Ce profil sexual ai în funcţie de zodie

1 72723 original jpg jpeg

Îndrăzneţi, timizi sau chiar lipsiţi de entuziasm. Cam aşa se prezintă oamenii când este vorba despre sex. În funcţie de zodia în care te-ai născut, află ce temperament sexual ai!

Berbec

Pasionalii Berbeci au un temperament puternic şi întotdeauna o atitudine pozitivă atunci când e vorba de sex. Indiferent de situaţie,Berbecul îşi va domina partenerul în pat.

Taur

Cei născuţi sub acest semn zodiacalapreciază decorurile romantice şi mângâierile tandre. La fel ca orice semn de pământ,Taurului nu-i place să experimenteze lucrurile noi,de aceea preferă poziţiile clasice şi locurile cunoscute pentru partide de amor.

Gemeni

Nativii din Gemeni au tendinţa de a încerca lucruri noi şi chiar sunt entuziasmaţi când primesc propuneri îndrăzneţe din partea partenerului. Lor nu le este frică să vorbească despre sex,ba chiar tratează subiectul cu mult umor.

Rac

Cei născuţi în această zodie n-au un temperament prea puternic când este vorba despre sex şi mai degrabă preferă partidele de amor ca în filme. Îi caracterizează romantismul şi pun accent mai mult pe sentimente decât pe actul sexual în sine.

Leu

Nativii din zodia Leu sunt cei care-şi domină partenerii,chiar dacă ţin cont şi de dorinţele acestora. Deoarece îşi doresc să se simtă bine în pat,preferă să intre cât mai repede în sfera intimă a partenerului.

Fecioară

Persoanele din această zodiesunt prietenoase,conservatoare,dar în acelaşi timp pasionale. Pot renunţa cu uşurinţă la partener şi chiar preferă să aibă momente de singurătate.

Citeşte şi:

Secrete de seducţie pentru fiecare zodie

Cât de pasională eşti în funcţie de zodie

Balanţă

Pentru Balanţe,dragostea şi sexul au o legătură aparte,iar lipsa intimităţii o percep ca neîncredere. Ei sunt pasionali şi perferă parteneri puternici,care le pot trezi dorinţele.

Scorpion

Viaţa sexuală a nativilor din Scorpion este extrem de importantă,iar eşecul poate să înfluenţeze negativ celelalte domenii de activitate. În pat,ei sunt partea dominantă.

Săgetător

Activii Săgetători sunt destul de indiferenţi atunci când vine vorba despre sex. Pentru ei,o partidă de amor poate fi mai mult o obligaţie decât o plăcere. În ciuda acestui fapt,persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt blânde şi chiar prezenţa lor într-o relaţie poate fi plăcută.

Capricorn

În general,Capricornii se simt bine în postura de amanţi,de aceea au nevoie din partea partenerului de admiraţie şi chiar supunere. Persoanele din această zodie sunt raţionale şi niciodată nu-şi pierd minţile când vine vorba despre sex.

Vărsător

Sexul este acel aspect al vieţii pe care Vărsătorii îl trăiesc din plin. Ei sunt activi,le place să experimenteze lucruri noi şi chiar îndrăzneţe pentru a-şi satisface partenerul.  

Peşti

Melancolici,Peştii îşi ascund interesul pentru sex. Cu toate acestea,pasiunea pe care o pot stârni în pat poate surprinde plăcut partenerul.Recente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg