Ce-ţi prezic astrele între 16-22 dec.

1 75085 original jpg jpeg

Află ce-ţi prezice horoscopul în perioada 16-22 decembrie 2011.

BERBEC

Chiar dacă nu le prea place echipa din care fac parte,vor recunoaşte că nu sunt părăsite de norocul profesional şi că sunt ajutate de colegi cu prisosinţă. Foarte originale,sensibile şi prietenoase,fac numeroase excese şi au nenumărate simptome ciudate (unele pot deveni ipohondre). Nu ar trebui să-şi alunge protectorii şi ar trebui să profite de tot ajutorul,în ciuda criticilor şi a vorbelor în doi peri. Relaţia cu partenerul este mai mult amicală întreg intervalul. Se lasă cuprinse de un fel de frenezie a schimbării ori a îmbunătăţirii aspectului locuinţei. În niciun caz nu se gândesc la despărţiri.

TAUR

Ocoliţi munca grea şi vă afirmaţi calităţile într-un context profesional extrem de original. Complicaţiile sentimentale pot fi la ordinea zilei şi ar fi bine să nu vă avântaţi în a face declaraţii de iubire nimănui. Aveţi idei noi,foarte valoroase,şi vă grăbiţi să le comunicaţi şi prietenilor.

GEMENI

Primiţi încă,de marţi,mesaje importante de la rudele aflate în alte localităţi. În general,veştile vă tulbură pacea familială,dar reacţiile celor dragi sunt totuşi previzibile. Optimismul revine de abia vineri. Este de preferat să începeţi o dietă drastică,pentru a nu se declanşa o criză hepatică.

RAC

Aveţi,miercuri sau joi,prea mare încredere în partenerul de viaţă şi sunteţi oarecum înşelată. Asistaţi în schimb cu deosebită plăcere la progresul pe care îl înregistrează cea mai dragă persoană din anturajul dvs. intim. Consideraţi că o parte din merite vă revin şi chiar aveţi dreptate în bună parte.

LEU

Nu vă lipseşte tactul,dar conflictele care apar marţi vă stresează şi nu mai ştiţi cum să reacţionaţi în faţa familiei. Sunteţi obligată joi să participaţi la o şedinţă plictisitoare. Le cereţi celor din jur să muncească la fel de mult ca dvs. şi ar fi posibil,doar că le cam lipseşte concentrarea.

FECIOARĂ

Descoperiţi că nu prea mai aveţi colaboratori la fel de experimentaţi ca dv. S-au aglomerat o grămadă de activităţi pe care le-aţi tot amânat şi acum chiar nu mai aveţi cum să le finalizaţi de una singură. La serviciu,le rugaţi pe colege să vă ajute,căci aveţi foarte mult de lucru.

BALANŢĂ

Pentru că starea materială este cam precară întregul interval,este bine să vă detaşaţi şi să aşteptaţi noi oportunităţi,fără să forţaţi însă apariţia acestora. E bine să învăţaţi acum să faceţi economii! O parte dintre prieteni se întorc împotriva dvs. şi vă critică la fel ca adversarii consacraţi.

SCORPION

Starea de nelinişte este motivată şi nu trebuie să mai căutaţi în zadar presupuşi vinovaţi. Pentru a rezolva o dată pentru totdeauna toate problemele familiale,vă lăsaţi întregul interval în voia sorţii cu prea multă încredere. Le veţi propune cu ironie spontană celor dragi un „pact” de neagresiune.

SĂGETĂTOR

Comportamentul cam iraţional al persoanei iubite vă pune în situaţii foarte dificile la începutul intervalului,mai ales că nu puteţi să le daţi niciun fel de explicaţii celor din anturaj. Vă reîntoarceţi la dorinţa de a face multe economii şi nu aveţi de gând să vă lăsaţi influenţată de nimeni.

CAPRICORN

Consideraţi că aveţi dreptate întru totul şi că reţinerile şi sentimentalismele nu mai au niciun rost. Nu aveţi chef de drumuri,în primul rând pentru că sunteţi extrem de ocupată,iar apoi trebuie să respectaţi programul tuturor întâlnirilor de „afaceri”. Asistaţi în week-end la discuţii interminabile.

VĂRSĂTOR

Interveniţi în forţă miercuri în evenimentele dure la care sunteţi nevoită să asistaţi. Aproape toate conflictele mai vechi îşi găsesc,joi,o portiţă prin care să răbufnească. Cei din anturaj sunt decişi să vă scoată din sărite la sfârşitul intervalului şi începeţi să credeţi că există un conspiraţie.

PEŞTI

Aveţi tendinţa întregul interval de a vorbi prea mult şi cu tonul foarte ridicat. Insistenţele dvs. sunt cotate de cei dragi ca simple cicăleli,chiar dacă tuturor le e clar că sunteţi ancorată în realitate mai mult decât oricine altcineva. În week-end,apar ca o avalanşă surprize,veşti şi invitaţii.Recente

Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg