Ce-ţi aduce Anul Iepurelui?

1 53575 original jpg jpeg

În mitologia chineză, iepurele este simbolul răbdării şi al norocului, ceea ce înseamnă că Anul Iepurelui, care începe pe 3 februarie 2011, va aduce exact care ce a lipsit în 2010: linişte şi reuşite.

Persoanele născute sub semnul Iepurelui sunt calme,hotârâte şi nu intră aproape niciodată în panică. De aceea,ies uşor chiar şi din cele mai dificile situaţii. Duc o viaţă liniştită şi iau întotdeauna cele mai bune decizii. Sunt extrem de norocoase la bani. Nativii din zodia Iepurii fac casă bună cu cei născuţi sub semnul Dragonului,al Maimuţei sau al Bivolului. Nu suportă aroganţa Cocoşului şi nici istericalele Tigrului.

Semne bune anul… Iepurelui are! Căci va aduce stabilitate şi multă linişte,atât în plan sentimental,cât şi în cel al banilor şi al carierei. Totodată,influenţa Iepurelui îi va tempera pe cei care sunt prea impulsivi sau pe cei care sunt mai tot timpul cu capul în nori. De aceea,gândindu-te de două ori înainte de a acţiona,vei reuşi să-ţi duci la bun sfârşit toate planurile. Anul 2011 va aduce mai puţină furie şi mai multă relaxare! Şi încă o veste bună:banii vor veni mai uşor decât până acum! Iată care sunt previziunile chinezilor pentru fiecare zodie în parte.

În prima parte a anului,o să ai parte de armonie în relaţie. Lucurile se schimbă însă către cea de-a doua parte a lui 2011,când începi să te cerţi cu partenerul,mai ales de la lucruri mărunte. Din fericire,vei avea enegia necesară pentru a depăşi micile neînţelegeri. Nativii singuri au şanse să întâlnească marea dragoste în vară.

Veşti bune,căci sănătatea ta va fi de fier! Ca să nu ai probleme cu sistemul imunitar,este bine să bei ceaiuri pentru imunitate. Ai o stare psihică excelentă,care te ajută să treci uşor peste durerile de cap şi cele de spate,care pot apărea pe neprevăzute.

Situaţia financiară va fi bună,pe tot parcursul anului,căci planetele te vor proteja de necazurile financiare. În toamnă,este un moment bun să vinzi o casă sau un teren,către sfârşitul anului. Şobolanii de apă vor avea parte de nişte câştiguri suplimentare,bani cu care vor face mici investiţii pentru casă.

Eşti bine dispus şi simţi că toată lumea este a ta! De aceea,eşti mai tolerant cu partenerul şi o să-i suporţi chiar şi tabieturile care până acum te deranjau. Către sfârşitul anului,poţi avea probleme de cuplu din cauza geloziei. Dar cum partenerul te iubeşte sincer,va şti să-ţi arate acest lucru,iar temerile tale vor dispărea.

Încearcă să ai mese regulate,să nu mai mănânci haotic,căci poţi avea probleme digestive sau poţi acumula câteva kilograme în plus. Fă mai multă mişcare sau apucă-te de o dietă! Bivolii de metal sunt mai sensibili în prima parte a anului,de aceea pot face unele infecţii respiratorii.

Pe lângă veniturile de la serviciu,se anunţă un câştig suplimentar. Poate fi vorba de nişte bani pe care i-ai împrumutat unor prieteni şi care îţi vor fi înapoiaţi sau de un sprijin venit din partea rudelor apropiate. Important este că nu te vei afla în niciun impas finaciar!

Unele certuri pot atenta la stabilitatea cuplului. Dacă nu vei mai fi atât de încăpăţânat şi vei asculta şi opinia partenerului,situaţia se va rezolva mult mai simplu. Dacă eşti singur,ai toate şansele să-ţi înâlneşti jumătatea,la o petrecere,sau poate fi vorba de un coleg nou de serviciu,de care te vei îndrăgosti la prima vedere.

Ai tendinţa să nu dai atenţie acestui aspect,căci organismul tău funcţionează la capacitate maximă! Totuşi,este indicat să-ţi faci un set complet de analize medicale. Mergi şi la un consult la medicul stomatolog,căci este posibil ca o carie netratată să-ţi dea mari bătăi de cap. Nu face excese de niciun fel.

Deşi nu câştigi extraordinar de mult,reuşeşti să îţi cumperi mobilă nouă sau să îţi renovezi apartamentul,din economiile pe care le aveai. Nu este indicat să împrumuţi bani,căci s-ar putea să nu-i mai recuperezi! Ai grijă,de asemenea,cu cine te sfătuieşti în privinţa administrării veniturilor!

Este momentul să devii mai deschis şi să-ţi arăţi afecţiunea faţă de persoana iubită,dar şi faţă de ceilalţi membri ai familiei. Vei vedea că,nemaifiind atât de rece,viaţa ţi se va face mai frumoasă! În a doua parte a anului,vei avea parte de mici escapade romantice alături de partener,care vor fi de neuitat.

Ai un tonus excelent,căci ai grijă de sănătatea ta. Mânânci sănătos şi ai renunţat la obiceiuri nocive,precum fumatul. Pentru Iepurii de metal nu ar strica un consult oftalmologic,căci unii nativi s-ar putea să aibă nevoie de ochelari sau să-şi schimbe dioptriile.

Vei atrage banii şi îi vei cheltui cu spor. Totodată,anul acesta te poţi bucura în voie de concediul mult visat,căci vei avea resursele finaciare necesare pentru a pleca în străinătate.

Va fi un an favorabil mai ales pentru cuplurile tinere,care nu se gândesc atât de mult la grijile zilnice,cum o fac cuplurile mature. Aceştia din urmă îşi dedică mai mult timp copiilor,decât relaţiei. Este timpul să facă ceva şi pentru ei,cum ar fi un weekend romantic. Pentru persoanele celibatare,se anunţă o perioadă plină de pasiune!

Sunt posibile dereglări ale organismului,din cauza ritmului de viaţă haotic pe care îl duci. Din această cauză,pot apărea dureri de stomac,crize de nervi sau o stare de oboseală cronică. Ca să depăşeşti aceste probleme,fă o cură de dezintoxicare a organismului şi apucă-te de sport.

Dacă nu vei acţiona după impulsul de moment şi nu vei cheltui toţi banii chiar în ziua de salariu,lună de lună,astrele te vor proteja de problemele financiare majore. Dacă vor să-şi deschidă o mică afacere,acum este momentul,mai ales pentru cei născuţi în anul Dragonului de Foc. Nu face greşeala să spui rudelor vreunul dintre planurile tale!

Dacă eşti încă singur,fii gata pentru paradis,căci astrele spun că îţi vei găsi dragostea adevărată. Este posibil ca şi persoanele aflate în cuplu să se despartă de partener. Suferinţa nu va fi una lungă,căci îşi vor găsi pe altcineva. Va fi vorba de o dragoste necondiţionată,adevărată şi solidă.

În afară de o stare de oboseală şi de mici migrene,în primele luni ale anului,nu există probleme de sănătate majore care să te trimită la medic. În lunile de vară te vei simţi excelent şi te vei bucura din plin de beneficiile soarelui. Ai grijă să nu stai prea mult la plajă,ca să nu faci insolaţie!

Bani

Până în a doua jumătate a anului,nativii din Şarpe stau destul de prost cu banii şi nu-şi permit cheltuieli suplimentare,în afară de facturi şi mâncare. În toamnă însă,este posibil să primească o sumă importantă de bani,fie sub formă de împrumut,fie un câştig.

O să fii sub semnul ezitărilor de tot felul şi vei trece cu uşurinţă de la o stare la alta. Până la urmă vei regăsi liniştea alături de partener şi chiar vă puteţi reînnoi jurămintele. Pentru unii nativi se anunţă chiar şi apariţia unui bebeluş.

Zeii vitalităţii sunt alături de nativii născuţi în anul Calului,care vor fi feriţi de boli pe tot parcursul anului. Atenţie doar la ceea ce mănânci,căci prea multe condimente îţi pot irita stomacul! Şi încearcă să adormi seară de seară la aceeaşi oră.

Se anunţă o perioadă financiară stabilă,nu vei avea nici prea mulţi bani,dar nici prea puţini. Astfel,nu vei fi nevoit să te împrumuţi sau să recurgi la un credit bancar. Aşa că nu ai de ce să te îngrijorezi!

Dacă te afli într-o relaţie,momentele petrecute alături de partener nu vor fi unele liniştite. Nu alege să închizi ochii şi să aştepţi ca problemele să se rezolve de la sine. Vorbeşte cu el,ca să găsiţi cele mai bune soluţii pentru a ieşi din impas.

În primele luni,există un risc de infectii,aşa că nu lăsa netratată nici măcar cea mai mică zgârietură. Către sfârşitul anului,te poţi confrunta cu un libido scăzut. Cel mai bine este să mânânci alimente afrodisiace şi să te relaxezi cât mai mult,fără să te mai gândeşti la problemele cotidiene.

Ca să nu ai parte de datorii,trebuie să fii prudent la modul în care îţi vei drămui banii,mai ales că ai perioade în care câştigi mult şi perioade în care câştigurile se pot înjumătăţi. Însă oricât de greu va fi,vei ieşi din orice impas financiar,căci nativii din Capră au noroc la bani.

Pentru persoanele din zodiac Maimuţei,anul acesta dragostea pluteşte în aer! Celibatarii se gândesc foarte serios la căsătorie,în timp ce persoanele căsătorite trebuie să se ţină departe de întâlnirile cu socrii,care pot reprezenta un sâmbure de scandal şi să ameninţe liniştea căminului conjugal.

Câteva episoade supărătoare de insomnie te vor afecta în lunile de vară. Nu ezita să bei un pahar de lapte cald sau un ceai înainte de culcare. Odată cu luna septembrie,vei avea un moral foarte bun,care te va ajuta să depăşeşti eventualele probleme cu articulaţiile sau cu fierea.

Eşti unul dintre favorizaţii zeilor din punctual de vedere financiar,căci nu vei duce lipsă de ei! Acest lucru se datorează şi chibzuinţei de care dai dovadă,căci de fiecare dată,înainte de a face o investiţie,cântăreşti cu mare atenţie avantajele şi dezavantajelea cesteia,astfel încât să nu ieşi în pierdere.

Cocoşul

Pe plan sentimental,renunţi la încăpăţânare şi eşti gata să-ţi recunoşti greşelile,astfel încât relaţia să reintre pe un făgaş normal. Persoanele singure,în special celedin zodia Cocoşului de metal,nu-şi vor găsi nici anul acesta un partener stabil. Se pare că viaţa de celibatar le prieşte!

Îţi revin unele probleme mai vechi de sănătate,de aceea vei fi nevoit să faci mai multe investigaţii,asfel încât să faci cel mai potrivit tratament. Către sfârşitul anului,îţi vei recăpăta complet sănătatea.

Nu ai alegat niciodată după bani,să te îmbogăţeşti,căci te-ai mulţumit cu un câştigcare să-ţi asigure un trai decent. Anul acesta se anunţă însă un câştig substanţial. Poate fi vorba de o moştenire sau poţi fi norocosul câştigător al unui concurs.

Viaţa de cuplu îţi oferă unele suprize neplăcute,din cauza monotoniei care-şi face simţită prezenţa. Ca să ieşi cu bine din această încercare,nu te îndepărta de partner,aşa cum ai tendinţa,ci fă tot posibilul să reaprinzi flacără iubirii. Te-ai gândit la mici picanterii în dormitor?

Ai o rezistenţă psihică de invidiat şi nu iei în serios problemele care apar. Este abordarea cea mai bună,căci nu vei cădea pradă niciunei afecţiuni a tubului digestive,care se declanşează în mare parte şi din cauza stresului.

Cu puţin noroc,către sfârşitul anului,vei obţine o primă substanţială. Banii îţi vor pica la fix,căci îţi doreai să-i faci un cadou partenerului,cât şi să-ţi cumperi ceva pentru tine şi chiar nu aveai de unde să faci rost de resursele financiare necesare.

Flirtul este cel care te caracterizează. Flirtrezi şi acasă,cu partenerul,dar îţi place să faci şi cuceriri noi. Şi acest lucru nu din cauză că nu-l mai iubeşti pe cel de lângă tine,ci pentru a-ţi testa farmecele. Ai grijă să nu cazi în propria capcană şi să nu rămâi singur!

Ţi-ai pus în plan să ţii o cură de purificare a organismului,pe care o vei începe spre mijlocul verii. Îţi va prinde foarte bine,căci te vei simţi mai plin de energie şi vei scăpa de durerile de stomac cauzate de alimentaţia nesănătoasă. Îţi vei face timp chiar şi pentru puţin sport.

Nu stai pe gânduri atunci când un apropiat îţi va cere ajutorul şi-l împrumuţi,chiar cu riscul de a nu mai primi acei bani înapoi. Pe tine te impresionează foarte mult oamenii aflaţi în suferinţă şi faci tot posibilul să-i ajuţi.