Ce semnifică florile pe care ţi le dăruieşte el

1 58803 original jpg jpeg

Un bărbat îţi dăruieşte flori în primul rând să te facă să zâmbeşti, însă florile pe care le primeşti de la el sunt şi un mod prin care îţi transmite un mesaj. Iată care poate fi acesta.

Trandafirii roşii

Ei bine,dacă ai primit un trandafir roşu sau un întreg buchet cu aceste flori,eşti o norocoasă,căci aceste flori sunt simboluldragostei adevărate. Aşadar,dacă ţi-i dă în dar,înseamnă că te iubeşte cu adevărat

Dalii

Delicate şi frumoase:aşa sunt daliile. Dacă ţi le dă în dar semnifică:„nu-ţi pot vedea frumuseţea interioară,fiindcă îţi este frică să mi te destăinui”. Este semn că ar vrea să te cunoască mai bine.

Orhidee

Simbolizează rafinamentul şi fineţea. Un bărbat careţi dăruieşte astfel de flori spune despre el că este un tip pretenţios şi atent la detalii,lucru pe care-l cere şi de la tine.

Maci galbeni

Simbolizează succesul. Dacă ţi-i oferă,arată faptul că este materialist şi că are nevoie de o parteneră stabilă financiar.

Garoafe roz

Simbolizează iubirea părintească,liniştea interioară. Un buchet de garfoae roz primit de la un reprezentant al sexului tare poate arăta faptul că este un bărbat mămos,care are nevoie de multă afecţiune din partea ta.

Trandafiri galbeni

Sunt foarte frumoşi şi se spune că sunt un simbol pentru gelozie.  Dacă ţi-i dă în dar,esteun semn de a spune„chiar nu am idee de ce se va întâmpla în viitor", faptul că se lasă în mâna destinului.

Mai citeşte şi:

Flori de grădină care „se topesc” după caniculă

Cadouri personalizate pentru copii

Floarea soarelui

Se spune că floarea-soarelui este simbolul purităţii, dar şi căldura sufletească. Aceste flori de la bărbatul care îţi face curte sunt semnul că nu se va lăsa pânâ când nu te va cuceri, chiar dacă nu te arăţi prea interesată de el.

Bujori

Unele dintre cele mai frumoase flori ale primăverii, bujoriisemnifică pudoare şi ruşine. Astfel,dacă partenerul vine cu un asemenea buchet la tine,ar putea să însemne că se simte vinovat faţă de tine,fiindcă a greşit cu ceva şi este modalitatea lui de a-ţi cere iertare.

Lalele galbene

Nu simbolizează gelozia,aşa cum te-ai fi aşteptat,ci speranţa. Dacă un bărbat ţi le dă în dar,îţi arată că este interest de tine şi că ar vrea să-ţi fie mai mult decât amic.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg