Ce se întâmplă când Mercur ajunge în Vărsător. Zodiile care vor fi îngenuncheate de durere

1 horoscop calatorii jpg jpeg

Mercur s-a aflat în Vărsător până pe 3 februarie, însă va reveni în data de 4 martie, motiv pentru care unele zodii vor avea parte de ghinion în perioada următoare.

Ce aduce Mercur în Vărsător pentru zodii şi care sunt cele care vor avea de suferit, află mai jos:

Berbec

Mai mult decât orice altceva, Mercur în Vărsător te face să străluceşti în viaţa ta socială. Vei fi cea mai populară persoană în grupul tău de prieteni, iar oamenii vor adora să stea alături de tine. Problema este că vei atrage atenţia unui bărbat misterios, de care te vei simţi, la rândul tău, fascinată. Dacă eşti singură, te aşteaptă o aventură incredibilă, dar, dacă ai un partener stabil, crizele lui de gelozie îţi vor întuneca succesul şi îţi vor produce o mare tulburare în suflet.

Horoscop rune pentru luna februarie. Mihai Voropchievici: Schimbări majore pentru zodia Taur

Taur

Câştigi din ce în ce mai multă putere la locul de muncă, iar reţeaua ta de relaţii creşte. Vei avea chiar o oportunitate importantă de a avansa pe scara ierarhică şi de a obţine venituri mult mai consistente ca până acum. Satisfacţia ta profesională va fi incredibilă în luna care urmează. dar acest lucru vine cu un preţ: timpul petrecut cu familia va scădea vertiginos. Este necesar să ai o discuţie cu cei dragi şi să afli şi părerea lor, înainte de a lua decizia să accepţi noul job sau noua poziţie ierarhică, potrivit DivaHair.ro

Mituri despre zodia ta. Ce se spune despre fiecare nativ şi nu este adevărat: Nu, Taurii nu sunt egoişti

Gemeni

”Călătorul” Mercur este cu atât mai iute cu cât se află în semnul curgător al Vărsătorului. Pentru că şi tu eşti un semn de aer, şansele să te afli în mişcare câtă vreme Mercur traversează zodia Vărsătorului sunt foarte mari. Pregăteşte-te pentru o călătorie care ţi-ar putea schimba viaţa şi viziunea faţă de lume. Nu va fi doar un simplu voiaj de plăcere sau de serviciu ci ar putea deveni o adevărată cale iniţiatică pentru tine. Vei întâlni oameni extraordinari, care îţi vor deveni mentori şi învăţători, iar mintea ta va înregistra un salt important pe calea descoperirii de sine.

Află previziunile pentru celelate zodii, aici.Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg