dominantă.

Săgetător

Activii Săgetători sunt destul de indiferenţi atunci când vine vorba despre sex. Pentru ei,o partidă de amor poate fi mai mult o obligaţie decât o plăcere. În ciuda acestui fapt,persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt blânde şi chiar prezenţa lor într-o relaţie poate fi plăcută.

Capricorn

În general,Capricornii se simt bine în postura de amanţi,de aceea au nevoie din partea partenerului de admiraţie şi chiar supunere. Persoanele din această zodie sunt raţionale şi niciodată nu-şi pierd minţile când vine vorba despre sex.

Vărsător

Sexul este acel aspect al vieţii pe care Vărsătorii îl trăiesc din plin. Ei sunt activi,le place să experimenteze lucruri noi şi chiar îndrăzneţe pentru a-şi satisface partenerul.  

Peşti

Melancolici,Peştii îşi ascund interesul pentru sex. Cu toate acestea,pasiunea pe care o pot stârni în pat poate surprinde plăcut partenerul.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg