Ce-ţi prezic astrele între 13-19 ianuarie

1 75085 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 13-19 ianuarie!

BERBEC

Nu vă puteţi detaşa întregul interval de impresiile negative pe care vi le-au făcut unele persoane din anturaj. Reveniţi continuu la analizarea comportamentului lor din dorinţa de a le deschide ochii şi rudelor acestora. Dorinţa de a deveni „liderul” tuturor iese,în sfârşit,la iveală de miercuri.

TAUR

Nu vreţi să renunţaţi la plăcerea de a comanda nici măcar acasă. Marţi,se pare că toate planurile dvs. ies pe dos. Joi,sunteţi efectiv blocată,dar nu vreţi să cereţi ajutorul nimănui şi nu recunoaşteţi cu niciun chip că aţi greşit din nou prin deciziile profesionale. Sâmbătă,toate par un vis urât!

GEMENI

Vreţi să faceţi multe şi nu reuşiţi mai nimic de una singură. Apar din senin tot felul de obstacole,însă sunteţi decisă să vă lipsiţi de „ajutoare”! După toate tensiunile pe care a trebuit să le suportaţi în acest interval,chiar şi persoana iubită vă dovedeşte în week-end că e lipsită de afecţiune.

RAC

E foarte posibil să cedaţi nervos de marţi şi să „judecaţi” prea aspru întreaga familie. Cineva drag din anturajul profesional face multe presiuni miercuri asupra dvs. pentru a lua o decizie ce o avantajează. Vineri şi sâmbătă,afişaţi înţelegere şi o aprobaţi verbal,dar rămâneţi la părerea personală.

LEU

Ajungeţi la concluzia că speranţele profesionale pe care le-aţi avut erau desprinse de realitate,dar şi că aţi fost greşit sfătuită de către şefi. Faceţi eforturi pentru ca cei din jur să înţeleagă de ce este nevoie să continuaţi să economisiţi. Vi se pare anormal să tot repetaţi aceleaşi lucruri.

FECIOARĂ

Aveţi posibilitatea de a vă îndeplini aproape toate visele,numai că nu aţi bănuit niciodată că va fi nevoie de atât ajutor din partea rudelor apropiate. Până acum,nu aşteptaţi sprijin de la nimeni. Persoana iubită nu înţelege joi darurile cu care o răsfăţaţi,ba vă face şi numeroase reproşuri.

BALANŢĂ

Se pare că în acest interval nu „înţelegeţi” decât cadourile pe care le puteţi evalua în bani. Aveţi o viziune de ansamblu a ceea ce doriţi să faceţi în viitor în domeniul profesional şi nu mai găsiţi necesar să vă căutaţi parteneri de cursă lungă. Amânaţi toate întâlnirile,fără să daţi explicaţii.

SCORPION

Puneţi bazele unei noi activităţi profesionale din dorinţa de a avea permanent o preocupare lucrativă. Sunteţi sfătuită miercuri să participaţi la un proiect pe care îl consideraţi însă fără mari şanse. Vineri,o rudă apropiată încearcă să vă impresioneze pentru a o ajuta la achitarea unor datorii.

SĂGETĂTOR

Refuzaţi marţi ori miercuri o colaborare profesională nu din răutate,ci pentru că vreţi să puneţi în practică singură un proiect costisitor. Nu vă place când refuzaţi,dar va trebui să acceptaţi o astfel de situaţie. Purtaţi,joi,lungi discuţii cu scopul de a-i convinge pe toţi că aveţi dreptate.

 CAPRICORN

Nu ascultaţi de nimeni întregul interval şi refuzaţi orice fel de sfat din orice parte ar veni. Vă bazaţi pe fondurile dvs. secrete şi speraţi să acoperiţi toate datoriile din banii primiţi joi. Realitatea însă vă va contrazice,deoarece tocmai prietenii vor fi cei care nu vor mai accepta amânările datoriilor. Nu vreţi decât să vă distraţi şi nu ţineţi cont de proiectele profesionale pe care singură le-aţi propus. Faceţi totuşi eforturi imense pentru a obţine ceea ce vă doriţi,mai ales din punct de vedere sentimental. În week-end,comiteţi multe imprudenţe,extrem de criticate de familie.

VĂRSĂTOR

Îi admiraţi pe cei care au tot ce vor,dar nu luaţi mai deloc în seamă norocul acestora. Vreţi-nu vreţi,trebuie reconsideraţi miercuri solicitările celor care au fost „atenţi” cu dvs. în urmă cu ceva timp. În week-end,este absolut necesar să-i răsplătiţi mai ales pe cei care v-au fost de ajutor.

PEŞTI

Primiţi multe mesaje foarte importante din partea unor rude întregul interval,care vă emoţionează şi vă conving să plecaţi la drum lung. Contramandaţi toate activităţile planificate,dar uitaţi să vă anunţaţi prietenii. Nu este exclus să fiţi stresate tot intervalul la maximum şi de persoana iubită.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg